Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.28/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 26.734 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.nl al 66.504 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
17-10-2019
Producten zien er mooi uit, passen goed en zitten heerlijk. De levering was snel en het was mooi verpakt, bijna als een kadootje.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
17-10-2019
Ben zeer tevreden over jullie bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
17-10-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
17-10-2019
het ontvangen product voldoet aan mijn verwachtingen. netjes verpakt, op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Alles werd snel en netjes geleverd en in de winkel werd ik snel en netjes geholpen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
17-10-2019
Prima levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Alles snel en netjes ontvangen, producten voldoen aan mijn verwachting zoals ook is afgebeeld
En dat is fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
17-10-2019
Door UPS is mijn pakket niet correct geleverd
1.00
Slecht

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Fijne onderbroeken voor een goede prijs. Kwam ook snel aan in leuke verpakking. Bedankt

Ik had alleen drie onderbroeken anders willen hebben, daarom ging ik naar de winkel om te vragen of ik deze kon inwisselen voor drie andere. Dit was helaas niet mogelijk omdat ik via een online korting 9 slips voor €32 had gekocht. Dit vond ik erg jammer. Als ik andere had gewild moest ik ze terugsturen
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
17-10-2019
Shop graag bij hunkermoller, mooie producten, met hoog draagcomfort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Niet alles gekregen wat ik had besteld, en sommige artikelen dubbel gekregen terwijl ik er maar 1 van had besteld..
2.00
Matig

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Maten verschillen per kleur voor zrlfde artikel, btje jammer
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
17-10-2019
PRIMA WINKEL KOOP ER AL JAREN. ZEER TEVREDEN OVER PRODUCTEN EN LEVERING
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
17-10-2019
Zoals verwacht qua product en levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
17-10-2019
De bh's waren op het afgesproken tijdstip in de winkel aanwezig en ik kon ze daar prima ophalen. Heel prettig allemaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
17-10-2019
Het was precies goed en paste perfect
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
17-10-2019
Gratis verzending boven 30 maar dan alleen naar een van de winkels ipv thuis bezorgd vind ik al niet echt gratis bezorgd. Ik zou de verwoording op de site aanpassen. Vervolgens bij een winkel ophalen die om 19.00 dichtgaat, vermeld er dan wel bij dat medewerkers de winkel al veel eerder dicht gooien dan 19.00 Stond 18.45 gewoon voor een dichte deur om het pakket op te halen. Echt geen service.
1.67
Matig

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Netjes gedaan allemaal en goed op de hoogte gehouden van de verzending en de levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
17-10-2019
Ben heel tevreden meer keus aan kleuren dan in de winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
17-10-2019
Na een maand 2 vd 3 sportbh’s kapot.
Terug naar de winkel geweest en terug naar huis gestuurd omdat het via internet besteld was.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Duidelijke site. Snelle levering. Veel keus.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Niets op aan te merken oo de levering als ook op de retourzending.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
.top service
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Vlot geleverd, prima pasvorm en kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
17-10-2019
Prima winkel en je kan er goed zaken mee doen Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
16-10-2019
Bestelling niet ontvangen. Na 2 keer contact opnemen te hebben kreeg ik eindelijk de reactie dat ze het uit gingen zoeken. Het pakketje is niet te vinden, het bedrag wordt terug gestort. ALS IK DE PRODUCTEN TOCH WIL HEBBEN, MOET IK MAAR OPNIEUW BESTELLEN..
Nee, ik had ze besteld omdat ik ze niet wilde, nou goed?? Natuurlijk wil ik de producten Terug storten is wrs het makkelijkst, voor hunckemol
2.00
Matig

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Met service heb ik nog geen ervaring
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Geen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
16-10-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Past perfect
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Fijne afhandeling van de bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Er wordt aangetoond dat de punten(passion) worden bijgeschreven wanneer de bestelling is verzonden. Ik heb mijn product met tevredenheid al een week binnen, maar helaas heb ik mijn passion points nog niet ontvangen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
16-10-2019
Niet van toepassing.
Alles was gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Goed geholpen en geadviseerd in winkel..vriendelijk en behulpzaam Heel erg fijn..
4.00
Goed

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.