71workx.com- Logo - Beoordelingen

71workx.comReviews

: 30Goed

4,38

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
71workx.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij 71workx.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 10 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
71workx.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij 71workx.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor 71workx.com

8 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

30 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 jan. 2022
I bought 2 Carharrt hats. They arrived quickly, and they were perfect. There's a lot of Carharrt articles discounted or at a competitive price. I recommend it!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 mrt. 2022
My order haven’t send me yet, after more of 2 weeks
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor 71workx.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Good prize and fast delivery
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2022
I bought 2 Carharrt hats. They arrived quickly, and they were perfect. There's a lot of Carharrt articles discounted or at a competitive price. I recommend it!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 feb. 2022
Altijd professionele hulp en op tijd geleverd bedankt wederom
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mrt. 2022
My order haven’t send me yet, after more of 2 weeks
Beoordeling melden