Klusspullen.nl- Logo - Beoordelingen

Klusspullen.nlReviews

: 19.839Uitstekend

4,62

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
Klusspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Klusspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
Klusspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Klusspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Klusspullen.nl

812 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

19.839 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


24 apr. 2022 
Levering niet in het tijdsbestek zoals deze op de site en in de mail aangegeven was, vandaar maar 4 sterren. Zelf moeten mailen over de leveringstijd waaruit bleek dat niet alles voorradig was. Hierop werd snel oplossingsgericht gehandeld, en was de service uitstekend. Vervolgens een snelle levering, en snelle creditering van de niet te leveren producten. Pluspunten: -> Goede service / oplossingsgericht -> Snelle creditering -> Na contact snelle verzending Minpunt: -> Bij langere levertijd wordt dit niet op tijd gecommuniceerd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 sep. 2022 
het bestellen ging goed maar de levering was n drama ,ik ontving meldingen van post nl dat de spullen op 3 en 8 September bezorgd zouden worden en daar ben ik voor thuis gebleven ok al was het n brievenbuspakje in de namiddag ontving ik van beide de melding dat de pakjes waren afgeleverd ,dus niet en een bericht naar klusspullen gestuurd en het uitgelegd dat ik moest wachten enzo tot op heden heb ik nog niets ontvangen dus heb ik op 8 September bij Electrototaalmarkt de 4 aansluitblokjes besteld en op 9 September ontvangen en goedkoper €.13,47 incl btw en verzendkosten . Ik heb grote vraagtekens bij deze toko maar ik kom daar niet meer en zal het ook bij niemand aanbevelen ,bestellen en betalen gaan perfect ,maar je moet je zelf afvragen of je het ooit ontvangt of je betaalde geld terug krijgt ,je zou bijna gaan denken dat het een markplaats toko is waar iedereen voor waasschuwd
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Klusspullen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(577)
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022 
van v h k.
Mijn oude orders blijven staan, hierdoor kan ik makkelijk bij bestellen. Ondanks dat er een periode tussen zit. Vandaag besteld morgen in huis, is ook erg fijn. In het verleden een keer in Deventer langs geweest, nadien altijd online besteld. Het bevalt en voelt vertrouwd. Ook de gratis verzekering is een mooie toevoeging. Gelukkig niet nodig gehad.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beter kan wanneer één artikel niet geleverd kan worden dat er dan aangegeven wordt wat er wel te leveren is en niet-destructief order te annuleren en het geld terug te sturen. Volgens mij scheelt het tijd en hou je de klanten binnen. Meedenken met de klant.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Mevrouw nam gelukkig even alle tijd voor mij. Een voorbeeld voor velen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Prima service, was iets niet helemaal goed met de levering en dit werd gelijk netjes opgelost!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Product verkeerd besteld, goede communicatie ivm terugsturen. Alles vlot verlopen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Simpel. snel , eenvoudig en correct. precies wat een webwinkel moet doen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
Alles is uitstekend verlopen. Geen op-en of aanmerkingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
snel besteld , juiste artikelen en dag later thuis. top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Precies wat er nodig was en super snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle reactie, duidelijke informatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Prima product en snelle levering Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Simpel te bestellen en snel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snelle levering en reactie. Netjes.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022 
Zeer correcte en snelle afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Persoonlijke service aan telefoon
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Geen gedoe, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Snel en een goede levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022 
Goede service en goed spul
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Snelle levering.
Beoordeling melden