Certificaat voor ichthusboekhandel.nl

No. XA2724769707E25B821F4A6112993EEAB
 

Geldig vanaf
08-05-2019
Geldig tot
07-05-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor ichthusboekhandel.nl



Uitstekend

4.72/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 246 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft ichthusboekhandel.nl al 271 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Dit was mijn eerste bestelling. Keurige uitvoering en service.,
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Snelle en nette levering van een goed product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Was de eerste keer dat ik iets heb besteld. Super tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Goede, vriendelijke en snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
Duidelijke en snelle beantwoording van mijn vraag en goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Snelle levering. Zeer netjes verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
21-05-2019
Prima service en snelle afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
19-05-2019
levering was laat, boek niet wat ik had verwacht
1.33
Slecht

ichthusboekhandel.nl antwoordt: 20-05-2019
Wanneer een boek niet is wat u verwacht kunt u dit terugsturen in overleg met onze helpdesk. Wanneer u op zaterdagavond rond 10 uur bestelt en wij het dan maandags direct aan u verzenden, wat ook gebeurd is, is dat conform onze leveringsvoorwaarden en zien we geen andere opties.

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Goede service, zowel in de winkel als online. Breed assortiment een veel kennis en goede adviezen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
17-05-2019
Good service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
16-05-2019
Goed aanbod van christelijke boeken, makkelijk te bestellen, mooi ingepakt en de levering was op tijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Ja, fantastisch gewoon. Snel, goed en heel overgekomen. Goede (kloppende) info vooraf. Betrouwbaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
15-05-2019
Mooi ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
14-05-2019
dat is eigenlijk niet nodig. Mijn beoordeling duidt het al aan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
14-05-2019
De producten zijn goed, de levering was snel maar de prijs is wat aan de hoge kant
4.33
Goed

ichthusboekhandel.nl antwoordt: 15-05-2019
Fijn dat de kwaliteit goed is en we snel zijn. Maar qua prijs willen we ook graag goed zijn. Daarom een vraag: Als u een Nederlandse leverancier kent die dit artikel voor een lagere prijs verkoopt incl. gratis verzending, dan storten wij het verschil tussen hun prijs en die van ons aan u terug.

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
12-05-2019
Persoonlijk, vriendelijk en behulpzaam.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
11-05-2019
'mijn' boekhandel weet heel goed wat mijn wensen zijn en gaat daar zeer klantvriendelijk mee om.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
08-05-2019
Heldere en duidelijke internetpagina’s. Snelle afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
08-05-2019
Voor mij de eerste keer dat ik hier bestelde. Bestelproces snel en goed verlopen. Bestelling zoals afgesproken voorzien van mooi cadeaupapier en envelopje met door mij opgegeven tekst. Zag er keurig uit allemaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
08-05-2019
De webverkoop van deze boekhandel is goed georganiseerd, met bevesting, melding van beschikbaarheid enz. Prima voor elkaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
07-05-2019
oke
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
06-05-2019
Correcte en snelle levering.
Het met de hand geschreven kaartje had ik iets anders van verwacht.
4.67
Uitstekend

ichthusboekhandel.nl antwoordt: 07-05-2019
Kaartjes die we toevoegen worden meestal met de hand geschreven, omdat dit heel erg gewaardeerd wordt door veel van onze bezoekers. Maar we kunnen niet het handschrift en de persoonlijke touch vervangen van de afzender. We doen ons best dit te verbeteren.

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
06-05-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
06-05-2019
Producten die ik had besteld waren niet op voorraad. Maar na een week had ik toch mijn bestelling al. Hierover ben ik keurig geïnformeerd. Prima hoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
05-05-2019
Keurig op tijd afgeleverd; cadeauverpakking super..
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
03-05-2019
De bestelling is geleverd zoals het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
29-04-2019
bestelling snel en adequaat afgehandeld. "In alle redelijkheid" nog kunnen inruilen voor actuelere "Bij je volle verstand" tegen kleine bijbetaling. Plus het beloofde gratis boekje.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
29-04-2019
Geweldig boek over Romeinen brief. Pakkend geschreven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
26-04-2019
Langere levertijd dan ik van andere boekhandels gewend ben.
3.67
Goed

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
26-04-2019
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
24-04-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
24-04-2019
Snel geleverd en prachtig ingepakt Hartelijk dank.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
23-04-2019
Een heel plezierige boekwinkel, waar we altijd iets van onze gading vinden, mede dankzij het klantvriendelijke en het ter zake kundige personeel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Nette service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
18-04-2019
IK had nooit bij u besteld, maar het is mij goed bevallen. Dank voor de service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
18-04-2019
Ik werd snel na mijn bestelling op de hoogte gebracht van de status. En na een paar dagen kon ik het inderdaad ophalen in de winkel. Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
15-04-2019
Goede website, snelle levering en product zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

ichthusboekhandel.nl klantbeoordeling

ichthusboekhandel.nl

Bijbels, christelijke boeken, media en cadeau's.

ichthusboekhandel.nl werd op 08-05-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Ichthusboekhandel.nl is een christelijke webshop met winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer. Haar teams zijn gespecialiseerd in de advisering bij aankoop van de bijbel (Nederlands en Engels) in alle gangbare edities en Bijbelvertalingen. De medewerkers in de winkels hebben veel kennis in huis over het christelijke boek op het terrein van theologie, geloofsopbouw, Bijbelse dagboeken, kinderbijbels, pastoraat, apologetiek, christelijke filosofie, Christelijke romans en thrillers, e-boeken en films. Uiteraard is er in de boekhandels ook een groot aanbod van christelijke wenskaarten en cadeau-artikelen. De Ichthusboekhandels zijn sterk gericht op de regio waarin ze actief zijn. De christelijke webwinkel van Ichthus richt zich op de regio, maar vooral in gebieden waar geen christelijke winkels zijn, kan Ichthusboekhandel via haar webshop u altijd van dienst zijn. Ichthusboekhandel werkt nauw samen met alle Christelijke uitgevers en leveranciers in Nederland. Ichthusboekhandel heeft verder een eigen importafdeling voor Engelse en Amerikaanse boeken. Ichthusboekhandel levert veel aan particulieren, maar bediend vanuit haar magazijn en winkels een groot netwerk van klanten onder kerken, scholen en bedrijven. Als specialist is zij in staat om veel kerkelijke benodigdheden te leveren (o.a. Avondmaalbenodigdheden en collectezakken). Aan scholen worden veel kinderboeken en schoolbijbels bijvoorbeeld als afscheidscadeau van groep acht geleverd. Ichthusboekhandel.

Contact
Dorpsstraat 74
2712AM Zoetermeer
Nederland
verkoop@ichthusboekhandel.nl
ichthusboekhandel.nl
Winkel-exploitant
Stichting de Goede Herder Zoetermeer
Dorpsstraat 74
2712AM Zoetermeer
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
J.C. van Dorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met ichthusboekhandel.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.