Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.22/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 21.557 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.nl al 43.305 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
09-12-2018
Alles helemaal perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
09-12-2018
Snel en goed verzonden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
09-12-2018
goede producten. snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
09-12-2018
Heel fijne, zachte en leuke onesies. Prima levering en service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
09-12-2018
Zeer slechte retourneer service terwijl jullie zelf een fout maken schuiven jullie de fout bij de klant in de schoenen. En na twee weken nog steeds geen geld retour gezien..
2.33
Matig

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
09-12-2018
Top.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
09-12-2018
De bezorging kwam dag later.
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
09-12-2018
Duidelijk aangegeven om in te pakken niet gebeurd Was een kado nou lekker hoor heb t met een stomme kado papier ingepakt was super lelijk
2.33
Matig

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
09-12-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
09-12-2018
Verkeerde bestelling ontvangen, 4 slips ipv 5 maar wel een niet besteld bh. Doordat deze niet op mijn retourbon staan kan ik deze niet in de winkel inleveren maar ook niet zo maar opsturen. Al met al een hoop rompslomp voor 5 slips.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
09-12-2018
is goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
09-12-2018
Super snelle levering mooie producten netjes verpakt echt een kado
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
09-12-2018
Ik was erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
09-12-2018
Ik gaf een bezorgdatum aan, maar mijn pakket werd twee dagen later pas bezorgd. Toen ik mailde hierover werd de klacht aan de kant geschoven met de opmerking 'dat het nu toch al bezorgd was'. Er werd geen begrip getoond en het ging er niet om dat het onderhand al was aangekomen, maar dat ik een bezorgdag aangaf waarop ik zorgde dat ik thuis was en dat het toen niet werd bezorgd.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
09-12-2018
Snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
09-12-2018
Snelle levering producten goed verpakt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
09-12-2018
De bestelling was makkelijk te selecteren met de verschillende maten die er zijn
Besteld op black friday maar binnen 3 werkdagen thuis bezorgd
Koop lingerie al 30 jaar bij Hunkemöller
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
09-12-2018
alles is prima verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
09-12-2018
Ondanks de drukte van sinterklaas was het toch redelijk snel binnen.
Keurig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Zitten lekker
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
08-12-2018
Bestelling nooit ontvangen. Geld was, bleek achteraf toen ik telefonisch contact met Hunkemoller had opgenomen, diezelfde dag teruggestort zonder dat te melden. Erg klantonvriendelijk. Zeker net voor Sinterklaas. Had dus geen Sinterklaascadeau
1.00
Slecht

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Snelle levering
Volgende keer misschien iets minder grote doos?
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Prima product en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
De verzending verliep prima. Ik had mijn pakketje binnen twee dagen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
08-12-2018
Snel geleverd, mooie producten alleen de maat (38/39) is wat lastig, iets te klen masr 49/41 weer iets te groot. Prima service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
08-12-2018
De bestelling die ik geplaatst had was helaas niet goed doorgekomen en daar moest ik achter komen omdat ik na een week na bestelling nog geen verzendbevestiging ontvangen had dus ging bellen. Jammer dat ik er zelf achteraan moest. Het geld is na 1,5 week ook nog niet teruggestort op de cadeaukaarten die ik gebruikt had en ook niet op mijn rekening ontvangen. Ik ben erg teleurgesteld in de service
1.00
Slecht

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
bij de bestelling was er de keuze voor bezorgen maandag in de avond maar werd pas dinsdag in de middag waardoor ik niet thuis was en de bezorger niet heb getroffen. uiteindelijk via een pakketshop het moeten ophalen
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Alles prima, snel en duidelijk. Wel heel veel plastic verpakking (verbeterpuntje wellicht)
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Zitten fijn, maat is ook goed. Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Pasform is perfect Ook de kleur is zo mooiblij met mijn bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Levering klopt niet met wat er op de site wordt gezegd. In winkel afleveren duurt een eeuwigheid en per post is pas na een paar dagen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Super prettig geholpen bij het afhalen van het pakketje. Ik ging in de rij staan bij de kassa en een verkoopster in de winkel vroeg of ik een pakketje kwam halen, en dat ik dan niet in de rij hoefde te wachten, ging dus super snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Goed geholpen door de dames in Wijchen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Prima, duidelijke site Bestelling goed te volgen en snel geleverd Top service
5.00
Uitstekend

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.