superwoonwinkel.nlReviews

: 2.382Uitstekend

4,53

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
superwoonwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij superwoonwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
superwoonwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij superwoonwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor superwoonwinkel.nl

762 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.382 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 jun. 2022
Product was snel geleverd en doet het prima. Echter is de bezorger Instabox niet erg zorgvuldig met de bestelling geweest. Pakket een keer niet afgeleverd door drukte, dat kan gebeuren is geen probleem. Contact opgenomen om het een dag later af te laten leveren, was volgens Instabox aangepast in het systeem en was geen probleem. Toch die avond is het pakket 'afgeleverd'. Toen wij thuis kwamen troffen we het pakket aan in het portiek, open en de verpakking volledig gescheurd. Product is top, levering zwaar kansloos.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 nov. 2022
Met spoedverzending mat besteld (‘s avonds besteld, volgende avond leveren). Eerste update dat instabox onderdaad die avond zou leveren, update dat het later zou worden, update dat het nog later zou worden en uiteindelijk niet meer geleverd die dag. Dat betekent dis weer 24 uur wachten (instabox levert alleen in de avond). Volgende dag enorme doos geleverd… met een verkeerd artikel. Mail gestuurd (was weekend) en op zich netjes opgevolgd, mat zou worden nageleverd. Die is dan blijkbaar met reguliere bezorging verstuurd want niet dezelfde avond geleverd. Samengevat: extra verzendkosten betaald en hopelijk na een dag of 5 het goede artikel geleverd. En dan moet ik nog een keer het andere pakket ergens naartoe gaan brengen om terug te sturen. Volgende keer een andere winkel (en ook maar geen Instabox levering meer, al vaker dit soort ervaringen mee gehad). Bestellen gaat makkelijk en als gezegd op zich qua communicatie correcte opvolging. Ook deel van slechte ervaring vanwege dalen Instabox, daarom nog net 3 sterren maar voorlopig zonder mijn aanbeveling…
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor superwoonwinkel.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(554)
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Snelle levering Het pakket was niet geleverd en de klantenservice was er achter aan gegaan en alles was snel toen snel afgeleverd Nogmaals dank
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snelle levering in opgerolde koker en precies wat ik ervan verwachte. Mooie deurmat goed materiaal en precies op maat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Duidelijke website, goede service, mooie materialen en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Alles wat besteld is klopte en werd snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Alles verliep vlot. Website is heel duidelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Tafelkleed keurig verpakt op rol geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022 
Top service top verpakking snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
prachtig tafelzeil ,goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Supersnelle levering… perfect!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
van Jan H.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022 
We hebben doorzichtig tafelzeil besteld. Alles heel vlot verlopen en goed afgeleverd! Heel tevreden van onze bestelling 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Je kan op maat bestellen, zeer goede kwaliteit en redelijke prijzen.Een aanrader. Misschien takelkleden met thema Pasen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 okt. 2022 
Artikelen zijn gemakkelijk te vinden op de site en de levering en track en trace zijn perfect.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 okt. 2022
Mooie kwaliteit droogloop mat voor een prima prijs en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022 
Fast delivery, good quality products, reasonable prices. Very happy!
Beoordeling melden