gamepc.nlReviews

: 2.980Uitstekend

4,66

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 nov. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
gamepc.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij gamepc.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 nov. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
gamepc.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij gamepc.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor gamepc.nl

207 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.980 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 jun. 2022
Ten eerste ben ik heel blij dat Patrick van gamepc met mij meedacht met het samenstellen van een gamepc voor mijn zoon van 15 jaar. Hij heeft nu een hele mooie en snelle pc. Toen de betaling via Paypal niet gelijk aankwam, was dat ook geen probleem. Ze bleven vriendelijk en behulpzaam, toen ik ze dit vertelde. En de pc is heel snel en netjes geleverd via Trunkrs. Goed verpakt! Letterlijk gamepc en monitor aansluiten en gamen maar! Volgende keer bestel ik weer bij Gamepc.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


31 mei 2022
We hebben nu 2 pc 's gekocht hier. Ik vind dat als je adverteerd vandag bestellen is morgen geleverd, dan moet je dat ook waarmaken.. Hadden dinsdag besteld, woensdag komen werd uiteindelijk pas zaterdag. Pc is overigens wel helemaal prima, alles werkt naar behoren..
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor gamepc.nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
14 uur geleden
Snelle levering. Keurig verpakt. Werkt perfect en naar verwachting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snelle levering. Goede communicatie, vriendelijk. Denken direct mee in oplossingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Goed meegedacht over koeling en geluid, de mini game pc voldoet aan de verwachtingen en was snel geleverd. kortom uitstekende service, bedankt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Nette pc. Zorgvuldig in elkaar gezet. Helaas was levering vertraagt, vanwege drukte.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Voor een eerste bestelling goed gevoel omdat mails vrij snel beantword werden en de levring snel is verlopen. Eigenlijk zoals het hoort. Ik vind het ook zeer positief dat de goederen werden verstuurd met DPD. De schermen zijn geïnstalleerd op onze simulator en werken zeer goed !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Het aankoopadvies kon beter. Meer wijzen op toekomstige uitbreidingen. Maar de upgrade werd kort daarna uitstekend uitgevoerd voor een redelijke prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Super gemakkelijke configuratie. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Snelle levering. Ik kreeg precies wat ik had besteld. Het was goed verpakt en onbeschadigd overgekomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Super service, nadat wij vergeten waren er wat bij te bestellen bij onze pc, super snel geholpen!!
Beoordeling melden