Certificaat voor hygienepapier.nl

No. X9BBFA4B0DF6F2B3BD20577EAFAFD0179
 

Geldig vanaf
27-11-2018
Geldig tot
26-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hygienepapier.nl



Uitstekend

4.65/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 372 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hygienepapier.nl al 613 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
22-09-2019
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Makkelijk te bestellen.
Binnen de afgesproken tijd geleverd.
Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
de bestelling in zeer goede orde ontvangen hiervoor mijn dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
Jullie zijn gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
Eerste bestelling en zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Niet
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
ik ben tevreden
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
telefonisch zeer vriendelijk geholpen. product van erg goede kwaliteit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Excellente service en goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
18-09-2019
Top product en snel gelegerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Ruime keuze tegen concurrerende prijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
alles vlot geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Fijn, dat er snel geleverd is
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Geen toelichting
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
17-09-2019
onze bestelling wordt op een zaterdag geleverd worden. Bovendien het was niet aan het juiste adres.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
17-09-2019
Ik had een product fout besteld en kon dit zonder problemen kosteloos terugsturen, dat noem ik pas goede service En ze denken met je mee wat het best bij het bedrijf past.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Erg tevreden over levering en prijzen. Minder tevreden over feit dat betaling vooraf plaats moet vinden. Vind ik omslachtig
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
15-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
15-09-2019
Levering was vlot scherpe prijs goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
Alles prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
14-09-2019
was eerste bestelling, service en levering goed, alsmede ook de prijs, wat toch ook wel belangrijk is
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
14-09-2019
Bestellen hier inmiddels al weer een tijdje, altijd goed en mooie prijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
ALLES PERFECT IN ORDE.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Veel te hoge leveringkost
2.50
Redelijk

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
12-09-2019
Ondanks dat ik thuis was, kreeg ik de melding dat de levering niet plaats kon vinden omdat ik niet thuis zou zijn ik moest de levering gaan ophalen bij een Bruna vestiging.
Dit vind ik niet prettig, hoewel dit natuurlijk eigenlijk niet jullie probleem is.
Verder vind ik de producten prima en jullie service ook
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Materialen zijn snel en goed verpakt verzonden en ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Prima bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Alles prima verzorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
12-09-2019
Wij hebben geen verdere toelichting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Ik bestel houten lepels in een doosje (foto website) en krijg een enorme plastic zak met losse lepels geleverd. Na bellen met de klantenservice krijg ik te horen dat het uitgezocht zal worden en hoor ik niets meer terug.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Goed product en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
11-09-2019
ik heb geen toelichting
4.00
Goed

hygienepapier.nl klantbeoordeling

hygienepapier.nl

Online de grootste én goedkoopste in hygiënepapier

hygienepapier.nl werd op 27-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hygiënepapier is de grootste van Nederland (en België) op het gebied van online verkoop van hygiënepapier en meer. We zijn ooit begonnen als online verkoper van de producten van MTS Euro Products, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot (bijna!) one-stop-shop in toilethygiëne. Binnen twee jaar zijn we, door samen te werken, veel te testen en te luisteren naar onze klanten, gegroeid tot de grootste. We controleren regelmatig onze eigen prijzen en die van de concurrent, om te kijken of we onszelf nog steeds met recht de goedkoopste mogen noemen. We kunnen ons voorstellen dat je door onze bijna ongelooflijk lage prijzen misschien niet helemaal vertrouwt. Toch kunnen we, door Trusted Shops en Thuiswinkel Zakelijk, garanderen dat we een veilige webshop zijn. En dat vinden we belangrijk. Want zeg nu zelf: bij een zakelijke bestelling (waar het gemiddelde orderbedrag vaak toch hoger ligt dan bij consumenten) wil je toch zeker weten met wie je te maken hebt en of alles goed verloopt? Wij vinden dat het kopen van jouw hygiëneproducten niet te veel tijd moet kosten. Je moet jouw producten makkelijk kunnen vinden, zodat je je vervolgens weer bezig kunt houden met de orde van de dag. Want eerlijk is eerlijk, hygiëneproducten blijven randzaken in jouw bedrijf. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we het serviceniveau van een winkel naar online brengen. Met een top klantenservice (appen, bellen of mailen kan!) en een heuse dispensercheck heb jij binnen no time gevonden wat je zoekt.

Contact
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
info@hygienepapier.nl
hygienepapier.nl
Winkel-exploitant
Hygiënepapier - Hygiëneproducten.bë
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stephan van den Bos
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hygienepapier.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.