Joostenwatersport.nl- Logo - Beoordelingen

Joostenwatersport.nlReviews

: 1.934Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
Joostenwatersport.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Joostenwatersport.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
Joostenwatersport.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Joostenwatersport.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Joostenwatersport.nl

415 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.934 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 aug. 2022
 
Ik kan Joosten Watersport zeer aanraden. Ik had met redelijke spoed twee Comfortseats van een bepaald type en kleur nodig en die waren niet op voorraad. Op donderdagmiddag gebeld met de klantenservice en zaterdagochtend had ik ze in huis, zonder extra kosten. Top geregeld!
Beoordeling melden

de meest kritische beoordeling


7 dagen geleden
 
Voorschrift keuring secumar mini….. dit is duidelijk op de website van secumar 2 jaar. Maar jullie personeel vind een 1 jaar later keuren en bij jullie op locatie dus geen officiële keuring voldoende. Heb hier zelf vanaf geweken en keuring bij secumar laten doen.

Beoordelingen voor Joostenwatersport.nl

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
8 mei 2023
Altijd goeie service, zowel via de website als in de winkel in Enkhuizen. Ook uitzonderlijke artikelen die niet op de website staan zijn dikwijls via de mail alsnog te bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 mei 2023
Duidelijke en overzichtelijke webshop. Passende een mooi warmwitte 12 volt verlichting voor de caravan gevonden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Prima service, bij online bestellen krijg je de bevestiging en een belletje dat de bestelling klaar ligt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2023
Mooie prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mei 2023
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2023
Snelle levering en redelijke prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2023
geleverd goed en Snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Altijd vriendelijk, snelle en complete service. Zowel live als online. De perfecte watersportwinkel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mei 2023
Pingels besteld en keurig optijd ontvangen mast wel met een simpel kopietje erbij als omschrijving
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2023
Duidelijkheid over het orderverloop. Bij een vraag ook een duidelijk en accuraat antwoord.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 mei 2023
 
van Jos v.
goed advies en goed geholpen. Winkel bij jachthaven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
snel geleverd en telefonisch goed bereikbaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 mei 2023
Snelle en deskundige service Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Supersnel bezorgd en precies wat ik zocht!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
 
Goede service en goede kwaliteit product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Ze blijven je helpen als je er om vraagt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
 
Heel snel verzonden en netjes verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Groot assortiment. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mei 2023
 
Goede service en scherpe prijzen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Zeer goed en snel, geen rotzooi
Beoordeling melden