Certificaat voor hygienepapier.nl

No. X9BBFA4B0DF6F2B3BD20577EAFAFD0179
 

Geldig vanaf
27-11-2018
Geldig tot
26-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hygienepapier.nl



Uitstekend

4.67/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 53 Trusted Shops beoordelingen sinds 20-09-2018.
In totaal heeft hygienepapier.nl al 294 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
20-02-2019
geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
19-02-2019
Geen klachten
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
n.v.t.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
18-02-2019
Jammer dat er pas geleverd wordt als de betaling binnen is.
Omdat ik dat niet zelf kan regelen, maar afhankelijk ben van administratiekantoor lang op de levering moeten wachten.
Het zou fijn zijn als betaling achteraf ook gewoon mogelijk is.
Kwestie van vertrouwen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Perfecte en snelle service :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
14-02-2019
Prima geregeld, jammer dat het niet alles op voorraad was.
Maar heel goed opgelost
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Vlotte en goede levering en VOORDELIG
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
Snel geleverd, producten zien er goed uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
24-01-2019
11-02-2019
Friendelijk, snel geleverd, probleemlos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
goed , alleen vooruit betallen iets minder
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
07-02-2019
producten moeten we nog uittestten maar zien er goed uit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
05-02-2019
super snel, nette levering, nette prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
05-02-2019
Geweldige service en snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
04-02-2019
Maandag besteld, woensdag geleverd, precies zoals verwacht. De producten zijn in orde en ik zal in de toekomst opnieuw gebruik maken van de webshop
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
01-02-2019
het enige wat jammer was , dat we na een telefoontje te horen kregen dat we zo op rekening konden bestellen, maar in de praktijk bleek dit geheel duidelijk en anders te zijn. Verder prima geholpen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
01-02-2019
Eerder andere vloerdoekjes gebruikt, nu deze geprobeerd, zijn fantastisch.
Kan ik weer even vooruit.

Hartelijke dank

Hilda Boot
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
24-01-2019
01-02-2019
Goed contact goede service houden zo
4.33
Goed

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
24-01-2019
31-01-2019
Prijs goed, levering snel Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
24-01-2019
31-01-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
29-01-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
21-01-2019
28-01-2019
top geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Snel, accuraat en prima prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
DE LEVERING WAS EEN DAG TE LAAT
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
Super goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
22-01-2019
snelle bezorging, goed product en goede prijs.+
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
22-01-2019
Alles prima in orde en op tijd ontvangen. Dik tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
19-01-2019
Levertijd onduidelijk
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Geheel zoals je wil dat een bestelling gaat. Dank ook voor de 'samples'. Super service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Zeer goed verpakt.
Enkel Postnl heeft een steek laten vallen: het pakket werd een dag later geleverd dan aangekondigd in hun track en trace systeem.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Snelle en keurige levering in goede verpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Meest op voorraad en zeer snelle levering. Top.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Snelle levering
Goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
13-01-2019
Eerste bestelling en deze is tot tevredenheid uitgevoerd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
11-01-2019
Probleemloze afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
11-01-2019
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle en prima levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
10-01-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
05-01-2019
Alles was naar wens.
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
03-01-2019
Ga zo door..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
24-12-2018
31-12-2018
moet ik ook nog wat zeggen zijn 5 sterren niet genoeg???
5.00
Uitstekend

hygienepapier.nl klantbeoordeling

hygienepapier.nl

Online de grootste én goedkoopste in hygiënepapier

hygienepapier.nl werd op 27-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hygiënepapier is de grootste van Nederland (en België) op het gebied van online verkoop van hygiënepapier en meer. We zijn ooit begonnen als online verkoper van de producten van MTS Euro Products, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot (bijna!) one-stop-shop in toilethygiëne. Binnen twee jaar zijn we, door samen te werken, veel te testen en te luisteren naar onze klanten, gegroeid tot de grootste. We controleren regelmatig onze eigen prijzen en die van de concurrent, om te kijken of we onszelf nog steeds met recht de goedkoopste mogen noemen. We kunnen ons voorstellen dat je door onze bijna ongelooflijk lage prijzen misschien niet helemaal vertrouwt. Toch kunnen we, door Trusted Shops en Thuiswinkel Zakelijk, garanderen dat we een veilige webshop zijn. En dat vinden we belangrijk. Want zeg nu zelf: bij een zakelijke bestelling (waar het gemiddelde orderbedrag vaak toch hoger ligt dan bij consumenten) wil je toch zeker weten met wie je te maken hebt en of alles goed verloopt? Wij vinden dat het kopen van jouw hygiëneproducten niet te veel tijd moet kosten. Je moet jouw producten makkelijk kunnen vinden, zodat je je vervolgens weer bezig kunt houden met de orde van de dag. Want eerlijk is eerlijk, hygiëneproducten blijven randzaken in jouw bedrijf. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we het serviceniveau van een winkel naar online brengen. Met een top klantenservice (appen, bellen of mailen kan!) en een heuse dispensercheck heb jij binnen no time gevonden wat je zoekt.

Contact
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
info@hygienepapier.nl
hygienepapier.nl
Winkel-exploitant
Hygiënepapier - Hygiëneproducten.bë
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stephan van den Bos
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hygienepapier.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.