Beoordelingen voor nicebeauty.com/nl/



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 830 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft nicebeauty.com/nl/ al 851 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
17-07-2019
Producten in goede orde ontvangen. Voldoende verpakt, kan beter. Het zou fijn zijn als in het bestelproces de keuze gemaakt kan worden om bij een afhaalpunt op te halen. De website belooft een snelle levering die niet klopt en over de vertraging wordt niet gecommuniceerd, contact met de klantenservice was positief en heeft ervoor gezorgd dat mijn pakket nog op tijd was voor mijn vakantie.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Goede producten en snel levering. Ik ben super blij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
We hebben tot op heden nog niets ontvangen en we hebben een mail gestuurd met de vraag waar de bestelling blijft. Ook daar hebben we nog geen reactie op mogen ontvangen. Dus vandaar een slechte beoordeling.
1.00
Slecht

nicebeauty.com/nl/ antwoordt: 17-07-2019
Hi The order has been send from us, but apprently the order has gone missing during the transport. Unfortunately the item is not on stock anymore Please contact customerservice on nl@nicebeauty.com for further action.

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
Probleem vorige bestelling is netjes opgelost; meteen daarna weer een bestelling gedaan en is keurig en vlot bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
14-07-2019
Duidelijke site, levering zoals beloofd en te volgen via Track&Trace (in het Deens). 1 van de verpakkingen (gel van l’oreal) is tijdens inpakken of vervoer opengegaan. Dus fles was vies omdat er wat gel was ontsnapt. Verder prima Volgende keer weer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
First experience, everything went well.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
13-07-2019
1 van de producten was beschadigd.Ik denk het doosje laten vallen (voor inpakken, want er zat bescherming in) waardoor de dop van het flesje stuk was (geen probleem).
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Wat de levering betreft viel het mij wat tegen, er werd vermeld dat het 2 tot 3 dagen zou duren. Maar product is prima.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
11-07-2019
Het was perfect in gepakt en goed bezorgd uitstekend hoor.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Snelle service producten goed verpakt. De vraag die ik via email had gestuurd werd dezelfde dag nog beantwoord.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
De 1e levering kwam beschadigd aan doordat een doos compleet was opengescheurd en flessen waren gaan lekken.
De herstellevering was prima.
Maar een cursusje verpakken kan geen kwaad.
Toch ben ik zeer tevreden mede dankzij het adequate optreden van Rikke.
Mijn volgende bestelling is weer bij dit bedrijf.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Mijn pakket heb ik perfect ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
10-07-2019
Op 2 juli jl. aantal flacons gel besteld. Op 10 juli 2019 ontvangen. Doos was half open en 2 flacons gel waren ook open en de gel was door de hele doos terug te vinden. Geur en samenstelling van gel is anders dan reguliere gel. Bij reguliere gel kreeg ik de flacons met geen mogelijkheid open, zodat ik me niet kan voorstellen, dat dit bij normaal vervoer gebeurd is. Mij zijn ze kwijt als klant...
1.00
Slecht

nicebeauty.com/nl/ antwoordt: 17-07-2019
Hi Our customerservice cant see that you have been in touch with them. Please send them an email with some pictures and they will ofcourse help you The mail is: nl@nicebeauty.com

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Keurig verpakt en op tijd geleverd. Scherpe prijzen. Veel mooie merken
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Aan alle voorwaarden zijn voldaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Mijn favoriete lippenstift word niet meer gemaakt gelukkig bij jullie nog 1 op voorraad en werd snel geleverd, top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Dit was mijn eerste bestelling en ben zeer tevreden , ik ga zeker vaker een bestelling plaatsen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
09-07-2019
Box packaging is a bit damaged, but the products are fine. I was doubting if they are authentic products, but it turns out all great Great pricing for the dermalogica products
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Helemaal super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
08-07-2019
De levering van dpd verloopt al weer niet goed.
Zijn aan de deur geweest ? was wel thuis. Geen bericht in brievenbus.
Via computer aangegeven naar pick up punt te brengen.
Donderdag 4 juli. Op 8 juli nog geen bericht.
1.00
Slecht

nicebeauty.com/nl/ antwoordt: 09-07-2019
Hi According to the shipping company, the order has been delivered on the 5/7 Please look here: https://tracking.dpd.de/status/en_US/parcel/050

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
08-07-2019
Snel en voordelig. Ruim assortiment. Ik bespaarde nog eens 30 op de prijs (ook al met korting) bij de parfumerie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Zeer tevreden snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Delivered as described
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
prima levering, product, service 4
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
Geen poespas,er wordt snel en goed geleverd.
Een aanrader en wij gaan er meer gebruik van maken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Prima product
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
bestekde producten goed ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
Snelle levering. Goed verpakt. Uitstekende kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Scherpe prijs, goede levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Álles is uitstekend, niks aan toe te voegen, ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Koop hier tegenwoordig mijn cosmetica, stukken goedkoper dan in NL en ze hebben veel merken die hier niet te koop zijn. Al zeker 5 keer besteld, shampoo, gezichtsverzorging, make-up, parfum. Levering duurt wel iets langer, ongeveer 5 dagen a max een week dat is het enige nadeel maar verder is het een top webshop
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Snelle levering en prima prijs Bestelling is goed te volgen en bijtijds geleverd Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
Er tevreden over het product, de levering en de prijs. Ik geef een 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
Alweer alles super ontvangen.....mijn dank hiervoor
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
Het is prima verlopen. Alles naar wens.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
vond het spannend aangezien wij het bedrijf niet kenden en je rare verhalen hoort
maar dat is hier zeker niet het geval
5.00
Uitstekend

nicebeauty.com/nl/ klantbeoordeling

nicebeauty.com/nl/

Kleiding, Drogisterijartikelen & cosmetica..

Bij NiceBeauty bieden wij een grote selectie van schoonheidsproducten aan tegen scherpe prijzen. Wij hebben een uitbreid aanbod van huidverzorging-, haarverzorging- en make-up artikelen, elektronica en nog veel meer! NiceBeauty is in 2009 opgericht in Denemarken. Het doel was toen om de dure haarverzorgingsproducten die bij de kapper te koop zijn, goedkoper aan te bieden. Dit doel hebben wij vandaag de dag nog steeds. Inmiddels bestaat onze selectie niet meer alleen uit haarverzorging, maar de prijzen zijn nog altijd laag. Op heden beschikt NiceBeauty over een selectie van meer dan 16.000 artikelen van meer dan 260 verschillende merken. Ontdek onze geweldige aanbiedingen, geweldige promoties en prachtige producten. Al meer dan 60.000 mensen zijn blij gemaakt met een pakketje van ons uit Denemarken, wij kijken er naar uit om ook U zo blij te maken.

Contact
Randersvej 30
6700 Esbjerg
Denemarken
nl@nicebeauty.com
nicebeauty.com/nl/
Winkel-exploitant
NiceHair ApS
Randersvej 30
6700 Esbjerg
Denemarken
Handelsregister
Esbjerg 33061102
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Simon Elkjaer
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nicebeauty.com/nl/.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.