Certificaat voor Gereedschapcentrum.nl

No. XA90B31F19D6ED7B541B6F08A09B756F4
 

Geldig vanaf
28-04-2017
Geldig tot
27-04-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Gereedschapcentrum.nl



Goed

4.49/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.046 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Gereedschapcentrum.nl al 3.424 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
24-09-2018
Accu's doen het goed. Snel geleverd alleen adreswijziging werkte niet goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
24-09-2018
Een uiterst complete set
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
24-09-2018
Ik ben zeer tervreden over mijn aangekochte gereedschap en service heb ik nog niet nodig gehad
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
ik heb het bestelde artikel in goede staat ontvangen, er waren wel wat onduidelijkheden op de site, maar naar even een telefoontje was het wel duidelijk

cijfer een 7
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
23-09-2018
Snel geleverd, schappelijke prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Uitstekend bedrijf, zeer snelle levering, en ook bij retour zeer snel geld terug.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
23-09-2018
Prima tool 8
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
22-09-2018
Goede communicatie, prima levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Gereedschapset is echt prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
22-09-2018
Vakkundig geholpen met mij vraag, daar uit een bestelling gedaan Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
22-09-2018
Snelle levering. Heel fijn. Het werk prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
22-09-2018
Beste prijs, voor het betreffende artikel, die ik kon vinden op internet. Volgende dag geleverd op post nl afhaalpunt. De registratie voor verlengde garantie termijn hoef je niet zelf te regelen. Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Een heel stevig onderstel waar de zaag zonder wiebelen op staat. Heb ook de zaag van dit merk en zo is het een ijzersterke combinatie.
Snel geleverd, prima service. Aan te bevelen om iets te bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
22-09-2018
Zeer snel geleverd. Accuboor / schroefmachine werkt uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
21-09-2018
Perfect volgens afspraak en mooie prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
21-09-2018
Goede en snel levering en goed kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
20-09-2018
Alles thuisbezorgd zoals afgesproken.

Snel en correct 10 punten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
20-09-2018
Supersnelle levering en keurig verpakt En je wordt via de mail keurig op d hoogte gehouden over de status van de levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
20-09-2018
Supersnel geleverd met een zeer lage prijs, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
19-09-2018
Zeer snelle levering, en een super handig slijptol ligt heel fijn in je handpalm.
Aanbeveling: zeker.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
19-09-2018
Perfect geregeld alles. Snel en netjes en alles compleet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Levering was ontzettend snel.
Producten waren ook top van kwaliteit.
Ik had 1 product retour gestuurd en niet omdat het niet goed was maar niet echt wat ik zocht. En dit is voor het eerst dat ik meemaak dat een retourzending daags na verzending is ontvangen en zelfs al gecrediteerd is. Supersnelle afhandeling hier ga ik vaker bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
18-09-2018
Prima en super snelle levering. Overigens uitstekende prijs. Aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Snel besteld en geleverd, geweldige prijs (veel goedkoper dan ergens anders), duidelijke communicatie over het bestelproces... en de laser doet precies wat hij moet doen Ik ben blij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
17-09-2018
Het apparaat bleek defect te zijn. Bij het aanzetten vloog telkens de zekering eruit terwijl 2200w minder dan 10 amp is en er 16 amp was afgezekerd. Aparaat terug gestuurd. Waarschijnlijk een zeldzaamheid. Dat kan gebeuren. Daarmee is mijn vertrouwen in Makita niet beschadigd.
3.67
Goed

Gereedschapcentrum.nl antwoordt: 19-09-2018
Beste, Dank voor uw review. Inmiddels hebben we contact met elkaar gehad en blijkt de machine niet defect. Deze heeft echter geen softstart, wat de machine voor u onbruikbaar maakt. De machine is inmiddels bij ons terug en de terugbetaling is in gang gezet. Als u verder nog vragen hebt horen we graag van u. Groeten, Team Gereedschapcentrum

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
17-09-2018
Zeer blij.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
17-09-2018
Heel goed. Super bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
17-09-2018
Vanaf dat wij hem bestelde tot de levering is alles goed en netjes verlopen keurig een mail ontvangen van de bevestiging wij zijn tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
23-08-2018
16-09-2018
Alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
24-08-2018
16-09-2018
Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen
1.00
Slecht

Gereedschapcentrum.nl antwoordt: 17-09-2018
Beste, inmiddels is er telefonisch contact geweest over uw bestelling en is besloten de bestelling te annuleren. Excuses voor het ongemak, we zijn u de volgende keer weer graag van dienst.

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
16-09-2018
Snelle en correcte levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
15-09-2018
Zoals altijd helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
15-09-2018
prima prijs en fantastische kwaliteit, de makita 18v stofzuiger doet het perfect, ben er erg blij mee.
heb al vaker bij gereedschapcentrum besteld en keer op keer helemaal top, zal zeer zeker vaker bij jullie bestellen.erg betrouwbaar en zeer snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
15-09-2018
Een bedrijf dat doet wat ze zeggen
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
15-09-2018
Mooi en solide apparaat met veel accessoires en heel handig een snoer van 5 meter lengte
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
23-08-2018
15-09-2018
Super winkel en snelle service. Deze winkel is een aanrader voor de goede vakman
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
14-09-2018
Snelle en correcte levering. Wordt goed op de hoogte gehouden. Aan te bevelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
14-09-2018
Zeer snelle levering, keurig strak verpakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
13-09-2018
Prima schroefboormachine, dik tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
13-09-2018
Mooie prijs snel geleverd super
5.00
Uitstekend

Gereedschapcentrum.nl klantbeoordeling

Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum.nl werd op 28-04-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Boterberg 10
5047ST Tilburg
Nederland
info@gereedschapcentrum.nl
Gereedschapcentrum.nl
Winkel-exploitant
HBL Online B.V.
Boterberg 10
5047ST Tilburg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Overige beoordelingen voor Gereedschapcentrum.nl:

Status: 18-07-2016
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Gereedschapcentrum.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.