KommaGo.nl- Logo - Beoordelingen

Reviews

: 1.491Uitstekend

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
KommaGo.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted ShopsHet bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Beoordelingen voor KommaGo.nl

293 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.491 beoordelingen in totaal

27 apr. 2023
Zonder overdrijving: bij dit bedrijf lijkt werkelijk alles te kloppen: ruim assortiment, redelijke prijzen en een uiterst correcte logistieke afhandeling, daarnaast een prettige klantgerichte communicatie.

de meest kritische beoordeling

24 feb. 2023
Daar ik mijn Hikvision binnenpost en deurbel met camera (geplaatst aan de voordeur) wilde uitbreiden met een 2de deurbel camera in combinatie met numeriek klavier met opbouwkader (geplaatst aan schuifpoort), had ik de vraag aan kommago gesteld of de nodige verbindingskabeltjes bij deze artikelen waren bijgevoegd. Als antwoord kreeg ik dat Hikvision voor deze opstelling niet geschikt was. Het was niet mogelijk om de schuifpoort met de Hikvision opstelling te bedienen. Ik heb toch volhard en de deurbel camera in combinatie met numeriek klavier met opbouwkader besteld. Het is nu geïnstalleerd en alles werk perfect. Via iVMS4200 programma wel een beetje moeten zoeken maar het is mij gelukt. Waarom Kommago mij de aanschaf afraadde weet ik niet terwijl ze toch Hikvision in hun producten assortiment aanbieden. Rare reactie van Kommago????

Beoordelingen voor KommaGo.nl

19 sep. 2023
14 aug. 2023
Correct en persoonlijke aanpak, product zoals verwacht.
21 aug. 2023
Het gevraagde is op voorraad en vlot geleverd
15 aug. 2023
15 aug. 2023
30 jul. 2023
Envoi conforme et rapide Regret : comment donner une appréciation de ce qui est acheté ?
Antwoord van KommaGo.nl
31 jul. 2023
merci pour votre commentaire, cette invitation est automatiquement envoyée via la boutique de confiance non KommaGo. Vous avez retourné le produit et exercé le droit de rétractation.
16 jul. 2023
technische begeleiding
29 jul. 2023
15 jul. 2023
11 jul. 2023
19 jun. 2023
duidelijke site met goede specs. snelle levering
9 jun. 2023
25 okt. 2022

Goede service

Product was niet meer leverbaar (of kwam ooit in de toekomst weer beschikbaar). Dit was niet zo duidelijk bij het bestellen. Klantenservice was erg vriendelijk en heeft meegedacht over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk de order geannuleerd, hier werd niet vervelend of moeilijk over gedaan.
18 feb. 2023

Goede ervaring, wel puntje van aandacht

Twee yubikeys besteld. Levering was snel en op tijd. Wat me wel opviel, is dat het product niet geretourneerd mag worden. Dat is begrijpelijk. Echter, mijn pakketje is bij de buren afgeleverd. Gezien de aard van het product zou ik dat dan eigenlijk ook niet willen.
23 mei 2023

KommaGo - Overzichtelijk en snel

KommaGo overzichtelijke website, snelle levering. Ik ken KommaGo van één van de gelieerde ondernemingen/websites. Had hier al goede ervaringen mee en nu dus ook met KommaGo. Duidelijke en overzichtelijke website en een snelle levering van de bestelde artikelen.
5 mei 2023
We ontvingen deze vragenlijst VOOR we het pakje mochten ontvangen. Het komt pas vandaag (05/05) aan. Als dit gebeurt, maak je je als consument ongerust, want dan vrees je dat het pakje verloren is gegaan. Jammer.
Antwoord van KommaGo.nl
5 mei 2023
Bdankt voor uw input, dit zullen wij intern oppakken.
6 dec. 2022

deellevering

de hele bestelling was niet op voorraad, netjes gebeld om te overleggen dat ze een deel gingen leveren voor de bundelprijs ;)
18 feb. 2023
bellen en snel antwoord en professionele hulp
22 okt. 2022
Veel op voorraad en netjes geprijst