Redshell.nl- Logo - Beoordelingen

Redshell.nlReviews

: 258Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Redshell.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Redshell.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Redshell.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Redshell.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Redshell.nl

93 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

258 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


14 mrt. 2022
Klantenservice reageerde erg snel en belde mij zelfs op om te melden dat het pakket naar een pickup point was gebracht omdat ik niet thuis was, erg fijn!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 sep. 2022
Fantastische prijzen die na te betalen ineens niet kloppen. Daarna smeekbeden om de opdracht te cancelen want de fout komt door hun leverancier. Vreemd want volgens de site is het op voorraad. Het blijkt dus een tussen stationnetje te zijn. Daarna wachten op je geld. Dus NIET doen er zijn velen die beter zijn en wel hun beloften na komen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Redshell.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(4)
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Fantastische prijzen die na te betalen ineens niet kloppen. Daarna smeekbeden om de opdracht te cancelen want de fout komt door hun leverancier. Vreemd want volgens de site is het op voorraad. Het blijkt dus een tussen stationnetje te zijn. Daarna wachten op je geld. Dus NIET doen er zijn velen die beter zijn en wel hun beloften na komen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Heb mijn product niet gekregen. “Out of stock” na dat ik het al heb gekocht. En onbeschofte support medewerker.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 feb. 2022
Beoordeling melden