eazy-fix.nlReviews

: 193Uitstekend

Beoordelingen voor eazy-fix.nl

56 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

193 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

6 aug. 2022
Inmiddels hebben wij al een aantal tubes gebruikt om de trap te repareren. De plamuur is makkelijk te verwerken, en wordt erg hard. Het hecht ook goed op hout en grondverf en is zeer goed te schuren en frezen. We hebben de randen van de trap treden hiermee super goed kunnen herstellen. Enig nadeel is de lucht, het ruikt best onaangenaam, dus ik gebruik een masker met goede filters, dan ruik je het niet.

de meest kritische beoordeling

18 apr. 2022
De levering verliep niet vlekkeloos. In tegenstelling tot 'vandaag besteld, morgen in huis' moest ik contact opnemen met de klantenservice en pas na enig navragen bleek de zending dan toch onderweg te zijn. Die moest ik vervolgens bij DHL laten verzetten omdat de uiteindelijke dag van levering mij in verband met andere verplichtingen niet schikte.

Beoordelingen voor eazy-fix.nl

25 aug. 2022
22 aug. 2022
21 aug. 2022

2 aug. 2022
Dankjewel Ivar voor de 5 sterren :-)
1 aug. 2022
Dankjewel voor de 5 sterren Nina :-)
22 jul. 2022
18 jul. 2022
3 jul. 2022
29 jun. 2022
23 mei 2022
18 apr. 2022
19 apr. 2022
Wat jammer dat je je bestelling niet op de verwachte dag hebt ontvangen. Hopelijk ben je wel tevreden over je bestelde artikelen ;-)
10 okt. 2022
Vond het starterspakket wel goed alleen de hoeveelheid was echt heel erg weinig en het houtrotfreesje was leuk voor rot hout in Madurodam.Verder was n duidelijke gebruiksaanwijzing wel handig vooral de mengverfhoudingen van de isolerende houthandel.
11 okt. 2022
Wat jammer dat je deze ervaring hebt met het starterspakket. Je hebt besteld via onze site zie ik. Heb je voordat je bestelde, ook naar de productspecificaties gekeken? Dan was je vast niet zo teleurgesteld geweest.
30 aug. 2022
De plamuur komt pas na heel veel kracht uit koker en dan komt het er ook niet gelijk tijdig eruit om het te mengen.En ik dacht misschien is alles te koud, dus ik leg het in de zon ,maar geen verbetering erg jammer !!!
14 sep. 2022
We adviseren daarom ook altijd een goed en krachtig kitpistool aan te schaffen. Inmiddels hebben we nieuwe kokers, die nog veel makkelijker uit te drukken zijn. Heb je de nieuwe koker inmiddels ontvangen? Anders sturen we je graag een gratis exemplaar van de nieuwe koker. We zijn erg benieuwd wat je daarvan vindt.
28 jun. 2022
Bij het uitlopen van de twee componenten komt er meer bruin dan wit uit, als je dit niet corrigeert door een stukje bruin weg te halen dan droogt de mix niet goed.
1 jul. 2022
Het komt inderdaad voor dat er bij de eerste kneep iets meer één van de componenten uit de tube komt. Tijdens het afvullen van de tube blijft er wel eens wat meer lucht in het compartiment, zodat het product niet helemaal bij de punt uitkomt. Dit is heel vervelend. Gelukkig gebeurt het alleen bij de eerste kneep. We laten dit wel zien in onze filmpjes op de site https://www.eazy-fix.nl/kluscoach/hout-opvullen-kozijn/, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen die ziet. Excuses voor het ongemak. Ik zal je melding intern uitzetten.
29 sep. 2022
Goed product, overzichtelijke website. Bezorging belabberd Pakket kwam beschadigd aan
29 sep. 2022
Wat fijn dat je tevreden bent met ons product, maar wat jammer om te lezen dat je pakket beschadigd was. Zijn de producten ook beschadigd? Dan sturen we je graag nieuwe toe.
25 okt. 2022
Welliswaar snelle levering, maar op vragen via mail na dagen nog steeds geen reactie
25 okt. 2022
Beste Manfred, wat vervelend dat je geen reactie hebt ontvangen op je mail. Alle vragen die binnenkomen in info@eazy-fix.com krijgen op werkdagen binnen een uur antwoord. Om een of andere reden is jouw mail in onze spambox terechtgekomen en daarom nog niet behandeld. Ik heb je net alsnog antwoord gestuurd. Als je vragen hebt, kun je op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 ook altijd bellen naar 085 - 201 20 11 of chatten vanaf iedere pagina op onze website.