Certificaat voor hygienepapier.nl

No. X9BBFA4B0DF6F2B3BD20577EAFAFD0179
 

Geldig vanaf
27-11-2018
Geldig tot
26-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hygienepapier.nl



Uitstekend

4.66/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 165 Trusted Shops beoordelingen sinds 20-09-2018.
In totaal heeft hygienepapier.nl al 406 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
14-06-2019
Supersnelle levering en zeer aantrekkelijke prijzen. Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
14-06-2019
Ruim assortiment, snelle levering, toppie.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
Snelle levering en zeer klantvriendelijk en behulpzaam
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
11-06-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
08-06-2019
correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
Snelle levering en prima producten Kortom; niks op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
06-06-2019
prijs kwaliteit is uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
06-06-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
05-06-2019
dit zijn gewoon todden, hier kun je niet mee poetsen.
hier kan ik dus niks mee
2.33
Matig

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
Snelle levering en een goede prijs Voor deze bestelling een 10.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
netjes geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
04-06-2019
goede webshop, nette prijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
04-06-2019
Goede toiletpapier voor een prima prijs
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
03-06-2019
Geen problem
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
24-05-2019
03-06-2019
Snelle levering en fijn dat het weer op rekening kan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
01-06-2019
Goede service en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
01-06-2019
Gewoon foutloos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
31-05-2019
Tevreden over de service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
31-05-2019
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
30-05-2019
Snel geholpen, en pijlsnel geleverd, prima producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
30-05-2019
Alles op tijd prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
29-05-2019
Goede prijs, kwaliteit en levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
28-05-2019
Gewoon goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
28-05-2019
Tevreden. Kleine opmerking, bij betaling op faktuur moet er vooruit betaald worden, hierdoor late levering wel.Bij andere firma's krijgen we 30 dagen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
27-05-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
27-05-2019
voldoet zeker aan de verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
26-05-2019
Producten snel geleverd. Helaas alleen de boven en zijkant van de doos voorzien van plaktape. Hierdoor was onderkant doos deels open. Gelukkig ontbraken er geen producten.
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Na een week nog steeds niets ontvangen en ook geen bericht van de status gehad. Waardeloze tent
1.00
Slecht

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Ben tevreden met de kwaliteit van het product en met de wijze waarop ik op de hoogte ben gehouden van traject en aankomstmoment.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Goedkoop, snel en betrouwbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Andere verpakking v h toiletpapier dan foto op de site. Ik twijfel dus aan de juistheid v d levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Prima snelle en deskundige levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Super service en er fijn in gebruik doekjes niet te klein of te groot precies goed en supersnel geleverd

Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
snelle levering producten zeer goed goede service.
het was voor ons de eerste keer dat wij bij jullie wat bestelde.
dat gaan wij zeker vaker doen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
15-05-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Oke
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
12-05-2019
De helft van mijn producten pas geleverd.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
11-05-2019
Levering liet op zich wachten. Produkten en verpakkingen prima.
4.33
Goed

hygienepapier.nl klantbeoordeling

hygienepapier.nl

Online de grootste én goedkoopste in hygiënepapier

hygienepapier.nl werd op 27-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hygiënepapier is de grootste van Nederland (en België) op het gebied van online verkoop van hygiënepapier en meer. We zijn ooit begonnen als online verkoper van de producten van MTS Euro Products, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot (bijna!) one-stop-shop in toilethygiëne. Binnen twee jaar zijn we, door samen te werken, veel te testen en te luisteren naar onze klanten, gegroeid tot de grootste. We controleren regelmatig onze eigen prijzen en die van de concurrent, om te kijken of we onszelf nog steeds met recht de goedkoopste mogen noemen. We kunnen ons voorstellen dat je door onze bijna ongelooflijk lage prijzen misschien niet helemaal vertrouwt. Toch kunnen we, door Trusted Shops en Thuiswinkel Zakelijk, garanderen dat we een veilige webshop zijn. En dat vinden we belangrijk. Want zeg nu zelf: bij een zakelijke bestelling (waar het gemiddelde orderbedrag vaak toch hoger ligt dan bij consumenten) wil je toch zeker weten met wie je te maken hebt en of alles goed verloopt? Wij vinden dat het kopen van jouw hygiëneproducten niet te veel tijd moet kosten. Je moet jouw producten makkelijk kunnen vinden, zodat je je vervolgens weer bezig kunt houden met de orde van de dag. Want eerlijk is eerlijk, hygiëneproducten blijven randzaken in jouw bedrijf. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we het serviceniveau van een winkel naar online brengen. Met een top klantenservice (appen, bellen of mailen kan!) en een heuse dispensercheck heb jij binnen no time gevonden wat je zoekt.

Contact
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
info@hygienepapier.nl
hygienepapier.nl
Winkel-exploitant
Hygiënepapier - Hygiëneproducten.bë
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stephan van den Bos
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hygienepapier.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.