Joostenwatersport.nl- Logo - Beoordelingen

Joostenwatersport.nlReviews

: 1.675Uitstekend

4,74

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Joostenwatersport.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Joostenwatersport.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Joostenwatersport.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Joostenwatersport.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Joostenwatersport.nl

555 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.675 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


30 mei 2022 
van aat v.
pakket met verf door DHL mishandeld retour afzender en vervolgens verloren gegaan situatie super opgelost door Joosten watersport zodat ik toch tijdig mijn verf in huis heb. de geen gezeur maar oplossen en de klant tevreden houden manier van Joosten, daar kan menige webshop een voorbeeld aan nemen! ik blijf hier zeker mijn spullen kopen!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 mei 2022
Website prima. Aan de telefoon ben ik klantvriendelijk geholpen. Ik heb voor 400 euro aan zeekaarten en een giekrem besteld. 1 kaart de NO3 was niet op voorraad, maar wel in voorraad bij jullie leverancier. Ik vind het niet handig dat ik na 2 weken zelf om een deellevering moest vragen en ik ben teleurgesteld dat de NO3 nog niet is uitgeleverd. Groet Tijmen Velsma
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Joostenwatersport.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Bestelling volgens afspraak verstuurd is bij DHL blijven hangen waarschijnlijk kwijt. Heb contact gehad met Joosten watersport zij hebben direct een nieuwe bestelling gestuurd en deze was er binnen 2 dagen Terwijl ik nog steeds melding krijg van DHL dat mijn 1ste pakket nog onderweg is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
alle spullen die we zochten waren voorradig, goede begeleiding van het personeel, als duikers van de oude stempel (meer dan 30 jaar) werden we weg wijs gemaakt in het nieuwe materiaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 uur geleden 
Super behulpzaam aan de telefoon, fysiek even de voorraad gecheckt en aangegeven dat het product inderdaad aanwezig was en direct opgestuurd. Heel erg tevreden hierover.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden 
Prima bedrijf, werd zelfs opgebeld dat iets niet genoeg op voorraad was en daarna prima en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Prettig kontakt en snelle verzending. Kleinere verpakking wenselijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Prima bedrijf. Betrouwbaar: snelle levering en goede spullen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Duidelijke omschrijving op de website en een snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Eenvoudig besteld, snel geleverd, goed verpakt, toppie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Vooraf overleg van de levering, waar vind je dat nog.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
snel vakkundig zoals in gedachten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Zeer correct, en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
geweldig geregeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Correcte service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Prima, service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
snel en goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Super
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Xxx
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden