Certificaat voor ichthusboekhandel.nl

No. XA2724769707E25B821F4A6112993EEAB
 

Geldig vanaf
08-05-2019
Geldig tot
07-05-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor ichthusboekhandel.nl



Uitstekend

4.75/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 334 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft ichthusboekhandel.nl al 402 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Alles was perfect geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Snel geleverd en kwam in perfecte staat aan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Ik word altijd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, bestellingen zijn snel binnen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Er stond bij dat levering binnen 1-2 dag(en) was, maar het weekend ging eroverheen en daardoor duurde het 4-5 dagen. Dat was jammer maar verder was alles in orde.
4.33
Goed

ichthusboekhandel.nl antwoordt: 19-09-2019
In dit verband is het goed om het verschil te zien tussen werkdagen en de andere dagen. Er zijn 5 werkdagen en 2 dagen (zaterdag en zondag) waarop er niet verzonden wordt. Post.nl levert normaliter niet op maandag en dan loopt de teller snel op. We doen ons best om dit nog wat sneller te doen.

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
16-09-2019
De levering duurde langer dan gedacht.
Kreeg daar direct bericht over en dat is prettig.
Daarna alles prima verzorgt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
duidelijk leesbaar goed verzorgd exemplaar
snelle levering, uitstekende betrouwbare betalingsmogelijkheid via internet
zeer tevreden over het geheel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Fijne nette afhandeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
Goede service en mooi boek
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
gewoon heel goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
snelle levering Goed verzorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
Pocketbijbel besteld en sneller dan verwacht al in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Goede website, duidelijk met adequate afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Attente service en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
15-08-2019
11-09-2019
ondanks fouten van mijn kant voorkomend en op en goede manier geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Wat moet ik hier nu nog toelichten. Wat ik zocht heb ik gevonden, na betaling kon ik meteen mijn bestelling downloaden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
10-09-2019
Snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
10-09-2019
Goede en snelle levering. Netjes ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
09-09-2019
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
04-09-2019
graag een toelichting willen ontvangen is niet hetzelfde als: GEEF een commentaar. Vandaar dit commentaar. Mvg :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
03-09-2019
Heel snel bezorgd. Stevig verpakt. Geen enkel punt van kritiek.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
02-09-2019
Ik ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-08-2019
ik had op het laatste moment een adres wijziging ivm afwezigheid en dit werd netjes geregeld. ik had daar alleen maar een email voor gestuurd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-08-2019
Geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-08-2019
Ben tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-08-2019
Snel verzonden, degelijk verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
28-08-2019
Ik was niet thuis en toen is voorgesteld, nadat de winkel telefonisch contact op had genomen met mij, om de bestelling netjes op mijn werk af te leveren. Gewoon als extra service. Dezelfde dag had ik mijn bestelling dus toch nog. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
28-08-2019
Jammer dat ik niet wist , wanneer zou worden geleverd. Het was een verjaardagscadeau. Kwam twee dagen later.
3.67
Goed

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
27-08-2019
Alles goed gegaan.

Groet,
Henriek
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
27-08-2019
levering was nog maar net op tijd (zaterdag), terwijl gezegd was dat het donderdag of vrijdag zou worden afgeleverd. daarom geen 5 sterren
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
26-08-2019
Jammer dat dit en verplichtveld is. Mijn waardering neemt wel af. Iets afdwingen is niet leuk.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
26-08-2019
Snelle levering van mooi product. Het niet meer te leveren product (dat al door mij betaald was) werd per omgaande aan mij teruggestort. Met hierbij 2x een schrijven erbij gevoegd ter informatie. Heel erg netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
25-08-2019
We waren op vakantie, in Duitsland. Ik had 1 boek van Rachel Dylan bij me. Deze was erg spannend en ik had het boek snel uit. Zag dat ze nog een deel had, van deze serie, dus toen heb ik het iBook besteld. Was gelijk binnen, en ik kon weer verder lezen. Super bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
23-08-2019
snelle levering en correct uitgevoerd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
23-08-2019
Snelle en betrouwbare levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
Het boek werd super snel geleverd. Heel fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
23-08-2019
Uitstekende service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
21-08-2019
Het doosje van het originele bijbeltje vertoonde een vlekje,waarvan ik van tevoren op de hoogte ben gebracht. Probleemloos is op hun voorstel een compleet nieuw bijbeltje besteld en geleverd,dit met minimale vertraging
Uitstekende service dus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
Snelle levering, goede service
5.00
Uitstekend

ichthusboekhandel.nl klantbeoordeling

ichthusboekhandel.nl

Bijbels, christelijke boeken, media en cadeau's.

ichthusboekhandel.nl werd op 08-05-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Ichthusboekhandel.nl is een christelijke webshop met winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer. Haar teams zijn gespecialiseerd in de advisering bij aankoop van de bijbel (Nederlands en Engels) in alle gangbare edities en Bijbelvertalingen. De medewerkers in de winkels hebben veel kennis in huis over het christelijke boek op het terrein van theologie, geloofsopbouw, Bijbelse dagboeken, kinderbijbels, pastoraat, apologetiek, christelijke filosofie, Christelijke romans en thrillers, e-boeken en films. Uiteraard is er in de boekhandels ook een groot aanbod van christelijke wenskaarten en cadeau-artikelen. De Ichthusboekhandels zijn sterk gericht op de regio waarin ze actief zijn. De christelijke webwinkel van Ichthus richt zich op de regio, maar vooral in gebieden waar geen christelijke winkels zijn, kan Ichthusboekhandel via haar webshop u altijd van dienst zijn. Ichthusboekhandel werkt nauw samen met alle Christelijke uitgevers en leveranciers in Nederland. Ichthusboekhandel heeft verder een eigen importafdeling voor Engelse en Amerikaanse boeken. Ichthusboekhandel levert veel aan particulieren, maar bediend vanuit haar magazijn en winkels een groot netwerk van klanten onder kerken, scholen en bedrijven. Als specialist is zij in staat om veel kerkelijke benodigdheden te leveren (o.a. Avondmaalbenodigdheden en collectezakken). Aan scholen worden veel kinderboeken en schoolbijbels bijvoorbeeld als afscheidscadeau van groep acht geleverd. Ichthusboekhandel.

Contact
Dorpsstraat 74
2712AM Zoetermeer
Nederland
verkoop@ichthusboekhandel.nl
ichthusboekhandel.nl
Winkel-exploitant
Stichting de Goede Herder Zoetermeer
Dorpsstraat 74
2712AM Zoetermeer
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
J.C. van Dorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met ichthusboekhandel.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.