Certificaat voor PARIOLI

No. X97B303B8684439A373DE86256FC97E14
 

Geldig vanaf
08-03-2019
Geldig tot
07-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor PARIOLI



Uitstekend

4.94/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 17 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft PARIOLI al 17 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
24-06-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
23-06-2019
Heerlijke stof die ook nog eens supermooi valt. Draagbaar en chique tegelijk. Mijn ervaring dat die twee vaak niet samengaan, maar bij parioli zijn ze daar absoluut in geslaagd. Heb mijn volgende item alweer besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
23-06-2019
Het is een prachtig t-shirt. Levering duurde wat lang.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
13-05-2019
07-06-2019
Top service, heel persoonlijk ingestoken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
11-05-2019
01-06-2019
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
15-05-2019
Geweldige rok, die perfect zit. Netjes verpakt en per e-mail een persoonlijke boodschap van Parioli, heel fijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
14-04-2019
15-05-2019
Zeer tevreden Ik heb wel eerder maatwerk laten maken, maar Parioli is leuker/vlotter en goedkoper. Ik wilde mijn jurkje graag snel hebben, dat was geen enkel probleem.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
01-10-2018
24-04-2019
Prettig geholpen, prachtige jurkjes, een bezoekje aan Parioli is erg goed voor je gevoel van eigenwaarde.
Alhoewel prachtig, zijn sommige stoffen wel erg kwetsbaar. Goed opletten op wat je doet. Gelukkig ook na een ongelukje’ weer erg goed geholpen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
17-04-2019
De meer dan lieve mensen van Parioli hebben mijn bruidsjurk gemaakt. Zij wisten mijn onsamenhangende wensen te vertalen in vaktaal. Ik ben getrouwd in een jurk waarin ik mezelf meer voelde dan een bruid. Een van mijn dierbare herinneringen aan mijn huwelijk is het Samen bedenken van de jurk en liefdevolle passessies.Vanuit de grond van mijn hart beveel ik Parioli aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
30-12-2018
08-04-2019
Niets dan lof over Parioli Geen moeite te veel om de stof bij een bepaalde ring te vinden en daar een fantastische feestjurk van te maken, exact op maat en volgens mijn wensen. Naast een mooie feestjurk heb ik inmiddels ook diverse kantoorjurken’ uit de normale collectie. Ook deze zitten als gegoten en leveren mij veel complimenten op. Kortom, voor een jurk op maat moet je bij Parioli zijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2019
Besteldatum
23-08-2018
07-04-2019
Parioli heeft een prachtige jurk voor me gemaakt. Goed advies over model en kleur, en inderdaad zit de jurk heerlijk.
Geweldig hoe professioneel, flexibel en aardig ze zijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
07-06-2018
06-04-2019
Het is heerlijk om een jurk op maat te hebben. De begeleiding door Sanne is persoonlijk en gezellig en eerlijk.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
11-12-2016
06-04-2019
Niet dan goede ervaringen met Parioli Betrokken en professioneel, er werd goed geluisterd en meegedacht, met als resultaat dé perfecte jurk/broek/blouse, in perfecte pasmaat en goede stof, waarvan je weet dat je deze over tien jaar nog draagt. Het is de investering dus dubbel en dwars waard
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
09-08-2017
06-04-2019
Parioli weet feilloos wat goed staat bij jou, - welke lijnen in je kleding, welke stoffen, welke kleuren - en waar je je lekker en ook heel vrouwelijk in voelt. Met kleding van Parioli ben je gegarandeerd van complimenten :-).
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
09-06-2016
06-04-2019
Parioli maakt mijn jurken (al mijn jurken, ik wil nooit meer anders), precies op maat in prachtige, comfortabele stoffen. De jurken gaan op de wolwas er in en drogen aan de lijn. Geen strijkwerk nodig.
De jurken accentueren de goede kanten van mijn lijf en verdoezelen wat ik liever niet wil laten zien.
Kortom, 5 sterren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
22-05-2018
06-04-2019
De producten van Parioli zijn zonder uitzondering van hoog kwalitatief niveau. De service is klantgericht en men heeft verstand van zaken.
Je krijgt echt waar voor je geld: Parioli jurkjes maken je mooier.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
21-04-2017
06-04-2019
Geweldige jurken, prachtige kwaliteit, uitstekende service.... de dames van Parioli hebben het zelfs voor elkaar gekregen om voor mij een jurk te ontwerpen en te maken voor de begrafenis van mijn vader. Binnen twee dagen hadden ze hem klaar. Ik ben ze daar nog steeds ontzettend dankbaar voor.
5.00
Uitstekend

PARIOLI klantbeoordeling

PARIOLI

De luxe van een couturier, het gemak van online

PARIOLI werd op 08-03-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Op zoek naar jouw ideale jurkje of de perfecte broek? Ideaal betekent dat het verrassend mooi staat, echt lekker zit en gewoon in de was kan, toch? Parioli maakt ideale jurken, broeken en meer. Dat is geen loze marketingpraat. Hoe we onze beloften waarmaken: ☞ staat verrassend mooi: ten eerste is het item ontworpen om je figuur optimaal uit te laten komen, ten tweede is het gemaakt van luxe Italiaanse stoffen en ten derde heeft het een perfecte pasvorm, dankzij ons 70%-maatwerk-concept. ☞ zit echt lekker: die luxe Italiaanse stof is zacht, ademend en rekbaar. Dat zie je niet, maar voel je wel. ☞ kan in de wasmachine: check! Krimpt niet, pluist niet, blijft gewoon mooi.

Contact
Buys Ballotstraat 26
3572 ZS Utrecht
Nederland
info@parioli.nl
PARIOLI
Winkel-exploitant
V.O.F. Parioli 26
Buys Ballotstraat 26
3572 ZS Utrecht
Nederland
Handelsregister
KvK 56007493
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Gio Schoenmaker
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met PARIOLI.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.