Beoordelingen voor nicebeauty.com/nl/



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 627 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft nicebeauty.com/nl/ al 627 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Zeer goed en snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Snel besteld, snel in huis Geen poespas Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Prijzen zijn goed, bestelproces simpel en levering snel en goed te volgen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
18-04-2019
Lekker snel en duidelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
17-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
17-04-2019
nergens iets op aan te merken Ik ben een tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
Misschien is het de volgende keer handiger om dit product in een envelop te doen, die in de brievenbus kan. Nu moest de bezorger aanbellen en gelukkig was er iemand thuis.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
24-03-2019
16-04-2019
Op 6 april ik 2x Dermalogica producte gekocht en tot op heden niet ontvangen. Geen tracé en track code ontvangen, ze zeggen dat mijn pakket bezorgt is bij Bruna in Parkwijk maar daar hebben ze niets. Je krijgt geen antwoorden op je vraag via de mail. Het lijkt wel dat ik opgelicht ben. Een bestelling van euro 90.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
16-04-2019
prima geregeld
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
16-04-2019
helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
15-04-2019
Prima product en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
14-04-2019
geen bevestiging gekregen dat het pakje bij de buren was afgeleverd. Na een week kwamen de buren het brengen en ik maar denken dat het nog niet geleverd was. Factuur toonde een mega groot bedrag in dollars, terwijl het 80 euro betrof. artikelen wel goed
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
13-04-2019
Alles is naar wens. Mooie prijs voor kwalitatief hoogwaardige producten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
13-04-2019
Correct verwerkt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
12-04-2019
Geweldige site met een ruime keuze aan goede merkproducten,vooral de prijzen
maken het verschil,al duurt de levering iets langer,wat op zich geen enkel probleem is.
De webwinkel is mooi eenvoudig ingericht en een ieder kan hier makkelijk zijn of haar producten vinden.
Ervaringen van een bijzonder tevreden klant .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
11-04-2019
Helemaal prima Niks op aan te merken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
11-04-2019
Ben erg blij dat ik dez internetaanbieder heb gevonden. Alleen jammer dat ze bij mijn eerste grote bestelling geen proefmonsters hebben bijgeleverd om ook eens uit te proberen. Ondanks de korting is het toch erg veel geld
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
10-04-2019
Helemaal prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
10-04-2019
Goede prijs en super snel ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
10-04-2019
nicebeauty voldoet aan de verwachtingen: snelle levering en service
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
10-04-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
10-04-2019
Verzending mag iets sneller. Doosje van product was open .
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
30-01-2019
10-04-2019
spullen in goede staat en snel ontvangen, goede betrouwbare webshop
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
07-04-2019
Levertijd is iets langer dan gemiddeld, maar acceptabel gezien het feit dat het uit Denemarken komt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
30-03-2019
06-04-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
05-04-2019
Prima winkel
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
05-04-2019
Great
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
04-04-2019
Geheel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
04-04-2019
Product vriendelijke prijs alleen om in te loggen gaat heel moeilijk was wachtwoord kwijt en omdat te regelen lukte niet met gevolg dat ik het product niet kon traceren wanneer ik het zou ontvangen.
Het product heb ik wel vrij snel ontvangen en ik zal het zeker aanbevelen om bij
nicebeauty.com/nl/ producten te bestellen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
04-04-2019
Snelle bezorging en goeie service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
03-04-2019
Bij vervoer problemen is het netjes opgelost met een tegoedbon.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
03-04-2019
snelle levering goede prijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
01-04-2019
Fast delivery and super happy with the price tag
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
20-03-2019
01-04-2019
Zonder problemen te bestellen. Op tijd binnen. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2019
Besteldatum
23-03-2019
30-03-2019
Alles op tijd ontvangen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
29-03-2019
Betrouwbare site
Levering op tijd
Goede communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
29-03-2019
Goed verpakt en snel verzonden, volgens afspraak
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
29-03-2019
Goede prodecten en goede afhandeling. Alleen staat er een leverdatum op de factuur die niet realistisch is en dus ook niet gehaald wordt Zorgt voor verwarring
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
29-03-2019
Mooie prijs
5.00
Uitstekend

nicebeauty.com/nl/ klantbeoordeling

nicebeauty.com/nl/

Kleiding, Drogisterijartikelen & cosmetica..

Hier bij NiceBeauty, bieden wij en grote selectie van schoonheidsproducten aan tegen scherpe prijzen. Wij hebben en breide aanbod van huidverzorging, haarverzorging, make-up, elektronica en nog veel meer. NiceBeauty is in 2009 in Denemarken begonnen. Het doel die wij toen hadden, was om de duurde haarverzorgingsproducten die bij de kapper te koop was, goedkoper te verkopen. Vandaag beschikt NiceBeauty over en selectie van meer dan 10.000 artikelen van meer dan 230 verschillende fabrikanten. Onzer selectie bestaat niet meer alleen uit haarverzorging, maar de prijzen zijn nog altijd laag. Ontdek onze geweldige aanbiedingen, geweldige promoties en prachtige producten. Wij kijken er naar uit om U te zien.

Contact
Randersvej 30
6700 Esbjerg
Denemarken
nl@nicebeauty.com
nicebeauty.com/nl/
Winkel-exploitant
NiceHair ApS
Randersvej 30
6700 Esbjerg
Denemarken
Handelsregister
Esbjerg 33061102
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Simon Elkjaer
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nicebeauty.com/nl/.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.