8 feb. 2023
Het is mijn vierde myomy, 3 maten handtassen en een portemonnee, en ook deze is prachtig. Ze blijven mooi en zijn zeer goed afgewerkt. Dat het verantwoord is gemaakt, geeft me steeds een warm gevoel.
Allereerst kocht ik een tas en betaalde die. Toen ik na 3 dagen taal noch teken had gekregen nam ik contact op. Ik bleek "een uitverkochte tas"gekocht te hebben. Raar maar waar. Het geld was teruggestort, liet men weten. Nou,....
Inmiddels had ik een andere tas gekocht, die niet beviel. Binnen vijf dagen zou het geld teruggestuurd worden. Niet dus!! Waardeloze afspraken. Ik wacht no steeds op mijn geld.
Beoordelingen voor myomy.nl
8 feb. 2023
Prachtig, mooi afgewerkt en duurzaam gemaakt
4 feb. 2023
Mijn bestelling was bij het depot blijven liggen. Uitstekend opgelost!
Mijn bestelling was bij het depot blijven liggen. Jullie zijn daar achteraan gegaan. En hebben eigenlijk direct gezorgd voor levering van een ander exemplaar.
Ontzettend blij mee! Super dienstverlening!
23 mrt. 2023
snelle bezorging ondanks "vertraging"
snelle bezorging ondanks een melding dat het meer dan 7 dagen ging duren.
wat echt heel storend is, is dat de filters op de website niet werken. dat was voor mij ook een reden om verder te zoeken
5 feb. 2023
Ik kreeg direct een mailtje omdat ik ons huisnummer vergat door te geven. Goed geregeld en alsnog een snelle levering van een mooie kwaliteit tas.
17 dec. 2022
De snelle, correcte afhandeling, na hun constatering dat er wat fout gegaan was van hun kant
Geïmporteerde beoordelingen