Certificaat voor charlietemple.nl

No. XAFC1B8B6B0432CDACA1A7FD42349778D
 

Geldig vanaf
02-10-2018
Geldig tot
01-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor charlietemple.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 4.530 Trusted Shops beoordelingen sinds 31-07-2018.
In totaal heeft charlietemple.nl al 4.530 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Gewoon goed voor dat geld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Op tijd geleverd. Netjes verpakt. Model behoorlijk scheef, poten klemmen en zit niet goed op de neus. Eerst verzendkosten betalen en dan valt het misschien onder de garantie voordat je hoort of je geld terug krijgt. Hoop kosten en gedoe voor een minder goede bril.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Goed, maar de glazen zijn toch anders dan mijn andere bril van opticien
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Goedkoop, snelle levering en fijne bril
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
1e bestelling was pd niet goed ingevuld en bellen ze niet maar wachten ze tot klant zelf belt na 3 dagen
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
no complaints
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
19-12-2018
18-01-2019
Ok eebwinkel netjes geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Om 23:00 uur de online bestelling gedaan voor een bril en de volgende dag om 14:00 uur werd mijn bril in luxe verpakking bezorgd. Fijn dat de mogelijkheid bestaat de bril indien nodig te retourneren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Super en voor weinig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
18-01-2019
Perfecte bril.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
18-01-2019
De levering ging vlot, maar bij ruiling helaas kennisgemaakt met klantonvriendelijke klantensevice. Ik beveel charlietemple.nl niet aan.
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
18-01-2019
Alles Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Iets langer geduurd dan verwacht. Bril van goede kwaliteit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Als je eenmaal weet welk type montuur bij je past blijf je nieuwe brillen bestellen. Ze zijn fantastisch, zitten heerlijk en zijn van prima kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Super snel geleverd Ook zijn de brillen perfect af te stellen door ze simpelweg te buigen, het filmpje op de website geeft hierover duidelijke uitleg. Ik vind de brillen van Charlie Temple prettiger dan die van de opticien
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Goed...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
18-01-2019
Snel geleverd, super kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
18-01-2019
Bpost is het slechtste pakjesbedrijf OOIT
Via Post NL nooit problemen, altijd tijdig en correct geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
18-01-2019
Erg tevreden tot nu toe met de bril. Multifocale zonnebril op sterkte. Wat ik wel erg jammer vindt is dat bruin glas niet echt bruin is. Het is een mix tussen bruin en grijs, en meer grijs dan bruin. Mijn vorige bril van Pearl had wel bruin glas. Ik vind dat nu eenmaal prettiger kijken en de wereld wordt er wat vrolijker van. Als ze bij CT ook ECHT bruin glas leveren is het 5 ster waard
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Super snel, goede kwaliteit, lage prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Goede kwaliteit, snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Prima bril
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
18-01-2019
Zeer goed. Precies zoals beloofd en warempel... de volgende dag al in de bus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
18-01-2019
Ik had gekozen voor dunne glazen maar ik vind ze erg dik, helemaal als ik ze vergelijk met mijn bril die ik bij Specsavers vandaan heb. Hierdoor is het beeld ook anders en moeten mijn ogen steeds wennen als ik mijn andere bril opzet.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
18-01-2019
Door mijn eigen fout zag ik niets door de bril (had de plusjes verwisseld door minnetjes vanaf het recept). Toen ik hier na ontvangst over belde kreeg ik een hele aardige dame aan de lijn die meteen begreep wat er aan de hand was. Geen probleem, stuur de bril maar terug en u krijgt een nieuwe met de juiste brilsterkte. Dat vond ik echt fantastisch.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Snelle levering en een hele mooie bril voor weinig. Helemaal goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
18-01-2019
Leuk
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Mijn bestelling was volgens de klantenservice ergens blijven hangen waardoor ik hem niet oo tijd binnen had. Hier kwam ik achter nadat ik belde om te kijken waar mijn bril bleef. Beetje slordig. Ik ga het nog een keer proberen om te kijken of t nu wel goed gaat.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
18-01-2019
Prachtige bril, goed, goedkoop, mooi :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
18-01-2019
Snelle levering, prima bril
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
17-01-2019
Prima bril Mooi titanium. Op tijd geleverd.
Een 9
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
17-01-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
17-01-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
17-01-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
17-01-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
17-01-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
20-12-2018
17-01-2019
Veel te lange levertijd
3.33
Redelijk

charlietemple.nl antwoordt: 18-01-2019
Hi Ad, wat vervelend dat je de levertijd zo lang ervaart. Het is wel zo dat je jouw bril op 24-12-2018 hebt besteld, dat is precies met de feestdagen geweest waardoor je wat langer hebt moeten wachten. Excuses daarvoor. We hopen dat je wel blij bent met jouw bril.

charlietemple.nl

charlietemple.nl werd op 02-10-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Ampereweg 3
2627 BG Delft
Nederland
ciska@charlietemple.com
charlietemple.nl
Winkel-exploitant
Charlie Temple Europe B.V.
Ampereweg 3
2627 BG Delft
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Ciska Gooskens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met charlietemple.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.