Klusspullen.nl- Logo - Beoordelingen

Klusspullen.nlReviews

: 20.508Uitstekend

4,62

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 24 sep. 2023
Klusspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Klusspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 24 sep. 2023
Klusspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Klusspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Klusspullen.nl

794 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

20.508 beoordelingen in totaal
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling, 2 EcoDim.01. RLC dimmers en bijpassend raamwerk met enkele ledlampjes, was zorgvuldig verpakt en zeer snel ontvangen. Besteld, volgende dag ontvangen !! In mijn geval was alles simpel en snel geïnstalleerd. Bij deze dimmers is het mogelijk zowel fase aan - als afsnijding te kiezen, en dimmen ze terug tot 0 watt. Dit laatste vind ik achteraf wat lastig, omdat ik bij inschakelen toch een hele kleine lichtopbrengst wil zien. Maar dan draai ik gewoon terug tot deze positie, en schakel dan uit, dus geen punt. Wel vond ik het lastig dat op de leds van Philips (G9 4Watt) niet vermeld staat of het fase aan- of af snijding is. Kon hierover ook niets terug vinden. Kortom raad ik klusspullen zeker aan, en zal hier zeker in de toekomst meer bestellen. Prijstechnisch één van de goedkoopste.

de meest kritische beoordeling

12 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als je Gira draaiknop driestandenschakelaar TX44 bestelt, krijg je geen driestandenschakelaar. Dan krijg je de afdekplaat voor deze schakelaar. En dat is misleidend. Er zou duidelijk moeten staan dat het slechts gaat om de afdekplaat. Je kunt hem terugsturen en je geld teruggestort krijgen maar de verzendkosten ben je twee keer kwijt (één keer heen en één retour).

Beoordelingen voor Klusspullen.nl

Filter
 Sorteren 
Relevantie
7 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Geen idee ben zeer tevreden.levering op tijd

Geen idee ben zeer tevrede
25 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte reactie en levering
3 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles is prima verlopen
RV
Rinus V.
Maurik
3 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
de besteling was er snel
7 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product prijs prima
ST
Sandra T.
ANZEGEM
6 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging zeer vlot
14 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service
13 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

snelle levert

snelle levering
14 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijs kwaliteit
6 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte service
20 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ga zo door
29 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon top
20 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima
23 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling