1 aug 2024
Topbedrijf
Mijn ervaring met Confetti was een van de beste met webshops ooit.
Ik werd erop attent gemaakt dat een van de bestelde schrijfartikelen niet paste bij het formaat van de andere.
Er werd mij duidelijke hulp geboden hoe een en ander afgehandeld kon worden.
Ook financieel werd alles keurig afgehandeld.
De bestelling is niet aangekomen. Vanuit de post kregen we het bericht dat het is bezorgd maar ik heb niks ontvangen. Ik heb gebeld en we hebben afgesproken dat ik terug zou bellen als het na 2 dagen er nog niks was. Heel aardig gesprek was dit. Vervolgens telefonisch en per mail geen contact meer gekregen :(
Beoordelingen voor Confetti Campus Nederland / België
19 aug 2024
Ging een beetje vreemd. Vandaag besteld, morgen in huis. Prompt een bericht morgenmiddag komt uw pakje, niets. Volgende dag, gistermiddag!!!!!! Komt uw pakje. Drie dagen later komt het pakje echt. De zending is ok, de communicatie kan beter
1 sep 2024
Twee stabilo puntenslijpers besteld, kregen een rechts- en linkshandige. Niet om gevraagd.
1 sep 2024
1 aug 2024
Topbedrijf
Mijn ervaring met Confetti was een van de beste met webshops ooit.
Er werd mij duidelijke hulp geboden hoe een en ander afgehandeld kon worden.
Ook financieel werd alles keurig afgehandeld.
18 jul 2024
Netjes verpakt,. wat beter kan: niet vermelden vandaag bestellen ,morgen binnen...er gaan wat dagen overheen voordat het binnen komt
4 aug 2024
Duidelijke website, makkelijk te bestellen, snelle levering
26 jul 2024
Blij!