myomy.nl- Logo - Beoordelingen

myomy.nlReviews

: 149Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
myomy.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij myomy.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
myomy.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij myomy.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor myomy.nl

58 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

149 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 dec. 2021
Ik had een rugzak gekocht en wilde 'm toch omruilen voor de grotere. Gebeld om te vragen hoe en wat en werd goed te woord gestaan en geadviseerd. De grotere is prachtig!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 jul. 2022
Ik heb een mail naar soort gestuurd omdat ik iets vergeten was bij mijn bestelling. Ik heb gewoon geen reactie van ze gekregen. Daarom een 1 omdat lager niet kon.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor myomy.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Super service, hele snel aflevering. Afhandeling retour snel en goed. Alles helemaal gericht op de klant.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Mijn tas was beschadigd en werd zonder problemen omgeruild en ook nog snel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022 
Snelle levering, mooie verpakking. Voelt als speciaal kadootje
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Het zijn stuk voor stuk mooie items. Bestelling is snel verzonden. Duidelijke communicatie, fijne duidelijke webshop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jul. 2022 
Mooie kwalitatieve tas gekocht! Verstelbare hengsels erg comfortabel. De levering was ook erg snel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Mooie en eerlijke producten op een verantwoorde manier geproduceerd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Erg fijne tas. Blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Kleur niet als op foto
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Best present i got for my bday.There was not any bag in the color I wanted available on the website, but MYoMY customer service team helped me and found one in stock and added to the website. Excellent customer service, full attention to the client. Thank you MYoMY team and customer care specialist Froukje :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jun. 2022 
Weer fijne nieuwe tassen in de collectie en altijd super snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Goede communicatie, mooi assortiment. Snelle verzending
Beoordeling melden