babydrogist.nl- Logo - Reviews

729 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.866 reviews in totaal

babydrogist.nl- Logo - Reviews

babydrogist.nl

729 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.866 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met babydrogist.nl. Klanten zijn tevreden over de snelle levering, de concurrerende prijzen en de gebruiksvriendelijke website. Ook wordt de kwaliteit van de producten gewaardeerd en ervaren veel klanten de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Problemen worden doorgaans snel en adequaat opgelost, wat vertrouwen geeft in de service. Toch zijn er enkele klachten over vertragingen of niet nagekomen leveringsbeloften. Sommige klanten vinden de bereikbaarheid van de klantenservice voor verbetering vatbaar en ervaren incidenteel afwijkende of ondeugdelijke producten. Daarnaast missen sommige klanten duidelijke verzendinformatie op de website.

Reviews voor babydrogist.nl

Makkelijk af te halen op locatie, daardoor altijd de volgende dag of zelfs dezelfde dag in huis. Netjes verpakt en vriendelijke medewerkers.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het afhalen op locatie zo goed bevalt en dat je bestelling snel in huis is. Leuk ook dat je onze verpakking en collega’s benoemt, dat geven we zeker door. Graag tot een volgende keer!
Prima bezorging en goede prijs
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de bezorging en onze prijzen. Daar doen we het voor!
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. Bedankt voor het vertrouwen in Babydrogist en we helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling.
Geen bestelling ontvangen. Vraag over gestuurd per mail. geen reactie meer ontvangen. Jammer. was wel een bestelling van ruim € 180,-- Inmiddels gelukkig wel contact en meedenken vanuit Babydrogist om het pakket via de transporteur thuis te krijgen.
Antwoord van babydrogist.nl
Dank je wel voor het aanpassen en delen van je review. Fijn om te horen dat er inmiddels contact is geweest en dat we samen met je hebben meegedacht om het pakket via de transporteur alsnog thuis te krijgen. We hopen dat de levering nu snel en goed verloopt. Mocht er nog iets zijn, dan staan we uiteraard voor je klaar.
Antwoord van babydrogist.nl
Correcte en snelle levering , super vriendelijk support , top!!!
Antwoord van babydrogist.nl
Wat een mooie review, dank je wel. Fijn om te horen dat de levering snel en correct was en dat je onze support als super vriendelijk hebt ervaren. Dat betekent veel voor ons. Bedankt voor je 5 sterren en je vertrouwen.
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Mocht je willen delen wat er beter kan, dan horen we dat graag zodat we onze service kunnen verbeteren.
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Mocht je nog tips of verbeterpunten hebben, horen we dat natuurlijk graag!
snel geleverd
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. We zijn benieuwd wat we nog kunnen verbeteren om de volgende keer ook die 5e ster te verdienen. Laat het gerust weten.
Antwoord van babydrogist.nl
Alles binnen een paar dagen in huis
Antwoord van babydrogist.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel in huis was.
Antwoord van babydrogist.nl
Hele fijne ervaring. En word snel bezorgd
Antwoord van babydrogist.nl
Bedankt voor je mooie review en de 4 sterren. Wat fijn om te horen dat je een hele fijne ervaring hebt gehad en dat de bestelling snel is bezorgd. Daar worden we blij van. We hopen je snel weer terug te zien bij Babydrogist en doen ons best om de volgende keer die vijfde ster te verdienen.
super fast delivery
Antwoord van babydrogist.nl
Thank you for your 5-star review! Great to hear that your order was delivered so quickly. We hope to see you again at Babydrogist!