gamerpc.deReviews

: 17Uitstekend

4,83

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
gamerpc.de is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij gamerpc.de kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
gamerpc.de is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij gamerpc.de kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor gamerpc.de

12 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

17 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor gamerpc.de

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 apr. 2022
Super Service, haben uns geholfen, einen passenden PC zusammenzustellen ohne dass man das Gefühl hat, es wird einem unendlich viel aufgeschwatzt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2022 
Schnelle Lieferung und bei Problemen sofort antwort. Kontakt sehr nett. Kann ich nur wärmstens weiterempfehlen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2021
Der PC kam schnell an und läuft gut. Bei Rückfragen war der Support freundlich, schnell und verständlich.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2021
geliefert wie bestellt und freundlicher Support
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2021 
Alles Top gelaufen, schnelle Lieferung
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022 
van Kai G.
Hat alles Perfekt geklappt!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2021 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2021 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2021 
Beoordeling melden