gamerpc.deReviews

: 22Uitstekend

4,86

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
gamerpc.de is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij gamerpc.de kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
gamerpc.de is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij gamerpc.de kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor gamerpc.de

7 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

22 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor gamerpc.de

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Super schnell geliefert. PC sieht top aus. Klasse!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dec. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022 
Schnelle Lieferung nach meinen Wünschen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 apr. 2022
Super Service, haben uns geholfen, einen passenden PC zusammenzustellen ohne dass man das Gefühl hat, es wird einem unendlich viel aufgeschwatzt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mrt. 2022
Beoordeling melden