wall-art.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 sep. 2015
Laatst gewijzigd op: 25 sep. 2023
wall-art.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij wall-art.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 30 sep. 2015

Beoordelingen voor wall-art.nl

280 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

899 beoordelingen in totaal

28 apr. 2023
15 rollen behang besteld en in tegenstelling met een gemiddelde klusmarkt lukt het hier wel om alle rollen uit dezelfde batch te krijgen. (bij de klusmarkt online 7 rollen besteld en 3 verschillende batchnummers) Enige nadeel is dat je echt van te voren een staal/monster moet bestellen voordat je een idee krijgt van het behang. Op de foto's zijn niet alle kleuren duidelijk en bij de beschrijving worden over het algemeen geen kleur beschrijvingen toegevoegd. Van de stalen/monsters moet gezegd worden dat deze op A4 formaat zijn en daardoor een goede indicatie geven.

de meest kritische beoordeling

3 jun. 2023
Artikel was slecht verpakt waardoor het tijdens transport dusdanig was beschadigd dat het niet meer te gebruiken was. Ik heb deze schade direct gemeld en kreeg daarop de keuze om een nieuw artikel te ontvangen of mijn geld terug te krijgen. Ik koos het laatste en had binnen een paar dagen het hele bedrag terug ontvangen. Conclusie: Verbeterpunt: artikelen beter verpakken om kans op schade zo klein mogelijk te maken. Goed: Snelle reactie klantenservice, er werd niet moeilijk gedaan over geld teruggeven en het geld werd snel teruggestort.

Beoordelingen voor wall-art.nl

7 aug. 2023
Klok retour gedaan. Nog steeds geen melding van gehad. Bij klarna staat de rekening nog open.. Duurt erg lang allemaal. Klok was ook zoveel geld niet waard. Kartonnen klok voor ruim 50 euro. Geen ophangsysteem erbij.
23 aug. 2023
Your return was received by us on 08/07/2023 and has already been processed on 08/08/2023. Furthermore, we give in our store 14 working days, from receipt of the return with us, for processing. In your case, everything has therefore been processed in due time. Your K & L Wall Art Team
18 aug. 2023
Bestelling nog steeds niet ontvangen. Verbeterpunt: op de hoogte houden waar de bestelling blijft.
23 aug. 2023
We are sorry that you are dissatisfied. Your package was shipped on 04.08., due to the incorrect address data provided during the order, the package could not arrive. The replacement delivery is already released for production and will leave us as soon as possible. Your K & L Wall Art Team
MB
Monique B.
Scharendijke
22 jun. 2023
De kleuren in het echt wijken enorm af van het voorbeeld op internet. Heel jammer. De instructie over het aanbrengen van de zelfklevende behangcirkels is absoluut niet duidelijk terug te vinden op de website. Mailtje gestuurd, maar die wordt gewoon niet beantwoord en telefonisch contact is niet mogelijk.
30 jun. 2023
Dear customer, we are sorry that you are dissatisfied. A customer service representative will contact you to clarify your concerns. Your K & L Wall Art Team
29 mei 2023
Vond het product erg tegenvallen. Leek heel leuk op de site/plaatje, maar in werkelijkheid voldoet deze totaal niet aan de verwachting.
25 mei 2023
Beschadigde kader wordt niet vervangen enkel een korting Men kan dit toch voorzien dat men bij het uitsnijden van het houten paneel naast de beschadiging zaagt? Denk niet dat ik nog ooit iets bestel bij jullie
3 apr. 2023
Het duurde heel lang voor pakket verzonden werd. Op zich niet erg wanneer dit gecommuniceerd word. Moest zelf mail sturen met de vraag waar het bleef.
31 mrt. 2023
Het product ziet er totaal niet uit zoals op de foto’s. Terugsturen is geen optie ivm de dure verzendkosten
9 apr. 2023