eazy-fix.nlReviews

: 189Goed

4,49

Beoordelingen voor eazy-fix.nl

57 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

189 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 aug. 2022
Inmiddels hebben wij al een aantal tubes gebruikt om de trap te repareren. De plamuur is makkelijk te verwerken, en wordt erg hard. Het hecht ook goed op hout en grondverf en is zeer goed te schuren en frezen. We hebben de randen van de trap treden hiermee super goed kunnen herstellen. Enig nadeel is de lucht, het ruikt best onaangenaam, dus ik gebruik een masker met goede filters, dan ruik je het niet.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


18 apr. 2022
De levering verliep niet vlekkeloos. In tegenstelling tot 'vandaag besteld, morgen in huis' moest ik contact opnemen met de klantenservice en pas na enig navragen bleek de zending dan toch onderweg te zijn. Die moest ik vervolgens bij DHL laten verzetten omdat de uiteindelijke dag van levering mij in verband met andere verplichtingen niet schikte.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor eazy-fix.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(15)
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van eazy-fix.nl
20 dec. 2022
Dankjewel voor je review. Je geeft voor de service en de producten 4 sterren. We zouden graag willen weten wat we moeten verbeteren om er 5 sterren van te maken. Zou je dat met ons willen delen?
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van eazy-fix.nl
6 dec. 2022
Dankjewel voor je review. We zijn benieuwd wat we kunnen verbeteren om die ene ster extra te halen. Wil je ons dat nog laten weten?
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Houtrot vuller en impregneer zijn geweldig! De houtrotfrees is echt rommel: microscopisch klein en voor dit bedrag zijn hele goede frees-sets te koop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Duidelijke site en instructies hoe producten te gebruiken. Filmpjes zijn heel makkelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van eazy-fix.nl
18 aug. 2022
Dankjewel voor je review en fijn dat je zoveel aan de instructiefilmpjes hebt gehad. Voor ons een reden om ze te blijven maken!
 Geverifieerde beoordeling
20 mrt. 2022 
Er was een probleem met betaling, maar hebben dat opgelost.
Beoordeling melden
Antwoord van eazy-fix.nl
31 mrt. 2022
Bedankt voor je review. Als we je kunnen helpen bij jouw houtrot reparatie, dan zijn we door de weeks altijd bereikbaar!
 Geverifieerde beoordeling
2 mrt. 2022
goede levering en begeleidende instructies
Beoordeling melden
Antwoord van eazy-fix.nl
4 mrt. 2022
Bedankt voor je positieve review en veel succes met je reparatiewerkzaamheden.
 Geverifieerde beoordeling
19 apr. 2022
snelle levering, prima spul.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 apr. 2022
Conform verwachting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jun. 2022
Niets
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jul. 2022
Beoordeling melden