Certificaat voor hygienepapier.nl

No. X9BBFA4B0DF6F2B3BD20577EAFAFD0179
 

Geldig vanaf
27-11-2018
Geldig tot
26-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hygienepapier.nl



Uitstekend

4.69/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 262 Trusted Shops beoordelingen sinds 20-09-2018.
In totaal heeft hygienepapier.nl al 503 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
30-07-2019
Niet prettig dat de party verdeeld was over 5 grote dozen en niet zoals eerder per pallet werd aangeleverd. Extra afval en meer lichamelijk werk om alles op te slaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
26-07-2019
Perfecte aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
25-07-2019
Alles snel en netjes ontvangen. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
25-07-2019
Ging goed, op tijd en alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
22-07-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
22-07-2019
Zoals altijd. Snelle levering en een goede prijs voor de geleverde producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
22-07-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
22-07-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
21-07-2019
Levering zoals beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
20-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Prima bedrijf en goede prijs/kwaliteits-verhouding
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Niks mis mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
was prima, alleen zaten de produkten samen verpakt in een , voor een vrouw, onhandelbare, te grote en zware doos.

Voorde rest heel tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Geen opmerkingen
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
16-07-2019
Super snel en netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
levering op 2 verschillende dagen
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
geen klagen, gewoon bestellen en snel thuisbezorgen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
14-07-2019
prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Goed product voor een goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
12-07-2019
Dik in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Ik had de verkeerde rollen papier besteld maar kon ze zeer snel omruilen. Zeer goede medewerking van Hygiënepapier
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Je krijgt wat je besteld,en ook snel en vlot...
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Snel en efficient
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
10-07-2019
gewoon prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
10-07-2019
BTW over verzendkosten vind ik belachelijk. Waarom worden de bedragen niet met btw neer gezet?
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
07-07-2019
Eenvoudige bestelling, goede opvolging van levering. Product van prima kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
06-07-2019
na het juiste advies de goeie levering gekregen de prijs is top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
Mijn bestelling (poetspapier) is snel geleverd en ziet er goed uit. Enkele jaren geleden kocht ik poetspapier bij de Sligro, maar hygienepapier.nl is zelfs incl. verzendkosten nog enkele euros per six pack goedkoper.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
Mijn eerste aankoop hier en zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
goed ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Goed en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
De tijd tussen het bestellen en het leveren is traag.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Prima van bestelling tot levering en de prijs ook
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
02-07-2019
zeer scherpe prijzen, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
02-07-2019
veel keus, snel, en goed materiaal voor een ieder
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
Alles vlot verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
keurig gedaan volgens afspraak
5.00
Uitstekend

hygienepapier.nl klantbeoordeling

hygienepapier.nl

Online de grootste én goedkoopste in hygiënepapier

hygienepapier.nl werd op 27-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hygiënepapier is de grootste van Nederland (en België) op het gebied van online verkoop van hygiënepapier en meer. We zijn ooit begonnen als online verkoper van de producten van MTS Euro Products, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot (bijna!) one-stop-shop in toilethygiëne. Binnen twee jaar zijn we, door samen te werken, veel te testen en te luisteren naar onze klanten, gegroeid tot de grootste. We controleren regelmatig onze eigen prijzen en die van de concurrent, om te kijken of we onszelf nog steeds met recht de goedkoopste mogen noemen. We kunnen ons voorstellen dat je door onze bijna ongelooflijk lage prijzen misschien niet helemaal vertrouwt. Toch kunnen we, door Trusted Shops en Thuiswinkel Zakelijk, garanderen dat we een veilige webshop zijn. En dat vinden we belangrijk. Want zeg nu zelf: bij een zakelijke bestelling (waar het gemiddelde orderbedrag vaak toch hoger ligt dan bij consumenten) wil je toch zeker weten met wie je te maken hebt en of alles goed verloopt? Wij vinden dat het kopen van jouw hygiëneproducten niet te veel tijd moet kosten. Je moet jouw producten makkelijk kunnen vinden, zodat je je vervolgens weer bezig kunt houden met de orde van de dag. Want eerlijk is eerlijk, hygiëneproducten blijven randzaken in jouw bedrijf. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we het serviceniveau van een winkel naar online brengen. Met een top klantenservice (appen, bellen of mailen kan!) en een heuse dispensercheck heb jij binnen no time gevonden wat je zoekt.

Contact
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
info@hygienepapier.nl
hygienepapier.nl
Winkel-exploitant
Hygiënepapier - Hygiëneproducten.bë
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stephan van den Bos
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hygienepapier.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.