Certificaat voor Sans-online.nl

No. XB46A1B8D51B6A8D7583CF19A08127B59
 

Geldig vanaf
14-03-2019
Geldig tot
12-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Sans-online.nl



Goed

4.43/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.954 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Sans-online.nl al 12.056 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
09-11-2019
Bestelling was snel geleverd en een mooi artikel staat goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
09-11-2019
Ik blijf de retourmethode belachelijk vinden, als je 2 maten besteld en 1 terug moet sturen moet je eerst je retourlabel kopen EN uitprinten, heeft er wel voor gezorgd dat sinds deze verandering ik veel minder heb besteld Andere partijen doen dit meer op een klantvriendelijke manier. Producten en levering is verder uitstekend
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
09-11-2019
Fijne webshop. Snelle levering. Scherpe prijzen en super acties
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
09-11-2019
Prima webshop, levering volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Altijd heel veel keus en zeer snelle levering. Een 5
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Alles is uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Producten snel geleverd, één artikel terug gestuurd en snel afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Mooie site, snelle levering, goed te bereiken en prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Jammer dat je voor een retour moet betalen.
Voor mij een reden om niet meer bij sans te bestellen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
08-11-2019
Prettige website waarop ik het door mij gewenste product gemakkelijk kon vinden. Ondanks de zéér lage verzendkosten had ik mijn bestelling al de volgende dag in huis. Het past perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Geen
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Snel bezorgd en eurogebied service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Gratis retour zenden zoals vroeger zou nog beter zijn
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Ik vind het lastig om een product terug te sturen omdat ik geen retour ticket heb en 2.95 moet betalen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
08-11-2019
Ik heb een bestelling (jas) geplaatst en ontvangen. Deze is van hele slechte kwaliteit. Dan heb ik het over het pluizen van het materiaal. Mijn kleding en autobekleding zaten in een kwartier vol. Dezelfde dag uitgeklopt en gewassen, maar het help niets. Niets kunnen vinden over reviews. Rode kaart....
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Top voor elkaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Alles was erg snel geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
08-11-2019
Goede kwaliteit jeans. Scherp geprijsd en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Vind het raar dat je moet betalen voor een retour label.
Als ik dat wist had ik er niks besteld
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Ruime keuze, verzending prima geregeld, retour zenden prima geregeld. Ga vaker bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Hallo, ik heb 2 artikelen besteld die redelijk geprijsd waren.
Ze lagen als oude vodden in de Sans zak.
Het had wel zo sjiek gestaan wanneer hier een net papiertje om heen had gezeten met een plakbandje. En een bedankje voor de bestelling op een kaartje.
Leek nu alsof het prullaria was.
Dank en hopelijk een suggestie voor alle andere bestellingen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
08-11-2019
De kleding zat netjes verpakt, snelle levering en omdat ik 2 maten besteld had, eentje retour gezonden, het retourbedrag werd ook meteen teruggestort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
08-11-2019
Het is erg complex om een retourzending te doen, helemaal wanneer je zelf geen printer hebt.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
08-11-2019
Was prima allemaal alleen de kleur viel tegen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
08-11-2019
In tegenstelling tot eerdere ervaringen met PME bleek het bestelde model groot ui te vallen. Toen ik het om wilde ruilen in de winkel bleek het niet mogelijk bij een kleinere maat de kortingscode te gebruiken. Ik heb het later thuis besteld met code waardoor ik en een dag langer moest wachten op de levering en het ook nog eens thuis bezorgd moest worden. Onlogisch en omslachtig kwam het over.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
08-11-2019
Mooie broek besteld als aanbieding en ik ben er blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
08-11-2019
Een dikke tien. Makkelijk bestellen via de site en het wordt netjes verpakt verstuurd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
07-11-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
07-11-2019
Maattabellen kloppen niet. Dus weer terug sturen en WEER retour betalen
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
07-11-2019
Snelle gratis levering, prima producten en gemakkelijk retour. Helaas kost retour wel geld (niet veel).
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
07-11-2019
snelle service goed verpakt
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
07-11-2019
Breed assortiment en vriendelijke prijzen evenals goede acties
Support is ook top
Een keer iets mis gegaan en perfect en snel opgelost
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
07-11-2019
Het is jammer dat je bij sans eerst 1,50 moet betalen voor het bezorgen en als het dan niet goed is moet je nog een keer 2,95 retour betalen, 1 keer maar niet weer bij sans
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
07-11-2019
Besteld, snelle levering. Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
07-11-2019
Prima bestelling
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
07-11-2019
Altijd een snelle levering en goede acties
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
07-11-2019
Zeer snelle verzending, gewoon perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
07-11-2019
Helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
06-11-2019
Altijd een snelle afhandeling / levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
door mijn eigen fout keurig opgelost
4.67
Uitstekend

Sans-online.nl klantbeoordeling

Sans-online.nl

Sans-online.nl werd op 14-03-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
info@sans-online.nl
Sans-online.nl
Winkel-exploitant
Tonik B.V. / Sans
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Sans-online.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.