Beoordelingen voor muun.co



Uitstekend

4.67/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 16 Trusted Shops beoordelingen sinds 02-03-2017.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 16 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-08-2017
Besteldatum
28-07-2017
12-08-2017
De levering van de Mutabi Pillow Mist liet wat langer op zich wachten dan ik verwacht had. Na een telefoontje met een uiterst vriendelijke medewerker kwam het alsnog snel in de bus.
Ik heb het nu enkele nachten gebruikt en ik kan niet anders zeggen dat ik goed en zonder periodes van wakker liggen heb geslapen.
Wat mij betreft dus een aanrader.
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-08-2017
Besteldatum
27-07-2017
03-08-2017
vlotte bestelling en levering - knap materiaal
5.00
Uitstekend

muun.co antwoordt: 04-08-2017
bedanken :)

Datum van publicatie
18-07-2017
Besteldatum
07-03-2017
18-07-2017
Wij zijn heel tevreden met onze kussens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2017
Besteldatum
17-07-2017
18-07-2017
Producten zijn perfect, het klantcontact met de service afdeling is perfect, de informatieverstrekking betreffende verzending en wanneer een en ander verwacht mag worden zou nog wel even net iets beter gecommuniceerd kunnen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2017
Besteldatum
27-06-2017
07-07-2017
Snelle bezorging en super support
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2017
Besteldatum
23-06-2017
03-07-2017
Het product en de service zijn prima, maar de levertijd duurt wel langer
omdat het pakketje uit Duitsland moet komen.
4.33
Goed

muun.co antwoordt: 10-07-2017
Hello, we are sorry the delivery took longer than expected. we hope you are happy with muun. Kind regards the muun team

Datum van publicatie
26-06-2017
Besteldatum
16-06-2017
26-06-2017
De levering duurde vrij lang en het was lang onduidelijk wanneer geleverd zou worden. Het materiaal waar in dit geval het geurtje verpakt was, was heel mooi en milieuvriendelijk. Heerlijke geur ook, waar alles om te doen was.
3.67
Goed

Datum van publicatie
05-06-2017
Besteldatum
26-05-2017
05-06-2017
Good experience and great products.
5.00
Uitstekend

muun.co antwoordt: 14-06-2017
Thank you, Arjen, glad you're happy with our product

Datum van publicatie
23-05-2017
Besteldatum
08-05-2017
23-05-2017
Werkt goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-05-2017
Besteldatum
09-05-2017
19-05-2017
Ben erg tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2017
Besteldatum
07-03-2017
21-03-2017
Snelle antwoorden bij vragen aan de klantenservice. Mijn bestelling werd snel verwerkt en geleverd. Het product is van top kwaliteit, echt geweldig Ik ben rondom erg tevreden met Muun.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2017
Besteldatum
08-03-2017
08-03-2017
Ik slaap sinds 3 weken op het muun matras en ik spreek ook namens mijn vriend als ik zeg dat we nooit meer op een ander matras willen slapen Op het memory foam liggen is werkelijk een heerlijk gevoel. Alsof je op een stevige wolk slaapt.
Ik slaap sindsdien stukken beter en begin de dag met meer energie.
De levering kwam snel en goed verpakt. Ik zou 6 sterren geven als ik zou kunnen
5.00
Uitstekend

muun.co antwoordt: 09-03-2017
Dank u voor uw overweldigende feedback!

Datum van publicatie
08-03-2017
Besteldatum
08-03-2017
08-03-2017
Super matras
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2017
Besteldatum
08-03-2017
08-03-2017
great product and wonderful service, i am very happy with the outcome
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2017
Besteldatum
07-03-2017
07-03-2017
Great service and very good products
5.00
Uitstekend

muun.co antwoordt: 09-03-2017
Thanks and comfy nights!

Datum van publicatie
07-03-2017
Besteldatum
07-03-2017
07-03-2017
Fast dilivery, Perfect mattress, best sleep since long
4.67
Uitstekend

muun.co klantbeoordeling

muun.co

Choose your Comfort | muun

Ons bekroonde matras met omkeerbare kern en omkeerbare toplaag biedt vier ligcombinaties. Door simpelweg te draaien kun je gemakkelijk wisselen.

Contact
Mulackstrasse 16
10119 Berlin
Duitsland
ops@muun.co
muun.co

Winkel-exploitant
muun GmbH
Mulackstrasse 16
10119 Berlin
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 162324
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Frederic Böert
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met muun.co.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.