Certificaat voor hygienepapier.nl

No. X9BBFA4B0DF6F2B3BD20577EAFAFD0179
 

Geldig vanaf
27-11-2018
Geldig tot
26-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hygienepapier.nl



Uitstekend

4.65/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 135 Trusted Shops beoordelingen sinds 20-09-2018.
In totaal heeft hygienepapier.nl al 376 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
10-04-2019
Snelle levering, goed product en lage prijs. Waardering 9,5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
08-04-2019
Goede prijs, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
05-04-2019
Ik bén zeker verrast hoe het goed is gegaan met alles. Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
04-04-2019
Snelle levering. Redelijke prijs.Ga zo door.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
03-04-2019
alles is goed gegaan, van bestelling tot aflevering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
03-04-2019
Goede webshop, relevante aanbiedingen en mooi dat er cradle to cradle artikelen worden aangeboden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
02-04-2019
Alles is goed Alleen dat het geld er eerder er af gehaald van de rekening dan de spullen er zijn , zou het graag achter af betalen zodra ik de spullen netjes binnen heb.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
goede webshop
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
29-03-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
28-03-2019
levering van 3 dozen in twee keer vind ik raar
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
27-03-2019
Prima ervaring bij online bestelling van papieren handdoekjes en toiletpapier. Hygienepapier en zijn transport-partners sturen goede follow up e-mails ivm de levering. Producten ontvangen binnen 48h. De goederen worden goed verpakt afgeleverd. Factuur is per e-mail ontvangen. Tork H2 Xpress Extra Soft Multifold Hand Towel 2100st is uitstekende kwaliteit - 1 handdoekje voldoende om handen te drogen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
27-03-2019
prima product, prima levering. goede info
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
26-03-2019
Prima optijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
alles prima gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Snelle levering en goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
19-02-2019
20-03-2019
snelle levering, prima producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
19-03-2019
goed en vlug bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
19-03-2019
Vlotte en probleemloze transactie. Uitstekende prijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
19-03-2019
Fijn bedrijf en goed kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
hallo
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
Alles oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
15-03-2019
snelle levering, goed verpakt en de handschoenen zijn van goede kwaliteit.
Wij zijn tevreden klanten. Jeanne en Reinie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
Het enige nadeel vond ik dat de pallet erg hoog was. waardoor ik deze moest afstapelen voordat hij het magazijn in kon.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
14-03-2019
Contact gehad met vragen. beantwoord met resultaat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
13-03-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
13-03-2019
Snelle service vriendelijke klantservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
13-03-2019
Erg goed geregeld en snel geleverd..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
13-03-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
12-03-2019
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
11-03-2019
Levering kwam een dag later dan aangegeven
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
10-03-2019
niks
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
Levering was deels niet goed maar dat is keurig en snel opgelost.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
Prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
goede nitril handschoenen en betaalbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
alles perfect ok
vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Precies wat ik verwacht had en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
27-02-2019
Snel geleverd, scherpe prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
27-02-2019
snelle en correctie levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
26-02-2019
Alles was naar wens. goederen kwamen in 2 delen, maar er zat een duidelijke afspraak bij.
5.00
Uitstekend

hygienepapier.nl klantbeoordeling

hygienepapier.nl

Online de grootste én goedkoopste in hygiënepapier

hygienepapier.nl werd op 27-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hygiënepapier is de grootste van Nederland (en België) op het gebied van online verkoop van hygiënepapier en meer. We zijn ooit begonnen als online verkoper van de producten van MTS Euro Products, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot (bijna!) one-stop-shop in toilethygiëne. Binnen twee jaar zijn we, door samen te werken, veel te testen en te luisteren naar onze klanten, gegroeid tot de grootste. We controleren regelmatig onze eigen prijzen en die van de concurrent, om te kijken of we onszelf nog steeds met recht de goedkoopste mogen noemen. We kunnen ons voorstellen dat je door onze bijna ongelooflijk lage prijzen misschien niet helemaal vertrouwt. Toch kunnen we, door Trusted Shops en Thuiswinkel Zakelijk, garanderen dat we een veilige webshop zijn. En dat vinden we belangrijk. Want zeg nu zelf: bij een zakelijke bestelling (waar het gemiddelde orderbedrag vaak toch hoger ligt dan bij consumenten) wil je toch zeker weten met wie je te maken hebt en of alles goed verloopt? Wij vinden dat het kopen van jouw hygiëneproducten niet te veel tijd moet kosten. Je moet jouw producten makkelijk kunnen vinden, zodat je je vervolgens weer bezig kunt houden met de orde van de dag. Want eerlijk is eerlijk, hygiëneproducten blijven randzaken in jouw bedrijf. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we het serviceniveau van een winkel naar online brengen. Met een top klantenservice (appen, bellen of mailen kan!) en een heuse dispensercheck heb jij binnen no time gevonden wat je zoekt.

Contact
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
info@hygienepapier.nl
hygienepapier.nl
Winkel-exploitant
Hygiënepapier - Hygiëneproducten.bë
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stephan van den Bos
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hygienepapier.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.