Sans-online.nl- Logo - Beoordelingen

Sans-online.nlReviews

: 27.176Uitstekend

4,52

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 mrt. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Sans-online.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Sans-online.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 mrt. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Sans-online.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Sans-online.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Sans-online.nl

3.464 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

27.176 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 apr. 2022
 
Een jeans van Vanguard besteld in maat 30/34. Dag later een mail gekregen dat de voorraad uitgeput was en er vertraging op de verzending zou zitten. Geen melding wanneer het artikel zou verzonden worden. Een 1ste mail gestuurd met de vraag, en antwoord gekregen wanneer de jeans op de post zou gaan. Wanneer eenmaal verzonden met Colisprivé Benelux, geen tracking gekregen van de webshop. Opnieuw gemaild, antwoord gekregen dat ook zij nog niks hadden ontvangen. Daarna werd door de vervoerdienst de jeans eenmaal aangeboden zonder bericht in de brievenbus. Opnieuw de webshop gemaild en antwoord gekregen. Ze beantwoorden wel steeds binnen de 24u de mailtjes. Dat is echt wel te vetrouwen. Maar Colisprive staat niet in hun systeem als vervoerdienst naar België. Maar wel DHL. Dat is wel spijtig. Al bij al bij de 2de afleverpoging de jeans in de brievenbus gevonden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 jul. 2022
Bij het retourneren van een gedeelte van de order heb ik zelf na 1 maand moeten bellen dat ik nog niets gehoord heb en mijn geld nog niet terug had. Ik had eerder van afterpay al bericht ontvangen dat de retour niet verwerkt was en of ik wilde betalen. Dat heb ik gedaan omdat ik al bij het retourlabel aanmaken zag dat ze veel achterstand hadden met retouren en ik dacht dat het later wel goed zou komen. Ik baalde wel enorm want ht ging over een bedrag van ruim 500 euro wat ik dan moest betalen terwijl dit alang retour was gegaan. Aan de telefoon kreeg ik te horen dat dit niet verwerkt was. Ze ging het nakijken. Ze gaf later per mail aan dat er 1 broek was die bij hen niet retour gekomen was en dat niet terug betaald wordt. Na weer bellen en weer nakijken weer een mail dat deze niet retour is gekomen. Ik weet heel zeker van wel! Ik heb deze niet thuis en kijk alles heel goed na voordat ik iets retour stuur. Daar ben ik heel secuur in. Ik ben hierover ZO boos! Belachelijk dat ik dat ook nog na 1 maand te horen moet krijgen terwijl ik heel zeker weet dat het retour is gegaan. Ik zal daar NOOIT meer iets bestellen als dit niet opgelost wordt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Sans-online.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
verzending en retour verliepen vlekkeloos
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Vlotte levering en alles prima verzorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
 
van R V.
Snelle verzending Duidelijke informatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Snelle levering en retouren afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Snelle levering; niets op aan te merken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Bestelling is snel en keurig geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Makkelijke website en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Mooie trui goede kwaliteit prima prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Mooie kleding, netjes op tijd bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Snele bezorging correct en veel keuze
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Duidelijke webshop, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Aanbod,prijs en service is zeer goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 uur geleden
Tevreden over kwaliteit en levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
 
Snelle levering en goede kwaliteit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Snelle levering. Bestel hier vaker
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Top. Snelle levering. Goed product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snelle levering, goede verzorging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Perfect. Mooie jas. Snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Snelle levering en mooie producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snelle levering keurige kwaliteit
Beoordeling melden