Certificaat voor polyesterplantenbakken.nl

No. X9E4A2A8964E252C9621AF688B5262297
 

Geldig vanaf
13-12-2018
Geldig tot
15-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor polyesterplantenbakken.nl



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 107 Trusted Shops beoordelingen sinds 13-12-2018.
In totaal heeft polyesterplantenbakken.nl al 271 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
16-06-2019
De plantenbak zou 13-06 geleverd worden tussen 8.45 U en 9.45u echter op dit moment nog niets ontvangen (16-06).Mijn betaling was sneller.
Ik heb zelf uitgezocht dat waarschijnlijk de levering Dinsdag wordt gedaan.
Groet Ben Le Large
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
16-06-2019
Er was een tijdelijk te kort aan deze bakken, maar alles werd netjes via mail doorgegeven. Prima service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
02-06-2019
Nvt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
01-06-2019
Snelle levering, goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
29-05-2019
29-05-2019
Online besteld, volgende dag door gezellige koerier geleverd. Geen klachten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
28-05-2019
28-05-2019
snelle en goede gelevering, correct aangegeven in de mail
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
26-05-2019
Een paar planten bakken niet op voorraad , dan duurt de levering wel lang.
Tot wel 3weken wachten, vind ik wel lang.
Bij telefonisch contact hierover , wordt ik wel zeer correct geholpen en krijg ik goede uitleg.
Ik ben verder goed tevreden over jullie service en raad jullie zeker aan bij vrienden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
26-05-2019
26-05-2019
Een mooi product en een snelle levering en heel goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Snelle levering en de bloembak ziet er top uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
24-05-2019
Heb de potten ontvangen en ben er kei blij mee. Staan super gaaf. Ben netjes van tevoren gebeld of ze geleverd konden worden omdat het een pallet betrof.

Wil nu alleen een maat bijbestellen die niet in velvet uitvoering bestaat das nou net jammer of komt deze toch in productie? 150L x 40B x 40H -)
5.00
Uitstekend

polyesterplantenbakken.nl antwoordt: 27-05-2019
Hartelijk dank voor de mooi review. De Enjoyplanter polyester plantenbak Velvet komt eraan in de maat 120x40x40 en 150x50x60 cm. misschien past 1 van deze 2 maten? Veel plezier met de plantenbakken.

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Mijn twee mooie plantenbakken staan heel erg mooi in mijn voortuin. Kwaliteit is super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
12-04-2019
23-05-2019
Levering mag wat sneller
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
20-05-2019
mooie bakken een sieraad in onze tuin .
de eerst bak 2 jaar geleden gekocht kortgeleden weer 1


ps wij drinken geen wijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
20-05-2019
Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de plantenbak. De levering gebeurde zonder problemen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Service kan verbeterd worden door op tijd evt vertraging door te geven. Verder prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
14-05-2019
We zijn ontzettend blij met onze plantenbak, die bij velen al in goede aarde is gevallen. Het enige minpuntje is, dat het prettig was geweest als de gaten voorgeboord waren.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
14-05-2019
Super mooie en strakke plantenbakken.... Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
13-05-2019
Product is prima alleen lange levertijd bijna 5 weken moeten wachten maar we werden netjes op de hoogte gehouden en excuses gekregen voor het wachten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
13-05-2019
Bij groot pakket kon ik geen bezorging kiezen. Je moet thuis zijn voor handtekening en zo groot kan niet bij de buren.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
12-05-2019
Wij zijn heel blij met de prachtige plantenbak. Staat supermooi in onze tuin. We hebben al veel reacties ontvangen en bedrijf aanbevolen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
12-05-2019
Levering was veel later dan aangegeven bij het bestellen. Zelf naar moeten informeren bij jullie klantenservice. Het zou fijn zijn als jullie zelf contact opnemen om te laten weten als er vertraging opgelopen is. De bakken nu eindelijk ontvangen, ben er erg blij mee
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
11-05-2019
Mooi bak e snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
11-05-2019
Super blij met de plantenbakken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Prima bedrijf en denken goed mee
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
09-05-2019
Duurde langer dan afgesproken en de communicatie daarover heb ikzelf moeten initiëren, maarrrr de bakken zijn prachtig
3.67
Goed

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
08-05-2019
Zowel de informatie en levering waren zeer correct.
mvg. A.Dupont
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
07-04-2019
07-05-2019
Misschien in de toekomst graag afspraak voor levering, anders kan ik bij levering niet aanwezig zijn. Nu geluk gehad, transport was er al om 8u s morgens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
07-05-2019
Prachtige bloembakken ben er zeer tevreden over.

Mvg A.C
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
07-05-2019
De plantenbakken van 1 x 1 mtr. waren zeer goed verpakt. De bakken zien er heel strak en mooi afgewerkt uit. Het betaalproces verliep niet helemaal goed waardoor ik ongemerkt 3 bestellingen had geplaatst. Met 1 mailtje was dat dezelfde avond nog opgelost. Helaas kon PostNL niet aan de afspraak voldoen om op de aangevinkte dag te leveren. Mijn vraag daarover werd keurig beantwoord.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
06-05-2019
Een snelle levering, is op datum geleverd zoals voorzien.
Een zeer goede verpakking waarbij schade bijna onmogelijk lijkt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
05-05-2019
Jammer genoeg ontvingen wij geen reactie op een aan u gericht mailbericht op 1 april j.l.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
26-02-2019
29-04-2019
Was wel een beetje jammer dat ik pas achteraf las dat bij bestelling van flink aantal bakken een korting mogelijk was. Ik bestelde 9 bakken Voor 1200 euro, En heb geen korting ontvangen.
De bakken zijn overigens wel prachtig Ik hoop dat ze zo mooi blijven.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
27-04-2019
29-04-2019
Bakken niet de verwachte kwaliteit. Wel goed contact per mail.
Oplossing matig tevreden
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
29-04-2019
Alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
29-04-2019
Goed verpakt en een mooi product

Enige commentaar is dat product op groot pallet geleverd is en moeilijk af te voeren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
28-04-2019
28-04-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
27-04-2019
27-04-2019
Snelle en accurate service en verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
23-04-2019
Oppervlakte is niet helemaal glad.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
23-04-2019
Mooi
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
22-04-2019
Onze plantenbak werd eerder geleverd dan verwacht. Het zou wel fijn zijn als er van tevoren een afspraak gemaakt zou kunnen worden, zodat er geregeld kan worden dat er met zekerheid iemand thuis is bij de levering.
Product voldoet aan de omschrijving op internet.
Product werd prima verpakt geleverd. Goede internetsite.
4.33
Goed

polyesterplantenbakken.nl

polyesterplantenbakken.nl werd op 13-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Winkel-exploitant
Greenlab B.V.
Kleine Beer 14
2952 AS Alblasserdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Peter Hoek
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met polyesterplantenbakken.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.