mastersintime.deReviews

: 1.533Uitstekend

4,84

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 26 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
mastersintime.de is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mastersintime.de kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 26 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
mastersintime.de is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mastersintime.de kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor mastersintime.de

132 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.533 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 apr. 2022
probably my best ever shopping experience. on sunday i placed an order then realised it was the wrong colour. called monday morning and the system couldn’t change my order. so it was cancelled. the money was back on my paypal account the next day - tuesday. on tuesday i placed my order at 17:50 (if i placed before 18:00 i would receive my order the next day) - i had to pay express which wasn’t much. so today - wednesday at about 14:15 i got my order. it was sent from the netherlands to austria. my questions for my new order were answered within minutes over email and also correctly. very very friendly customer service. a great experience and a great company!!!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


27 mei 2022
Keine Reaktion auf 2 e-Mails, per Telefon 45 Min. in der Warteschleife ohne Erfolg -> Fazit: Kundendienst nicht vorhanden/erreichbar. Ein Uhrmacher hat sich die Uhr dann angesehen und die leere Batterie ausgewechselt; die EUR 10,- dafür musste ich selbst zusätzlich bezahlen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor mastersintime.de

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(12)
 Geverifieerde beoordeling
2 mrt. 2022
Alles gut, Lieferung schnell. Leider ist die Anstossbreite 2mm zu klein. das war mein Fehler, nicht richtig bestellt. Ein Umtausch erscheint mir wegen des gelingen Warenwertes zu aufwendig. Leider mein Pech
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.de
25 mrt. 2022
Goodday, Thank you for your recommendation. We are happy when our customers are happy. We remain available for any follow -up service, Kind Regards, Customer Service Mastersintime.de
 Geverifieerde beoordeling
11 apr. 2022
Packet nicht einfach in den Briefkasten , lieber immer mit Unterschrift.
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.de
23 apr. 2022
Guten Tag, Vielen Dank für Ihr Feedback! Das geben wir natürlich weiter :) Aufrichtig, HWG-Serviceteam
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.de
28 sep. 2022
Vielen Dank für Ihre Bewertung! Viele Grüße, Team Mastersintime.de
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.de
23 aug. 2022
Thank you very much for the kind review :) Best wishes, Team MIT.de
 Geverifieerde beoordeling
29 jul. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.de
4 aug. 2022
Guten Nachmittag, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung! Genießen Sie Ihren Einkauf! Viele Grüße, mastersintime.de
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022
 
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.de
25 jun. 2022
Vielen Dank für Ihre Bewertung! Viele Grüße, Team Mastersintime.de
 Geverifieerde beoordeling
17 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.de
21 jun. 2022
Vielen Dank für Ihre Bewertung! Viele Grüße, Team Mastersintime.de
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.de
21 jun. 2022
Vielen Dank für Ihre Bewertung! Viele Grüße, Team Mastersintime.de
 Geverifieerde beoordeling
11 apr. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.de
19 apr. 2022
Thank you! Best wishes, HWG Serviceteam
 Geverifieerde beoordeling
7 apr. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.de
19 apr. 2022
Thank you! Best wishes, HWG Serviceteam
 Geverifieerde beoordeling
18 mrt. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.de
25 mrt. 2022
Thank you! Best wishes, HWG Serviceteam
 Geverifieerde beoordeling
8 feb. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.de
10 feb. 2022
Thank you and we wish you all the best! HWG serviceteam