Certificaat voor polyesterplantenbakken.nl

No. X9E4A2A8964E252C9621AF688B5262297
 

Geldig vanaf
13-12-2018
Geldig tot
15-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor polyesterplantenbakken.nl



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 153 Trusted Shops beoordelingen sinds 13-12-2018.
In totaal heeft polyesterplantenbakken.nl al 317 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
12-08-2019
Prima snelle service en goede planning qua levertijden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
10-08-2019
Keurig netjes op tijd geleverd Ook netjes verpakt Onwijs blij met deze mooie plantenbak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
04-08-2019
Alles perfect in orde. Alleen jammer dat mijn bestelling nooit zichtbaar is geweest op de site.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
03-08-2019
Alles perfect verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
03-08-2019
de bestelde plantenbak is precies zoals omschreven in de informatie. Hij werd zeer snel geleverd. Ga nu de rest ook bestellen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
02-08-2019
Ik ben erg blij met de service en de producten. Er werd goed met mij meegedacht en goede adviezen gegeven. De bakken zijn erg mooi en prima van kwaliteit. De levering was goed, maar het vooraf informeren zou nog iets beter kunnen. Nu kreeg ik 1 dag van te voren dat ze morgen zouden komen. Eerder een seintje zou ik prettig vinden zodat ik thuis kan zijn. Maar, al met al top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
01-08-2019
Goed geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
31-07-2019
31-07-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
30-07-2019
30-07-2019
Top kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
28-07-2019
28-07-2019
Snelle levering, polyesterplantenbak perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
27-07-2019
27-07-2019
goede bakken, prima service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
27-07-2019
27-07-2019
3 plantenbakken besteld in april die uiteindelijk pas door drukte 3 maanden later werden geleverd i.p.v. de levertijd van 1 maand. Waarom geef ik de service 5 sterren? Omdat ivm de lange levertijd mij 50 euro retour is aangeboden wat ik heel netjes vond. Bakken zijn mooi en sterk, evenwel niet goedkoop.
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
24-07-2019
24-07-2019
Service en produkt zijn top
Enkel de levering ben ik niet tevreden over, maar dat ligt aan de koerierdienst. Hadden volgens hen het verkeerde adres gekregen ,maar was wel degelijk het juiste. Jullie hebben ervoor gezorgd dat het toch nog tijdig geleverd werd .
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Nette en correcte beantwoording van vragen door de klantenservice, toen bleek dat de levering iets langer op zich zou laten wachten.
Tijdig seintje op dag van levering en prima afgeleverd op de afgesproken tijd.
De producten zien er bovendien erg goed uit, precies in de juiste gewenste RAL-kleur.
Zeer tevreden over mijn aankoop en de dienstverlening.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Correcte en zeer snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Telefonische Bestelling geplaatst voor 16.00 is er ook de volgende morgen. Goed verpakt de plantenbakken.
Vriendelijke telefoniste.
Ben er heel bij mee.

Vrindelijke groet Maria Kolfschoten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
15-07-2019
Donderdag om 14h30 besteld, vrijdagochtend al geleverd
Prima verpakt en plantenvakken waren reeds behandeld met product. Top service en prima kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
14-07-2019
alles super geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
13-07-2019
Zeer tevreden Mooie plantenbakken, zeer scherpe prijzen, snelle levering... top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
12-07-2019
Mooie plantenbak, perfecte levering, alles zoals het moet zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
09-07-2019
Zeer tevreden over de gehele afhandeling en kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
09-07-2019
Alles perfect verlopen en de plantenbakken zijn heel mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
08-07-2019
Levering duurt lang
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
07-07-2019
Biet verder zoeken gewoon hier bestellen. Snelle levering en goede support.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
07-07-2019
Alles is perfect volgens de afspraak verlopen en de plantenbakken zijn prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
03-07-2019
Levering liet wat lang op zich wachten. Hierover werd wel gecommuniceerd en een compensatie voor gegeven.
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-07-2019
De bakken zijn, tot nu toe, prima, wel zou ik een kleine lakstift willen ontvangen van de kleur, voor herstel bij eventuele beschadigingen.

Daarnaast was de levertijd behoorlijk langer dan was toegezegd. Dit is iets gecompenseerd.

Bij levering op de dag zou het beter zijn als je een richttijd krijgt, nu hebben wij bijna de hele dag gewacht......
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
27-04-2019
01-07-2019
Mooie vijverbak besteld,levertijd iets langer maar daar werd duidelijk over gecommuniceerd. Verbeterpuntje: tijdblok bezorging aangeven, nu wordt je kort van tevoren gebeld.
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
01-07-2019
Mooie en degelijke plantenbak. Goede levering tot aan de deur. Levering duurde iets langer dan voorzien door de zomerdrukte, daarover kreeg ik netjes bericht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
01-07-2019
Prima verzorgd ben zeer te vreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
29-04-2019
01-07-2019
De tweede bestelling werd rijkelijk laat geleverd en de afmetingen klopten niet helemaal. Uiteindelijk na even slikken, toch een leuke combinatie van deze 2 bakken gemaakt.
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
10-06-2019
01-07-2019
Het hele traject naar wens. Nadat het product niet volledig op voorraad was contact opgenomen met de klantenservice. De plantenbakken die wel voorradig waren zijn eerder geleverd. Super Plantenbakken zien er prachtig uit en wij hopen hier jaren plezier van te hebben.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
26-06-2019
30-06-2019
Levertijd is lang verder tevreden, snelle reactie op vragen
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
30-06-2019
Snelle levering en zeer goed verpakt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
25-06-2019
29-06-2019
Maat had ik me in vergist,dus moesten ze retour.Er is toen een afspraak gemaak met DHL wat me €60 kost (Ik heb niet de mogelijkheid om ze brengen) uiteindelijk wilde mijn dochter ze hebben want ze zijn echt heel erg mooiIk blij natuurlijk want dat scheelt geld maar ik had daar in toch wat méér coulance in verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
16-04-2019
29-06-2019
Mooi product alleen voor een vijverbak vond ik hem erg ruw vooral de stabilisators wat de bak bij elkaar houd. Ook de levering is niet zo gegaan als verwacht. Ik had een mail gekregen dat het iets langer ging duren omdat het druk was dit zouden dan i.p.v. 20 werkdagen 30 worden uiteindelijk heeft de levering 52 werkdagen geduurd maar verder tevreden met de bak
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
28-06-2019
28-06-2019
Het duurde even voor de bakken er waren maat we werden goed op de hoogte gehouden
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
25-06-2019
25-06-2019
Het heeft wel lang geduurd, voor we de gehele collectie in bezit hadden. maar nu hebben wij de tuin compleet,met dezelfde bloembakken. een mooie collectie met een goede kwaliteit. Dit was het wachten waard
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
25-06-2019
Geen
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
25-06-2019
Plantenbakken Enjoy zien er uit zoals beschreven in aanbieding. Vriendelijke levering.
5.00
Uitstekend

polyesterplantenbakken.nl

polyesterplantenbakken.nl werd op 13-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Winkel-exploitant
Greenlab B.V.
Kleine Beer 14
2952 AS Alblasserdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Peter Hoek
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met polyesterplantenbakken.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.