Certificaat voor Gereedschapcentrum.nl

No. XA90B31F19D6ED7B541B6F08A09B756F4
 

Geldig vanaf
28-04-2017
Geldig tot
27-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Gereedschapcentrum.nl



Uitstekend

4.53/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.158 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Gereedschapcentrum.nl al 4.338 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
19-07-2019
De zool van de schaaf is niet vlak, de beitel was scheef geslepen, en na opnieuw slijpen blijkt hij ook nog krom te zijn,en dat is niet te verhelpen.
Kortom een waardeloos product, en het geldt niet waard.
Een goeie schaaf kost dik over de 100 euro, maar ja dat is hij ook in geen 100 jaar waard. Dus dan maar geen schaaf.

Toch noch met vriendelijke groet
J.Cats
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
18-07-2019
Voor een bepaald tijdstip besteld, andere dag in huis...... NOT Dat was balen Er was een product stuk en zijn maar naar Tilburg gereden, totaal 3 uur onderweg :-((
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
29-05-2019
18-07-2019
Super shop met zeer veel degelijk materiaal voor een mooie prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Mijn ervaring is een goede site met goedkope professionele gereedschappen
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
18-07-2019
Alles Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
18-07-2019
Geweldig snelle levering
Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Top machine beter dan het merk Fein
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
17-07-2019
Best goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
17-07-2019
Snel bezorgd en voor een scherpe prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
16-07-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
16-07-2019
Alles prima geregeld en netjes op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
16-07-2019
Snelheid van zenden en kwaliteit van het artikel.
Een geweldige combinatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
16-07-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
16-07-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
21-05-2019
15-07-2019
TS2C-264 450 304
n plaats van acht dagen kwam de bestelde prijs binnen drie weken
Ik heb er op gewacht
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
15-07-2019
Snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
15-07-2019
Snelle levering. Díe goed te traceren is. 8-9 (heel goed)
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
15-07-2019
Zoals normaal alles netjes ontvangen.
Het pistool werkt goed maar als een patroon 1 x gebruikt is kun je hem weg gooien terwijl er in de beschrijving staat dat je ze meerdere keren kunt gebruiken.
Nu heb ik 2 kleine dingetjes gelijmt maar het heeft me 2 complete patronen gekost omdat de patronen na 1 x gebruikt te zijn niet meer vloeibaar worden.
Echt heel erg ontevreden over het product.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
15-07-2019
Prima. Een dikke tien.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
15-07-2019
Beetje slap artikel .
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
15-07-2019
Prima airco, snel geleverd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
15-07-2019
Verzending duurde wat langer dan gemiddeld, de kwaliteit van de spullen (zoals bijv. de meet-winkelhaak) is overeenkomstig de prijs: vrij laag. Had ik wellicht kunnen verwachten, maar het werkt.
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
15-07-2019
Zeer tevreden over het product,en ook over de levering. Alles wat afgesproken is werd ook uitgevoerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
15-07-2019
Alles keurig op tijd volgens afspraak tegen hele scherpe prijs geleverd echt een aanrader dus A+++++
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
21-05-2019
15-07-2019
Levertijd erg lang. Na navraag om order te cancelen ineens verzendbevestiging.
2.67
Redelijk

Gereedschapcentrum.nl antwoordt: 16-07-2019
Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses in de vertraging van uw bestelling. Een enkele keer komt het voor dat een levering langer duurt dan verwacht. Inmiddels is uw bestelling verzonden en bezorgd. Mocht u hier nog vragen over hebben dan horen wij het graag.

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
14-07-2019
Zeer snelle levering. s'Avonds besteld, volgende dag netjes geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
16-06-2019
09-07-2019
zeer goede zaag....zaagt zuiver haaks.
en ook de verstekken zijn prima....echt het geld waard
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
24-05-2019
09-07-2019
Bestelling van 25 mei met een levertijd van acht dagen, naar 16 dagen geen reacktie of levering. klantenservice niet te bereiken. klachten en vragen via mail. Deze worden ook niet beantwoord.
Begin juli werdt de mail beantwoord, de opmerking dat de leverancier de bestelde materiaal niet op voorraad heeft. rest van bestelling wordt pas verzonden als de levering compleet is.
2.33
Matig

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
14-06-2019
08-07-2019
3de keer dat ik spullen bestel voor flink bedrag. Echter heb ik van deze bestelling nog steeds niet alles binnen. Al gemaild en gebeld maar nog geen reactie van ze mogen ontvangen. Vind het een zeer slechte zaak. Niet wat ik van hun gewend was.
2.33
Matig

Gereedschapcentrum.nl antwoordt: 09-07-2019
Hartelijk dank voor uw review. Mijn excuses voor de vertraging in uw bestelling. Zojuist hebben wij u hier per e-mail van op de hoogte gebracht. Mocht u hier nog vragen over hebben dan horen wij het graag.

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
14-05-2019
08-07-2019
De bestelling zou geleverd worden als alles binnen was, dit zou een aantal dagen duren. Toen die tijd ruimschoots voorbij was is mijn man er naartoe gereden en stonden de bestelde spullen gewoon in hun magazijn???? appart... verder toen wel goed geholpen. Alleen iets langer moeten wachten dan nodig was.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
12-06-2019
08-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
09-06-2019
05-07-2019
Op alle vlakken goed bediend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
08-05-2019
05-07-2019
Bestelling van 8 mei nog steeds niet geleverd.
2.00
Matig

Gereedschapcentrum.nl antwoordt: 09-07-2019
Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses voor de langere levertijd. Uw bestelling wordt deze week compleet verwacht en dan gaan wij ook meteen over tot verzenden. Mocht u de bestelling niet goed ontvangen, dan horen wij het graag.

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
03-07-2019
Goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
08-06-2019
02-07-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-06-2019
Gemiddelde ervaring. Weinig communicatie omtrent status levering.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
25-06-2019
Helaas een slechte ervaring met deze webshop.

Zeer slechte onpersoonlijke en trage communicatie. Product na 2 weken nog niet geleverd. Geen enkele vorm van duidelijkheid, laat staan een verontschuldiging.

Jammer Voortaan naar de concurrent.
1.67
Matig

Gereedschapcentrum.nl antwoordt: 05-07-2019
Hartelijk dank voor uw review. Mijn excuses dat wij uw bestelling niet tijdig konden leveren. Helaas komt dit soms voor. Inmiddels is de bestelling voor u geannuleerd en het aankoopbedrag aan u terugbetaald. Mocht u hier nog vragen over hebben dan hoor ik het graag.

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
22-06-2019
perfect afgehandeld had het de andere dag in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
20-06-2019
I bought kitspoit from Dewalt. It was broken after 20minutes work. I send it back and waiting for money 2 weeks now. They are not professional... They send me message--- I can wait 5 weeks for decision... It's a joke I'm zzp'er and I need this tool. I losing money now because I still didn't get my kitspoit or money.
I finish cooperate with gereedschap centrum.nl
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
17-05-2019
18-06-2019
Levering laat veel te lang op zich wachten
1.00
Slecht

Gereedschapcentrum.nl antwoordt: 05-07-2019
Hartelijk dank voor uw review. Mijn excuses dat uw bestelling langer nodig had dan verwacht. Inmiddels is uw bestelling naar u verzonden en bezorgd. Mocht u hier nog vragen over hebben kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Gereedschapcentrum.nl klantbeoordeling

Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum.nl werd op 28-04-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg
Nederland
info@gereedschapcentrum.nl
Gereedschapcentrum.nl
Winkel-exploitant
HBL Online B.V.
Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Overige beoordelingen voor Gereedschapcentrum.nl:

Status: 18-07-2016
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Gereedschapcentrum.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.