Certificaat voor gamepc.nl

No. X94E36C30F73B813981627F20CB288173
 

Geldig vanaf
13-11-2018
Geldig tot
12-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor gamepc.nl



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 372 Trusted Shops beoordelingen sinds 12-09-2018.
In totaal heeft gamepc.nl al 1.159 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
16-03-2019
Goeie producten, en snelle, duidelijke reacties op vragen die ik had.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
15-03-2019
netjes en duidelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
15-03-2019
Prima site. Prima product. Prima te woord gestaan aan de telefoon. Zo hoort het.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Na bestelling online de volgende dag direct een persoonlijk telefoontje met duidelijke uiteenzetting van leveringstermijn en productmogelijkheden. Dat is erg fijn. Dank daarvoor. Ik beveel jullie zeker aan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
13-03-2019
snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
11-03-2019
Alles is naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
11-03-2019
Geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
10-03-2019
Betrouwbare leverancier. Goede service bij montage vraag
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
10-03-2019
good
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
10-03-2019
GOod
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
08-03-2019
Alles isbzonder problemen goeie service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
07-03-2019
De laptop is erg sterk stevig gemaakt. Ook functioneert de laptop volledig naar verwachting. Zeker een aanrader
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
21-02-2019
07-03-2019
pc werkt goed wel zien de power draden er slecht uit.
3.33
Redelijk

gamepc.nl antwoordt: 15-03-2019
Beste klant, Na telefonisch contact zijn we er achter gekomen dat je gelukkig tevreden bent over de GamePC. Hierdoor wou je geen gebruik maken van het aanbod om de bestelling te retourneren voor eventuele verbetering(en). Bedankt voor je eerlijke review Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Pc doet goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
04-03-2019
De bestelling en levering is vlekkeloos verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
03-03-2019
Ik heb een game muis bestand, hij was heel snel binnen, en het was zeer degelijk ingepakt. Ik zal hier weer bestellen als ik weer wat nodig heb.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
02-03-2019
Henk?
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
02-03-2019
goed bezorgt en heel snel ook gebeld was ik ook goed geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
21-02-2019
01-03-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
01-03-2019
Ik krijg slecht pc game ik ga niet meer bij pc games.nl nog its bestellen.

Mvg r.kaab
1.00
Slecht

gamepc.nl antwoordt: 04-03-2019
Beste Klant, Er is net een proces gestart en wachten op je 'Game PC Budget' om het probleem te onderzoeken. Wij gaan ons best voor je doen Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
01-02-2018
01-03-2019
Heel veel gedoe met pc. Heel veel problemen gehad en 2(+) weken na bestelling nog steeds niet de goede. Uiteindelijk goed gekomen en goede pc. Pc kwaliteit is goed alleen de service kan veel beter. Wel aardig door ons 1 gratis upgrade te geven voor het ongemak.
2.33
Matig

gamepc.nl antwoordt: 04-03-2019
Beste Klant, Bedankt voor je open review. Gelukkig lezen wij wel dat het uiteindelijk goed is gekomen en dat wij een compensatie voor het ongemak hebben gegeven. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan vernemen wij dat graag. Je kunt ons mailen op support@gamepc.nl of bellen op 0594-580240 Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
21-02-2019
01-03-2019
Snelle levering, goéd product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Geweldige producten, snelle levering en uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
28-02-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
26-02-2019
is snel bezorgd en netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
26-02-2019
Ik ben zeer tevreden over de service en communicatie van Gamepc.nl Afspraken die ze maken komen ze na
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
23-02-2019
Waardeloos
1.00
Slecht

gamepc.nl antwoordt: 01-03-2019
Beste Klant, Direct na je bestelling hebben wij geprobeerd om telefonisch in contact te komen. Middels het aanbieden van een beter, soortgelijk product met korting hadden wij direct kunnen leveren. Helaas kwamen wij er samen niet uit en hebben wij direct je geld teruggestort. Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
21-02-2019
Levering is niet jullie fout maar dat van dhl
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
21-02-2019
Supersnelle levering, game PC ziet er top uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
20-02-2019
Super kwaliteit, levering binnen 24 uur en top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
20-02-2019
Super goed, naast dat de levering 1 dagje te laat was wegens drukte, maar dat snap ik wel eigenlijk.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
18-02-2019
Levering en het Product zelf zijn uitstekend verlopen.
Wij hebben geen beroep moeten doen op enige vorm van Service, dus kunnen wij dat ook moeilijk beoordelen. Vandaar laten wij het blanco.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
16-02-2019
Prima pc en snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
prima pc
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
erg fijn, werd zelfs gebeld of ik 2x8gb RAM wou of 1x 16gb zoals ik eigenlijk besteld had. volgende dag gewoon in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Goede service en zeer snelle levering.
Produkten zijn boven verwachting voor een goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Zoals op de site aangegeven , op tijd besteld is ook daadwerkelijk de volgende dag in huis. Alles super goed en veilig verpakt. Ik heb ook telefonisch contact gehad , zeer netjes te woord gestaan door de desbetreffende medewerker. Ik heb in ieder geval een hele goede ervaring. Overigens zeer tevreden over de pc met toebehoren die ik heb aangeschaft Ga zo door. Mvg
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
14-01-2019
13-02-2019
Ondanks dat de computer niet werkte bij aankomst werd ik snel geholpen met een nieuwe. Zeer goede en snelle klantenservice. Computer is ook zeer degelijk. Heb een AMD Ryzen 3 2200G 3,7GHz met NVIDIA GTX 1050 2GB? Kan alle games vlotjes aan.
4.00
Goed

gamepc.nl

gamepc.nl werd op 13-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
support@gamepc.nl
gamepc.nl
Winkel-exploitant
C.P.S. Nederland B.V.
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met gamepc.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.