Joostenwatersport.nl- Logo - Beoordelingen

Joostenwatersport.nlReviews

: 1.697Uitstekend

4,75

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
Joostenwatersport.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Joostenwatersport.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 nov. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
Joostenwatersport.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Joostenwatersport.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Joostenwatersport.nl

511 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.697 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


30 mei 2022 
van aat v.
pakket met verf door DHL mishandeld retour afzender en vervolgens verloren gegaan situatie super opgelost door Joosten watersport zodat ik toch tijdig mijn verf in huis heb. de geen gezeur maar oplossen en de klant tevreden houden manier van Joosten, daar kan menige webshop een voorbeeld aan nemen! ik blijf hier zeker mijn spullen kopen!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 mei 2022
Website prima. Aan de telefoon ben ik klantvriendelijk geholpen. Ik heb voor 400 euro aan zeekaarten en een giekrem besteld. 1 kaart de NO3 was niet op voorraad, maar wel in voorraad bij jullie leverancier. Ik vind het niet handig dat ik na 2 weken zelf om een deellevering moest vragen en ik ben teleurgesteld dat de NO3 nog niet is uitgeleverd. Groet Tijmen Velsma
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Joostenwatersport.nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden 
van Rob B.
Prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Vlot en netjes gevraagde produkt afgeleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
I asked a question concerning a manual for my purchased item, but the seller did not answer. At least an answer would be nice, even if he can't help / support in this issue.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022 
Snelheid van levering was erg goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Zeer snelle levering netjes volgens afspraak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
speed and friendliness
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Denken goed mee, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
prettig telefonisch contact
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Had een fout gemaakt tijdens bestelling, volgende morgen één telefoontje en allesgeregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Super kwaliteit spul ontvangen, en een fijne webwinkel waar materiaal te vinden is wat je niet snel ergens anders vind. Enige minpunt: DHL als bezorger.. wat een kut bedrijf! Niks kan, communiceren slecht, dan is de bezorger aan de deur geweest maar was er niemand thuis terwijl er geen bezorger terug te zien is op de camera beelden. Maar Joosten👍🏼👍🏼👌👌👌
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022 
van D E.
Het is er een heel net bedrijf en je wort goed op de hoogte gehouden van je bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022
Zeer vriendelijk, altijd goed advies en snelle leveringen
Beoordeling melden