superwoonwinkel.nlReviews

: 2.335Uitstekend

4,51

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
superwoonwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij superwoonwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
superwoonwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij superwoonwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor superwoonwinkel.nl

856 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.335 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 jun. 2022
Product was snel geleverd en doet het prima. Echter is de bezorger Instabox niet erg zorgvuldig met de bestelling geweest. Pakket een keer niet afgeleverd door drukte, dat kan gebeuren is geen probleem. Contact opgenomen om het een dag later af te laten leveren, was volgens Instabox aangepast in het systeem en was geen probleem. Toch die avond is het pakket 'afgeleverd'. Toen wij thuis kwamen troffen we het pakket aan in het portiek, open en de verpakking volledig gescheurd. Product is top, levering zwaar kansloos.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


3 dagen geleden
Vorige week woensdag een tafelzeil op maat besteld (levering volgende dag) met Klarna, helaas was er wat misgegaan dus daarna gelijk betaald met Paypal. Na vrijdag nog steeds niets te hebben ontvangen vrijdagochtend een mail gestuurd met daarna binnen een uur reactie dat het pakket rond 12 uur was opgehaald en in de avond bezorgd zou worden. Daarna eind van de middag van dezelfde persoon een mail ontvangen dat de Klarna betaling mis was gegaan, klopt die heb ik aangetoond met Paypal betaald. Daarna een mail gekregen van een nieuwe bestelling of ik de order wilde betalen en natuurlijk krijg ik geen verdere reactie meer op mail. Tot op dit moment (maandag 26 september) nog geen tafelzeil mogen ontvangen, mijn geduld raakt op zo!!!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor superwoonwinkel.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022 
van kim s.
Heel snelle service. 'S avonds besteld en de dag nadien ontvangen op een zaterdag. Er was een foutje in mijn bestelling en ik werd onmiddelijk geholpen. Ik ben heel tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
De kleur en de houttekening van het afgedekte tafelblad is glashelder te zien, schitterend gezicht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Het is een mooi tafeldekzeil maar eigenlijk had er aan de onderkant fleece moeten aanwezig geweest zijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
Netjes verzorgd. Een goede bezorg dienst in de armen genomen goede keus instabox perfect.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Tafelkleed besteld,super netjes verpakt.kwaliteit is erg goed tegen een goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Deurmat van kokos kwam snel en werd op tijd bezorgd volgens afspraak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
helemaal tevreden opgegeven maten zijn dik in orde ,snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Keurig geholpen. Tekening en enige dagen later op maat thuis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle levering, goede prijs en goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Snelle levering en prima kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
super service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Ik heb hele mooie tafelzeilen besteld en ze waren de volgende dag al in huis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Alles is perfect, en accuraat.ik heb er niks aan toe te voegen top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Supersnelle levering, mooi product voor een redelijke prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Product geleverd zoals beschreven en netjes op tijd .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
keurig geleverd aanbeveling waard joop Amsterdam
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
zeer vlugge levering ziet er goede kwaliteit uit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022 
Perfect, artikel zoals beschreven
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022 
Goede website, snelle levering
Beoordeling melden