Certificaat voor gamepc.nl

No. X94E36C30F73B813981627F20CB288173
 

Geldig vanaf
13-11-2018
Geldig tot
12-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor gamepc.nl



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 448 Trusted Shops beoordelingen sinds 12-09-2018.
In totaal heeft gamepc.nl al 1.235 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
17-05-2019
Levering 5 sterren, product 4 sterren aangezien mijn Windows niet goed geïnstalleerd was waardoor ik niet mijn Windows kon activeren. Heb 2 uur met Microsoft aan de lijn gehangen en heb uiteindelijk zelf mijn computer maar opnieuw geïnstalleerd. Dus voor mij geen 'Plug and Play'. Service 4 sterren aangezien bij het melden van mijn avontuur wat meer begrip gehad zou willen hebben.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
17-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Ondanks dat de bestelling uiteindelijk is geannuleerd in goed overleg heeft GamePC.nl er alles aangedaan om het te laten slagen. Op technisch vlak kon het gevraagde helaas niet geleverd worden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Super bedrijf

Super snelle levering en goede klanten service.
enige punt was dat de pc van binnen een beetje vies was soort van lijm of sticker resten. die heb ik zelf schoon gemaakt. en de kabels wat netter neer gelegd (dat kan ook door verzenden komen)

Maar zeker een aanrader
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
goede webshop, dit is me 2e aankoop
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
He le maal tevreden met m’n nieuwe GamePC
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
15-05-2019
Ik vond het echt heel leuk Het werkt echt te goed Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
14-05-2019
Uitstekende service, snelle levering. Top gewoon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
Product werkt prima,
Vondt alleen dat de leveringstijd aan de late kant was.
4.33
Goed

gamepc.nl antwoordt: 14-05-2019
Beste Klant, Bedankt voor je review Ik zie dat wij je bestelling zo snel mogelijk verstuurd hebben. Het kan zijn dat de bezorger laat in de avond langs kwam... Veel Gameplezier Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
12-05-2019
Super blij met me pc Ik had per ongelijk het verkeerde adres genoteerd. Maar gelukkig toch nog goed aangekomen Super levering :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
12-05-2019
Snel en correct. Alles op voorraad en daardoor ook echt binnen 1 dag geleverd.
Pc goed inpakt, goed beschermd met tracking service. Prima dus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
12-05-2019
Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
11-05-2019
nette winkel, goede service, goed product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
10-05-2019
Prima service, op tijd geleverd, de pc was direct bruikbaar en alles werkte naar toebehoren. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
10-05-2019
Product is goed maar kreeg mijn pc pas 5 dagen later
3.33
Redelijk

gamepc.nl antwoordt: 14-05-2019
Beste Klant, Bedankt voor je eerlijkheid Wij zijn blij dat je GamePC naar wens is. Helaas ging in het in dit geval niet helemaal goed met de bezorging. Mochten er nog ontevredenheid zijn, vernemen wij het graag Je kunt ons altijd bellen en mail. Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Snelle levering & tot zover over de pc ben ik heel erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Alles verliep soepel en snel na de betaling kon ik de volgende dag al gamen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
07-05-2019
Met levering in België is de datum en uur van levering niet heel duidelijk. De pc was volledig in orde en onbeschadigd geleverd
3.33
Redelijk

gamepc.nl antwoordt: 14-05-2019
Beste Klant, Bedankt voor de eerlijke review. Wij zijn blij dat je GamePC naar wens is. Is de bevestigingsmail staat de meeste informatie. We doen ons best om zo duidelijk mogelijk te zijn. We gaan kijken of het duidelijker kan Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn, vernemen wij het graag Je kunt ons altijd bellen en mail. Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
04-05-2019
Netjes, goed en snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
03-05-2019
Uitstekende service, email word al beantwoord voordat ze daadwerkelijk open zijn ( volgens openingstijden op google ) echt top kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
03-05-2019
Bij levering was side panel naar binnen geschoten en lag een fan los in het systeem. WLAN adapter was DOA, dat kan natuurlijk gebeuren en is netjes opgelost, krijg een vervangende opgestuurd. Heb de schade zelf kunnen herstellen en Game PC werkt verder prima
3.33
Redelijk

gamepc.nl antwoordt: 14-05-2019
Beste klant, Het is vervelend dat de GamePC niet netjes is aangekomen. Ik zie dat je contact hebt gehad met een collega. Mocht er nog ontevredenheid zijn, dan vernemen wij het graag Je mag ons altijd bellen en mailen. Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
02-05-2019
Snelle levering, mooie machine. Ik ben tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
02-05-2019
Levering was goed optijd zo als werd aan gegeven product zeer tevreden mee en de service van de garantie ook prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
02-05-2019
snel, netjes, niets negatief dus.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
29-04-2019
Niets op aan te merken, snelle levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
25-04-2019
Snel, duidelijk, kundig, uitstekende website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
24-04-2019
Erg tevreden met de levering en de snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
22-04-2019
Is mijn tweede pc reeds bij gamepc. Nu was het moederbord dat ik besteld had niet meer voorhanden maar kreeg een duurder exemplaar zonder meerprijs. Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
21-04-2019
Had een build besteld van om en bij 5000 euro. De verpakking is redelijk slecht. Simpele luchtkussens is niet voldoende als bescherming van de pc, de mousse waarin de case normaal zit werd hergebruikt. Bijgevolg was de GPU defect bij levering. Dit omruilen heeft een week geduurd. Heb voor overclocking en tuning geopteerd. Dit heb ik ongedaan moeten doen en herdoen. De pc was onstabiel en crashte.
3.00
Redelijk

gamepc.nl antwoordt: 01-05-2019
Beste Mario, Wat jammer dat je deze ervaring hebt met onze producten :-( Mijn collega's hebben een tijd geleden al contact met je gehad voor de afhandeling. Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij het graag Je mag hiervoor altijd bellen met 0594-580240 of mailen via support@gamepc.nl Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Snelle levering, probleemloze supersnelle pc, geen klachten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
18-04-2019
Goede assistentie, snelle levering. Prima pc voor de prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
16-04-2019
De pc is snel geleverd, installatie ging vlekkeloos....performance is uitstekend.
Alleen de systeemkast resoneert, dit is waarschijnlijk door de standaard cooler van de cpu, ik zal in de toekomst een stillere variant gaan zoeken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
15-04-2019
Gebeld voor hulp en ondersteuning om een goeie pc samen te stellen.
Snel een link toegestuurd gekregen met een opbouw.
Besteld en de dag erna netjes op het gemelde tijdstip ontvangen.
Zeer zeer tevreden en ben erg enthousiast om weer een game pc te hebben na 9 jaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
13-04-2019
Ontzettend goed geholpen het installeren wilde me maar niet lukken maar met de online hulp ging het perfect. 2 de gemailt voor de mail wat niet wilde lukken en zelfs al was het bijna sluitingstijd tijd werd ik toch nog geholpen inmiddels draait de oC als een zonnetje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
13-04-2019
Bestelling was op 3 april gedaan, maar pas op 12 april bezorgt. Producten zijn echter goed en alles functioneert naar wens.
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
12-04-2019
Alles perfect, telefonisch maar ook op de website goed te woord gestaan. Verder is de gamepc uitstekend Bestel zeker hier. Gameze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
11-04-2019
Super snel de volgende dag geleverd en uitstekende support PC ook erg netjes geassembleerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
11-04-2019
Had betaald om mijn pc te overklocken maar dit moest ik zelf doen, voor de rest alles netjes geregeld
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
10-04-2019
Fantastische site
5.00
Uitstekend

gamepc.nl

gamepc.nl werd op 13-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
support@gamepc.nl
gamepc.nl
Winkel-exploitant
C.P.S. Nederland B.V.
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met gamepc.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.