Certificaat voor hygienepapier.nl

No. X9BBFA4B0DF6F2B3BD20577EAFAFD0179
 

Geldig vanaf
27-11-2018
Geldig tot
26-11-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hygienepapier.nl



Uitstekend

4.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 571 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hygienepapier.nl al 812 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
24-10-2019
31-10-2019
Prima... handig die mogelijkheid via WhatsApp te communiceren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
22-10-2019
30-10-2019
Netjes op tijd geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
22-10-2019
30-10-2019
Goede prijs voor een goed product en ook nog een snelle levering, beter kan toch niet.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
22-10-2019
30-10-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
22-10-2019
30-10-2019
Bestelde product op toegezegde datum geleverd en voldoet aan omschrijving.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
23-10-2019
30-10-2019
geen commentaar
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
22-10-2019
29-10-2019
Snelle levering
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
29-10-2019
Prima service en bezorging
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
22-10-2019
29-10-2019
Snel en goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
22-10-2019
29-10-2019
Prima toch.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
21-10-2019
29-10-2019
Snelle levering, en goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
21-10-2019
29-10-2019
Het pakket werd vroeger bezorgd, dan van te voren aangegeven was in de mail, vandaar dat ik het niet thuis kon ontvangen, maar naar het ophaalpunt moest. Geen drama, wel jammer.
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-10-2019
Besteldatum
21-10-2019
28-10-2019
Producten zijn goed ontvangen en het werkt nog ook.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
28-10-2019
Duidelijke webshop, snelle levering. Kortom, op alle fronten perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
19-10-2019
26-10-2019
Snelle levering en degelijke kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
19-10-2019
26-10-2019
goede service en goede prijs kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
25-10-2019
Besteld geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
25-10-2019
Redelijk
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
25-10-2019
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
24-10-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
24-10-2019
Super goede service proficiat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
24-10-2019
top geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
18-09-2019
24-10-2019
goede service ,vlug geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
24-10-2019
Torc rollen waren de laatste keer wat minder dan normaal.
Wij hebben dit telefonisch aan jullie doorgegeven en hopen dat ze dit keer beter zijn.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
24-10-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
24-10-2019
Overzichtelijke website. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
24-10-2019
De producten zijn snel geleverd, keurig en stevig verpakt Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
24-10-2019
Snelle levering , top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
23-10-2019
Poetsdoeken niet allemaal wit of gedeeltelijk wit heel veel stiknaden van T shirts
Voldoet voor mij niet aan de verwachting .
Zal ook geen nieuwe bestelling plaatsen .
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
23-10-2019
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
23-10-2019
alles vlot en correct verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
22-10-2019
Snelle levering voor een goede prijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
22-10-2019
Mooi papier en snelle levering. Blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
22-10-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
22-10-2019
Al een paar keer wat besteld, goede afvalzakken tegen een scherpe prijs.
Maar van de 3 orders ging er met de levering 2x wat mis, de ene keer was er te weinig geleverd, de andere keer het verkeerde. Echter in beide gevallen is de fout snel, correct en kosteloos hersteld en dat is het belangrijkste. Kost natuurlijk wel (aan beide kanten) onnodig tijd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
22-10-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
21-10-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
21-10-2019
Snel geleverd
Goed produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
21-10-2019
dikte papier was wat aan de erg dunne kant. Jammer dat particulier alleen grote bestelling kan doen, we zitten nu met erg veel pakken jaren opgescheept
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
20-10-2019
Dit is mijn eerste bestelling ben dik tevreden
4.00
Goed

hygienepapier.nl klantbeoordeling

hygienepapier.nl

Online de grootste én goedkoopste in hygiënepapier

hygienepapier.nl werd op 27-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hygiënepapier is de grootste van Nederland (en België) op het gebied van online verkoop van hygiënepapier en meer. We zijn ooit begonnen als online verkoper van de producten van MTS Euro Products, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot (bijna!) one-stop-shop in toilethygiëne. Binnen twee jaar zijn we, door samen te werken, veel te testen en te luisteren naar onze klanten, gegroeid tot de grootste. We controleren regelmatig onze eigen prijzen en die van de concurrent, om te kijken of we onszelf nog steeds met recht de goedkoopste mogen noemen. We kunnen ons voorstellen dat je door onze bijna ongelooflijk lage prijzen misschien niet helemaal vertrouwt. Toch kunnen we, door Trusted Shops en Thuiswinkel Zakelijk, garanderen dat we een veilige webshop zijn. En dat vinden we belangrijk. Want zeg nu zelf: bij een zakelijke bestelling (waar het gemiddelde orderbedrag vaak toch hoger ligt dan bij consumenten) wil je toch zeker weten met wie je te maken hebt en of alles goed verloopt? Wij vinden dat het kopen van jouw hygiëneproducten niet te veel tijd moet kosten. Je moet jouw producten makkelijk kunnen vinden, zodat je je vervolgens weer bezig kunt houden met de orde van de dag. Want eerlijk is eerlijk, hygiëneproducten blijven randzaken in jouw bedrijf. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we het serviceniveau van een winkel naar online brengen. Met een top klantenservice (appen, bellen of mailen kan!) en een heuse dispensercheck heb jij binnen no time gevonden wat je zoekt.

Contact
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
info@hygienepapier.nl
hygienepapier.nl
Winkel-exploitant
Hygiënepapier - Hygiëneproducten.bë
Van der Waalsweg 9
3241ME Middelharnis
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stephan van den Bos
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hygienepapier.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.