Certificaat voor hygienepapier.nl

No. X9BBFA4B0DF6F2B3BD20577EAFAFD0179
 

Geldig vanaf
27-11-2018
Geldig tot
26-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hygienepapier.nl



Uitstekend

4.84/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 2 Trusted Shops beoordelingen sinds 20-09-2018.
In totaal heeft hygienepapier.nl al 243 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
06-12-2018
Goed product voor een goede prijs. Levering kon wellicht iets sneller. Over het algemeen zeer tevreden: 9
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
04-12-2018
Was prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
18-10-2018
snelle, keurige levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
18-10-2018
Een goede en vlotte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
16-10-2018
Goede kwaliteit tegen een goede prijs, netjes op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-10-2018
De klantenservice is uitstekend. Top service en goed geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-10-2018
Goede prijs kwaliteitsverhouding. Het wordt snel geleverd.Volgende keer bestellen we weer.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-10-2018
Makkelijk bestellen en snel geleverd. Tip: Info per mail wanneer de levering komt.
De prijzen wisselen per dag. Heel vervelend als je net iets bestel hebt en de volgende dag is het een stuk goedkoper.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-10-2018
Snelle leveringen, goede producten met de juiste prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
12-10-2018
Top service en niet duur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
12-10-2018
Goede service
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
12-10-2018
Goedkoop en snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
12-10-2018
snelle levering, duidelijke site
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
12-10-2018
Snelle levering, makkelijk bestellen, voordelig, geen verzendkosten. Bij een bestelling zou ik graag het goedkoopste alternatief voor bv toiletpapier zien.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
11-10-2018
prima, geen klachten
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
10-10-2018
Super doekjes geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
09-10-2018
Eenvoudige wijze om te bestellen. Snelle levering. Correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
09-10-2018
Ruime keuze en klantvriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
09-10-2018
Goed contact per mail, helaas levering niet in 1 zending, maar dit kan ook door postNL veroorzaakt zijn.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
08-10-2018
Vriendelijk en professioneel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
08-10-2018
Info op de website is duidelijk en komt overeen met hetgeen je binnen krijgt. Levering is erg snel wat fijn is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
08-10-2018
overzichtelijk site, snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
07-10-2018
Snel en goedkoop dan andere bedrijven
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
07-10-2018
super snelle levering, goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
07-10-2018
Correcte en stipte levering. Densiteit van het papier was formidabel, alsook de maatvoering. Het zwart was ook echt pikzwart. (mijn lievelingskleur) Doe zo voort. Dikke duim.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
07-10-2018
Snelle levering, zeer goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
06-10-2018
Alles klopte
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
02-10-2018
Er wordt goed met je meegedacht, naar oplossingen en alternatieven. Erg prettig Voor de volgende keer maak op rekening kopen eenvoudiger Veel bedrijven hebben geen ideal of creditcard beschikbaar.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
01-10-2018
Snelle correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
07-11-2018
01-10-2018
- Goede producten
- Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
07-11-2018
29-09-2018
Snelle nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
07-11-2018
25-09-2018
Goed en scherpe prijzen voor beste kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
07-11-2018
25-09-2018
Snelle levering
goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
07-11-2018
24-09-2018
Netjes verpakt en goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
07-11-2018
24-09-2018
Altijd keurig op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
07-11-2018
24-09-2018
snelle bediening, correcte prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
07-11-2018
22-09-2018
Goed, snel, duidelijk. Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-09-2018
Snelle levering , duidelijk factuur , gunstige prijzen, groot aanbod
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-09-2018
via de telefoon contact gehad, prima klantvriendelijk
goed geholpen Alleen geen verzendbevestiging ontvangen van de order, konden dus niet goed volgen wanneer we de zending zouden ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
07-11-2018
11-09-2018
Duidelijke website, snelle levering.
5.00
Uitstekend

hygienepapier.nl klantbeoordeling

hygienepapier.nl

Online de grootste én goedkoopste in hygiënepapier

hygienepapier.nl werd op 27-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hygiënepapier is de grootste van Nederland (en België) op het gebied van online verkoop van hygiënepapier en meer. We zijn ooit begonnen als online verkoper van de producten van MTS Euro Products, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot (bijna!) one-stop-shop in toilethygiëne. Binnen twee jaar zijn we, door samen te werken, veel te testen en te luisteren naar onze klanten, gegroeid tot de grootste. We controleren regelmatig onze eigen prijzen en die van de concurrent, om te kijken of we onszelf nog steeds met recht de goedkoopste mogen noemen. We kunnen ons voorstellen dat je door onze bijna ongelooflijk lage prijzen misschien niet helemaal vertrouwt. Toch kunnen we, door Trusted Shops en Thuiswinkel Zakelijk, garanderen dat we een veilige webshop zijn. En dat vinden we belangrijk. Want zeg nu zelf: bij een zakelijke bestelling (waar het gemiddelde orderbedrag vaak toch hoger ligt dan bij consumenten) wil je toch zeker weten met wie je te maken hebt en of alles goed verloopt? Wij vinden dat het kopen van jouw hygiëneproducten niet te veel tijd moet kosten. Je moet jouw producten makkelijk kunnen vinden, zodat je je vervolgens weer bezig kunt houden met de orde van de dag. Want eerlijk is eerlijk, hygiëneproducten blijven randzaken in jouw bedrijf. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we het serviceniveau van een winkel naar online brengen. Met een top klantenservice (appen, bellen of mailen kan!) en een heuse dispensercheck heb jij binnen no time gevonden wat je zoekt.

Contact
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
info@hygienepapier.nl
hygienepapier.nl
Winkel-exploitant
Hygiënepapier - Hygiëneproducten.bë
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stephan van den Bos
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hygienepapier.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.