Certificaat voor quinmo.eu

No. XA398F9EC396339DE393343E9FAE20B7B
 

Geldig vanaf
04-11-2013
Geldig tot
03-11-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor quinmo.eu



Uitstekend

4.52/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 23 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 60 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
07-05-2018
Prima snelle levering product voldoet asm verwachting
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2018
Besteldatum
22-03-2018
29-03-2018
Goed product en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2018
Besteldatum
21-03-2018
28-03-2018
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2018
Besteldatum
12-03-2018
22-03-2018
superaarding contact en prettig een snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2018
Besteldatum
10-03-2018
17-03-2018
Product niet meer leverbaar, keurig een mail over ontvangen. Aangegeven graag geld retour...op de terugstorting van het bedrag ben ik nog aan het wachten :(
2.33
Matig

quinmo.eu antwoordt: 19-03-2018
Geachte mevrouw, Wij hebben u afgelopen maandag laten weten dat wij de door u bestelde riem helaas niet kunnen leveren omdat deze niet meer wordt gemaakt. De terugbetaling op uw bankrekening is dan ook afgelopen week vrijdag uitgevoerd. Indien u een bewijs van terug betaling wilt ontvangen dan laat het even weten. Ik zal deze dan bij de boekhouding opvragen en mailen. Groet klantenservice Quinmo

Datum van publicatie
28-01-2018
Besteldatum
21-01-2018
28-01-2018
prima, snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-01-2018
Besteldatum
04-01-2018
12-01-2018
Artikelen voldoen aan de verwachting ,behalve de kleur.Bezorgdienst kan beter, je wordt niet geinformeerd over de levertijd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-01-2018
Besteldatum
04-01-2018
06-01-2018
Uitstekende kwaliteit producten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2018
Besteldatum
04-01-2018
05-01-2018
Had wat vragen over product en werd zelfs gebeld voor uitleg. Super snelle levering en werd heel fijn geholpen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2018
Besteldatum
04-01-2018
05-01-2018
Douwma
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2018
Besteldatum
05-01-2018
05-01-2018
Goede service en snelle levering bij elke bestelling. Ben zeer tevreden Ze denken met je mee en op mails wordt snel gereageerd. Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2018
Besteldatum
04-01-2018
04-01-2018
Zeer goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2018
Besteldatum
04-01-2018
04-01-2018
Ik had een oa een dure jas besteld en betaald. Na twee weken met meerdee mails, waar de jas bleef, kreeg ik te horen dat de jas niet meer leverbaar was. Op de site stond deze bij bestellen op voorraad, wat dus helemaal niet het geval was

Ik zou het geld terug gestort krijgen, is inmiddels maanden geleden en nog steeds geen geld terug gekregen

Ik heb een zeer slechte ervaring
1.67
Matig

quinmo.eu antwoordt: 05-01-2018
Beste klant, Wij vinden het vervelend dat het zo gelopen is en nogmaals onze excuses Jammer dat de leverancier de jas niet meer op voorraad had. We hadden u deze graag willen opsturen. Wat betreft de terug betaling van uw geld zo heeft onze boekhouding dit over het hoofd gezien. De terug betaling is inmiddels uitgevoerd. Nogmaals oprechte excuses voor het ongemak Groet Quinmo

Datum van publicatie
14-09-2017
Besteldatum
06-09-2017
14-09-2017
Vanaf het bestellen t/m de aflevering alles prima geregeld. De halsband is erg mooi, precies zoals we gewenst hadden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2017
Besteldatum
22-08-2017
29-08-2017
Super snelle levering en antwoord op gestelde vraag.. voor herhaling vatbaar..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
06-07-2017
13-07-2017
Goede producten en goede uitleg vanuit het bedrijf we zijn zelf zeer tevreden over de octopus groot die voor de honden zeer goed werkt voor zowel het tandvlees en de tanden zelf onze dierenarts was er zeer over te spreken dit omdat wij oudere bouviers hebben van 11"en 12" jaar oud ook de brokken bevallen zeer goed wij hebben Hubert gold perfect hebben het nu al verscheidene jaren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2017
Besteldatum
03-07-2017
10-07-2017
Goede producten en zeer goede uitleg door de medewerkers en zeer goed product die ik zeer aanbeveel is de octopus groot zelfs de dierenarts sprak zijn lof uit over het zeer mooie gebit en dat er bijna tot geen tandsteen aanwezig was op onze honden wij hebben 2 bouviers die nu 11/en 12 jaar zijn we doen gemiddeld 3mnd met de grote octopus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2017
Besteldatum
29-06-2017
06-07-2017
Goede tas, snel leveren
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-06-2017
Besteldatum
23-06-2017
30-06-2017
Geen kritiek dus .....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2017
Besteldatum
30-05-2017
06-06-2017
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2017
Besteldatum
20-05-2017
30-05-2017
Erg klant vriendelijk. Prima service en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2017
Besteldatum
15-05-2017
29-05-2017
.Okay
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2017
Besteldatum
19-05-2017
26-05-2017
Blij met het product Niet blij dat wanneer je er niet bent je de levering ergens anders op moet halen Liever bij de buren afleveren
4.00
Goed

quinmo.eu klantbeoordeling

quinmo.eu

quinmo.eu werd op 04-11-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Stadhoudersmolenweg 51
7317AW Apeldoorn
Nederland
info@quinmo.nl
quinmo.eu
Winkel-exploitant
QuinMo
Stadhoudersmolenweg 51
7317AW Apeldoorn
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 55760686
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Matheys Pattipeilohy
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met quinmo.eu.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.