Certificaat voor Sans-online.nl

No. XB46A1B8D51B6A8D7583CF19A08127B59
 

Geldig vanaf
14-03-2019
Geldig tot
12-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Sans-online.nl



Uitstekend

4.50/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 6.337 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Sans-online.nl al 9.704 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
17-04-2019
Jammer dat je moet betalen voor je retourzending
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
17-04-2019
Een geweldige winkel en daarnaast ook nog een prachtige service. Ik geef sans online een dikke 10.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
17-04-2019
gewoon: AF
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
17-04-2019
Ich bin rundum zufrieden mit ihrem Onliines Shop.Machen sie weiter so.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
17-04-2019
Bestel regelmatig wat bij jullie. Gaat altijd goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
17-04-2019
Mooie kleding, fijne site en snelle levering, en tussentijds word je op de hoogte gesteld van de status van bezorging.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
17-04-2019
Pluspunten, snelle levering, leuke merken.
Minpunten, te weinig info bij artikelen,
Omslachtig retourneer proces; 2X iets uitprinten, een
Retourformulier en apart een retourlabel
Uitprinten, die ook nog €2.95 kost.
Jammer
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
17-04-2019
Me product zaterdag avond besteld en dinsdag had ik al binnen . Super blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
17-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Vind het jammer en eigenlijk ook tegek dat je voor verzending moet betalen maar OOK voor retour dat vind ik niet normaal daarom zal ik er minder winkelen of ik moet echt precies de maat weten en de stof etc.
Niet meer zo tevreden helaas
En ook werkt de achteraf betalen nooit
2.33
Matig

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Snel
Geleverd juiste maat
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Kortings code aan de vaste gast sturen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Niet alles was er, maar werd keurig nabezorgd. Jammer dat als je 2 bestellingen hebt gedaan je ze niet in 1 keer retour kan sturen, maar dit in 2 zendingen moet terugsturen. Wel een makkelijk retour systeem.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
16-04-2019
Perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Mooie kleding, mooie prijzen, snel opgestuurd alleen retourformulier zelf printen?? En retourlabel kopen van 2,95 en zelf printen??
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Snelle bezorging en regelmatig goede aanbiedingen. Alleen jammer dat er voortaan verzendkosten worden gerekend.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Goed geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Levering op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Op het door mij bestelde jurkje zat een vlek. Op advies van Sans een nieuw jurkhe besteld, deze was bij de boord kapot vanwege gaten in de stof en er zaten grote haken in de stof op het voorpand. Jurken lijken gebruikt, zijn gekreukt, vies en kapot. Voor mij eens maar nooit meer Sans Online.
2.00
Matig

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Ik vind het sparen van de punten goed alleen moet je ze wel in een kort tijdsbestek in wisselen, als goede klant vind ik dat het reëler is om het tijdsbestek waarop je het kunt besteden wordt verlengd. Ik bestel toch wel 10-15 keer per jaar, ik zou het prettiger vinden dat ik de bonus zou kunnen opsparen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
Mooie producten mooie prijs Leuke acties
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Ik ben tevreden over de service, de levering en de producten van Sans.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Goede service en gemakkelijk retourneren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Top site Goeie service, snelle levering en makkelijk retouren. Beetje jammer dat je nu moet betalen voor retouren?
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Gewoon een goede en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Snel en goed geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Sinds januari ineens een ingewikkeld label dat je moet akopen en printen vanaf hun site als je wilt retourneren. Geeft een hoop extra gedoe. Ik bestel dan liever ergens anders.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Goedemiddag.
Doe gewoon n retourlabel bij de bestelling. En dat je er ook nog €2,95 voor moet betalen voortaan. Zelf uitprinten het gedoe. En nog eens verzendkosten.
2.33
Matig

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
16-04-2019
Snelle en correcte service en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Wat ik bij jullie jammer vind is dat er geen retour-formulier bijzit en dat tegenwoordig kosten verbonden zijn aan het retourneren, dit zijn toch dingen waarbij ik bij bestellen een beetje terughoudend ben
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Super goede ervaring ermee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Jammer dat retour sturen nu geld kost
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Pakket lag al snel klaar, alles ging goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Snelle levering, goede retour afhandeling. Ook het retour ontvangen van je geld gaat snel. Leuke kleding en makkelijk te bestellen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Helaas een leuk jurkje besteld en voldaan en deze blijkt helemaal niet leverbaar. Erg jammer
1.67
Matig

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Vroeger kon je alles gratis retour sturen. Nu moet je €2,95 betalen. Helaas kun je ook geen producten ruilen. Dus wanneer je iets in de aanbieding met een kortingscode hebt gekocht kun je het alleen opnieuw bestellen voor de oude prijs.

Assortiment is wel uitgebreid en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Sans-online.nl klantbeoordeling

Sans-online.nl

Sans-online.nl werd op 14-03-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
info@sans-online.nl
Sans-online.nl
Winkel-exploitant
Tonik B.V. / Sans
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Sans-online.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.