Certificaat voor gamepc.nl

No. X94E36C30F73B813981627F20CB288173
 

Geldig vanaf
13-11-2018
Geldig tot
12-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor gamepc.nl



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 554 Trusted Shops beoordelingen sinds 12-09-2018.
In totaal heeft gamepc.nl al 1.341 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Pc zelf samengesteld, heel tevreden met alle producten echt een beest van een pc super snel Service ook top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Snelle en vlotte levering, werd netjes op de hoogte gehouden van bestelling tot levering van de bestelling met datum en tijdsindicatie. Helemaal Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Graag voordeur bezorgen
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Ik ben zeer tevreeden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
De levering was goed maar de cooler deed het niet goed en er is onnodige bedrading bij de video kaart maar de service was wel goed want ik heb gelijk naar dat ik belde een nieuwe cooler gekregen
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Prima levering en goed geholpen door klantenservice
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
De levering was geweldig, ik kon steeds kijken met de mails wanner de computer werd gebracht en de computer doet het tot nu toe goed. ik heb niet echt service ontvangen dat ik weet, want ze zijn hem niet komen installeren ofzoiets.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
super geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
13-06-2019
16-07-2019
Super blij met het pc draait geweldig zoals gamen en produceren
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Geweldig alles zit erbij wat ik wil perfectr service en heel snel afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Verzending een beetje jammer , de heletijd gehusseld met de bezorgtijden . Maar dat staat natuurlijk los van game-pc . Super service ook snelle reactie als je een probleem hebt . Kortom zijn t toppers
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Jammer dat er te laat geleverd werd, en dat de drivers van de grafische kaart nog zelf geïnstalleerd moesten worden.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Bezorging was1 dag te laat, en toen de pc eindelijk binnen kwam deed hij het niet. En de service is onduidelijk en niet erg hulpvol.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
15-07-2019
We hebben een zelf samengestelde GamePc besteld. Deze werd al de volgende dag geleverd
De door ons samengestelde configuratie bleek veel te warm te worden. Dit lag hoogst waarschijnlijk aan de combinatie kast/grafische kaart. Na contact te hebben opgenomen mochten we de pc zonder kosten terugsturen en werd de kast/kaart vervangen.Dat is service van de hoogste klasse Namens super tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
Was super snel binnen mooi gebouwd en werkte meteen. Geen problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
12-07-2019
Goede telefonische service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
11-07-2019
Alles liept volgens planning en werkt prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Het bezorgbedrijf bezorgt laat en is niet heel punctueel.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Gewoon top. Van te voren telefonisch besproken wat ik het beste kon nemen. Levering volgende dag. En kon gelijk aan de slag
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Super goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
10-07-2019
Ik vind de pc heel goed werken uitstekend product
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
uitstekende service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
09-07-2019
Wat een mooie pc met de Cosmos C700 case echt een aanrader, alleen is wel erg groot. performance 10/10. Levering uitstekend alleen emails mochten wel binnen 24uur beantwoord worden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
09-07-2019
Was goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
09-07-2019
De bestelde pc voor mijn zoon kwam later binnen dan gezegd, maar puur door de drukte.
Als tegemoetkoming voor de iets latere levering, mocht mijn zoon een gratis product uitkiezen.
Top service en pc werkt uitstekend.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Snelle levering na bestelling, pc doet het uitstekend, daarom dus eindoordeel: uitstekend. Jeroen R. Bergen, L
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
Vlot geleverd, goed verpakt en naar omschrijving
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
het komt heel laat
4.33
Goed

gamepc.nl antwoordt: 09-07-2019
Beste klant, Bedankt voor je review. Wij maken gebruik van een avondlevering. Op die manier krijgen wij de bestelling zo snel mogelijk bij je Het kan zijn dat jou bestelling als laatste op de route ligt of dat er vertraging was. Excuses dat het zo laat was Zou je willen bellen of mailen als je nog andere opmerkingen hebt? Bedankt Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
05-07-2019
Tegenwoordig heeft men hele hoge verwachting m.b.t. leveringen, maar dit was wel heel snel Ik heb in de avond een pc online in elkaar gezet en kreeg de volgende dag om 12u een mail dat deze was gebouwd en onderweg was naar het sorteercentrum Al de 2e pc die ik hier koop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
supersnelle levering, prima voor elkaar
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
04-07-2019
Pc kwam de eerste keer niet in orde aan, maar met de klantenservice is dit zsm opgelost
3.67
Goed

gamepc.nl antwoordt: 09-07-2019
Beste klant, Bedankt voor je tijd en geduld Helaas liep het niet zo als gepland. Onze excuses voor deze overmacht. Gelukkig ben je wel blij met het eindresultaat. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij het graag. Je mag hiervoor altijd bellen of mailen. met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
03-07-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Het apparaat is uitstekend aangekomen en netjes op tijd bezorgd. Alleen toen ik de klanten service wou bellen konden ze me niet helpen. Verder werkt het apparaat prima en ik ben er tevreden mee.
4.33
Goed

gamepc.nl antwoordt: 09-07-2019
Beste klant, Bedankt voor de moeite om deze review te schrijven. Wij willen altijd helpen Ik tast nu in het duister, maar het is onmogelijk om elke randapparatuur en derden-software te ondersteunen. Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij het graag. Je mag altijd bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Fijne pc, snel geleverd. Alleen geen boekjes ed bij en de overclock is niet gedaan waar ik wel voor heb betaald
3.67
Goed

gamepc.nl antwoordt: 09-07-2019
Beste klant, Bedankt voor de tijd om de review te schrijven. Sommige combinaties van processors en moederborden kunnen helaas niet overclocken. Wij laten het altijd weten als dit het geval is en het geld krijg je uiteraard gewoon terug. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan vernemen wij het graag Je mag hiervoor altijd bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
02-07-2019
niks toe te voegen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
Bij dit bedrijf voor de 2e keer een pc besteld, top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
24-05-2019
30-06-2019
Mooi snel geleverd, netjes en goed verpakt in de doos. Was letterlijk eruit halen en spelen.

Alleen bij het samenstellen op advies van gamepc blijkt achteraf toch een wat te kleine kast i.v.m. hitte en koeling.

Voor de rest tip top en zeker geld waard
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
28-06-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
28-06-2019
Top Een dag na de bestelling gekregen. Plug and play Nergens lag in
5.00
Uitstekend

gamepc.nl

gamepc.nl werd op 13-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
support@gamepc.nl
gamepc.nl
Winkel-exploitant
C.P.S. Nederland B.V.
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met gamepc.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.