Certificaat voor charlietemple.nl

No. XAFC1B8B6B0432CDACA1A7FD42349778D
 

Geldig vanaf
02-10-2018
Geldig tot
01-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor charlietemple.nl



Uitstekend

4.57/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 6.780 Trusted Shops beoordelingen sinds 31-07-2018.
In totaal heeft charlietemple.nl al 6.780 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
25-03-2019
Wederom erg blij met de geleverde bril, verjaardagscadeau voor mijn zoon was ruim op tijd en voldoet volledig aan de verwachting, hij is er blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
25-03-2019
Super goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
24-03-2019
Netjes en snel geleverd. Goede kwaliteit, maar niet topklasse. Kan ook niet voor die prijzen, denk ik. Je moet ze ook nog af laten stellen natuurlijk na aankoop.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
Zeer goede prijs- kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
24-03-2019
Top bril, hij zit ook perfect op het gezicht. Mijn dochter superblij :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
Prima bril en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
Nu de 2e keer een bril besteld bij jullie, de eerste keer heeft het weken geduurd voordat de bril geleverd werd. Nu was het ook 5 dagen. Ik denk dat het beter is om geen reclame meer te maken voor een korte levertijd. Ook het laten weten waarom een bestelling later komt geeft meer tevreden klanten. De brillen zijn prima van kwaliteit, ook de manier van versturen is prima.
3.33
Redelijk

charlietemple.nl antwoordt: 25-03-2019
Beste Floor, Bedankt voor je review. In verband met onze verhuizing van Delft naar Rotterdam is er inderdaad een vertraging opgelopen. Onze excuses voor het ongemak. Fijn om te horen dat je verder wel tevreden bent met jouw bril. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
Vriendelijk antwoord bij navraag leveringstermijn; als een kadootje zo leuk is t ingepakt. Prima product Al aanbevolen aan vrienden, clubgenoten en collegaatjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
24-03-2019
Heel snel geleverd.
Montuur vooral bij zonnebril behoorlijk plasticachtig.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
hele mooie bril voor weinig geld, snel geleverd.
Top
hoe doen jullie dat?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
zondermeer goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
24-03-2019
Ondanks onduidelijk met leveren vandaag besteld morgen in huis was bij mij week later maak daar ook reclame mee.
Fijne bril en tevreden allen geen glas maar plastic.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
Snelle levering en de bril is precies goed afgesteld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
Prima bril, boven verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
Goede producten die snel geleverd worden. Door de lage prijs zijn er meerdere kleuren mogelijk.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
24-03-2019
Snelle levering super
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
Inmiddels heb ik 4 brillen, ik ben er super blij mee, goede service, goede producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
hallo
het is een zeer goede bril past goed ben er heel blij mee
ik kom zeker bij jullie terug als ik een andere bril nodig heb
dankjewel voor de servies
gr ben laamers
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
Snel, goed & laageprijsd
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
Snelle levering en duidelijke uitleg voor verzorging en hoe je hem kan bijstellen. En handig doosje en opbergzakje plus doekje. Helemaal top
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
24-03-2019
Snel en goedkoop...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
24-03-2019
Bril retour gestuurd en ander model gekozen
Omruilen zou geen enkel probleem zijn
Nog even afwachten wanneer de nieuwe bril komt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
24-03-2019
duidelijke website
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
24-03-2019
Alles tot in de puntjes verzorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
24-03-2019
De bril is veel kleiner in het echt
2.33
Matig

charlietemple.nl antwoordt: 25-03-2019
Beste Miek, Wat jammer dat de bril te klein is. Ben je op de hoogte dat je de bril binnen 30 dagen mag retourneren? Op onze website staat van iedere bril de maatdetails uitgelegd. Je kunt jouw huidige bril opmeten en deze dan vergelijken. Als je vragen hebt, stel ze gerust

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
24-03-2019
Goed en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
23-03-2019
Ik ben super tevreden over mijn nieuwe beil en krijg veel complimenten. Het was wel even zenuwachtig afwachten of de beil mij wel mooi zou staan maar het was een super ervaring
I love it
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
23-03-2019
Goede snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
23-03-2019
Normaal gesproken was ik positief over Charlie Temple. Maar sinds de laatste keer teleurgesteld. Ons zoontje, die zijn bril heel hard nodig had, moest door een verhuizing bij Charlie, ruim een week wachten op de levering. Charlie gaf wel toe door de telefoon dat het vooraf melden van die verhuizing bij ons misgegaan was, maar ik had het klantvriendelijk gevonden als we bijv korting hadden gehad.
1.67
Matig

charlietemple.nl antwoordt: 25-03-2019
Beste mevrouw van Tuijl, Onze excuses voor de vertraging op de brillen van jouw zoontje. Hopelijk ben je wel tevreden met de brillen. Als wij nog iets voor je kunnen doen horen wij het graag.

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
23-03-2019
Alles is perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
23-03-2019
Alles was uitstekend geregeld. Had alleen soms moeite om de site goed in beeld tekrijgen voor het bestellen van een bril.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
23-03-2019
Hele snelle service. Super fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
23-03-2019
Snelle bezorging. Zelfde bril als vorig jaar besteld. Wederom super blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
23-03-2019
Ik heb een geweldige bril
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
23-03-2019
Ben zeer tevreden met me bril en een snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
23-03-2019
Bij eventueel een glas weg, wat niet mijn schuld was, geven ze niet thuis. Blijf het een slechte zaak vinden.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
23-03-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
23-03-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
23-03-2019
Snel, kwaliteit en duidelijke afspraken.
4.33
Goed

charlietemple.nl

charlietemple.nl werd op 02-10-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Ampereweg 3
2627 BG Delft
Nederland
hallo@charlietemple.nl
charlietemple.nl
Winkel-exploitant
Charlie Temple Europe B.V.
Ampereweg 3
2627 BG Delft
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Ciska Gooskens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met charlietemple.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.