Beoordelingen voor Sans-online.nl



Uitstekend

4.52/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 6.506 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Sans-online.nl al 8.883 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
16-02-2019
Breed assortiment met verschillende stijlen waardoor je altijd goed slaagt bij
Sans Online
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
16-02-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
16-02-2019
Binnen 24 uur was mijn bestelling er al. Super snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
16-02-2019
Altijd erg tevreden. Wel jammer dat in de sale artikelen soms toch niet voorradig zijn. Of dat artikelen 1 dag later nog een stuk goedkoper zijn.
4.00
Goed

Sans-online.nl antwoordt: 19-02-2019
Wanneer wij midden in onze sale zitten klopt het dat artikelen heel snel weg kunnen zijn, dit heeft ook te maken dat deze artikelen uiteraard ook in de winkel in de sale te koop zijn, dit geldt ook voor de prijzen... Deze kunnen dagelijks anders zijn. Dus hou de webshop goed in de gaten! :-)

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
16-02-2019
Omslachtige retourprocedure. Eerst retourbon kopen, die moet geprint worden en het retourformulier moet je ook printen. Stuur die gewoon alvast mee zoals de meeste shops doen. Ook moet er nu verzend- én retourkosten worden betaald. Voor mij een reden om in het vervolg ergens anders te bestellen.
4.00
Goed

Sans-online.nl antwoordt: 19-02-2019
Snap dat het lastig is. Sommige veranderingen zijn minder populair maar wel noodzakelijk. Overigens worden onze bezorgkosten ook gratis aangeboden.Deze kan je inzien via onze website. Bij verdere vragen, neem gerust contact op info@sans.nl

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
16-02-2019
Prima, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
16-02-2019
sans online top bedrijf voor leuke kleding en aanbiedingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
16-02-2019
Alleen jammer dat als je wat besteld hebt en betaald hebt,dat als er toch iets niet op voorraad blijkt te zijn,je naderhand een mail krijgt dat het artikel er niet meer is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
16-02-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
16-02-2019
Top Webwinkel,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
16-02-2019
Kortom geweldig Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
16-02-2019
Dinsdags voor 16.00 besteld en pas vrijdag in huis gekregen, wat woensdags had moeten zijn.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
16-02-2019
Duidelijke site. Snel geleverd. Mooie merken. Eenmaal product in winkelwagentje, kun je het alleen niet nog een keer daarvanuit openen.
Verder heel tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
16-02-2019
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
16-02-2019
Product is behoorlijk gekreukt aangekomen. Om kreuken te voorkomen, had product in een dun papiertje gepakt kunnen worden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
16-02-2019
Ik ben echt verrast over Sans-online. Snelle levering, prettig geprijsde kleding wat ook niet onbelangrijk is
En goede service. Een aanrader
4.67
Uitstekend

Sans-online.nl antwoordt: 19-02-2019
:-)!

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
16-02-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
15-02-2019
Er wordt aangegeven op site vandaag besteld morgen in huis. Na betaling krijg je een mail dat door sale aflevering langer kan duren terwijl je niets van sale koopt. Slechte zaak. Dit moet aangegeven worden voordat je betaalt. Dan kun je nl. nog afzien van koop.
2.67
Redelijk

Sans-online.nl antwoordt: 19-02-2019
Altijd vervelend. Maar zie dat jij het laatste shirt van Only & sons inmiddels in je bezit hebt. Gelukkig!

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
15-02-2019
Gewoon goed Niets op aan ge merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
15-02-2019
Vond het wel erg jammer dat mijn bestelde en betaalde broek toch niet op voorraad bleek.
4.00
Goed

Sans-online.nl antwoordt: 19-02-2019
Snap dat dit vervelend is.maar soms hebben we met situaties te maken die niet altijd te voorzien zijn.Excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
15-02-2019
Levering duurde langer dan de site aangeeft, het was netjes als hier een bericht ober werd gestuurd
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
15-02-2019
Wie immer hat alles super geklappt. Vielen herzlichen Dank und bis zum nächsten Mal.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
15-02-2019
Tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
15-02-2019
Mooie kleding en assesoires en hele snelle levering.Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
15-02-2019
Het gaat zeer goed, zeer snelle afhandeling, bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
15-02-2019
Klantenservice erg behulpzaam.
4.00
Goed

Sans-online.nl antwoordt: 19-02-2019
Hier worden wij vrolijk van!

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
15-02-2019
prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
15-02-2019
Ik vind het een min punt dat je 2 keer verzendkosten moet betalen dit is dan ook de laatste keer geweest
2.33
Matig

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
15-02-2019
Top winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
15-02-2019
Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
15-02-2019
ze komen netjes hun afspraken na.
4.33
Goed

Sans-online.nl antwoordt: 19-02-2019
Dat is ook zeker ons streven! bedankt voor het compliment.

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
15-02-2019
Ik had de bestelling zondag gedaan en donderdag is de levering pas geleverd terwijl op de site staat dat het minimaal dinsdag over kan zijn erg slecht
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
15-02-2019
Snelle levering en lage verzendkosten
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
14-02-2019
prima ingepakt en mooie artikelen. Puntje van aandacht is wel DHL. Zij werken met servicepunten. Je kunt gelukkig wel het servicepunt van tevoren kiezen. Dat geeft een veiliger gevoel voor de mooie spullen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
14-02-2019
Wij geven een 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
14-02-2019
Na betaling mededeling doen dat artikelen niet voorradig zijn. Nu maar afwachten wanneer het bedrag wordt terug gestoord.
3.67
Goed

Sans-online.nl antwoordt: 19-02-2019
Ik zie dat je inmiddels je geld keurig teruggestort hebt gekregen. Wij streven er altijd naar om dit uiteraard zo snel mogelijk op te lossen.

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
14-02-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
14-02-2019
helemaal TOP.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
14-02-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
14-02-2019
Jammer dat retourneren geld kost tegenwoordig... Verder een hartstikke fijne winkel met een enorm aanbod. Levering altijd goed en een uitstekend service team
4.67
Uitstekend

Sans-online.nl antwoordt: 19-02-2019
We hebben ons retourbeleid aangepast. Elk jaar wordt een steeds groter deel van de bestellingen teruggestuurd. Dat is niet alleen een belasting voor ons maar ook voor het milieu. We vragen daarom een bijdrage in de retourkosten van €2.95. Via een makkelijke button op onze webwinkel kun je een retourbon bestellen en zo je bestelde artikelen retourneren. Als je nog vragen hebt horen we het graag;-)

Sans-online.nl klantbeoordeling

Sans-online.nl

Contact
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
info@sans-online.nl
Sans-online.nl
Winkel-exploitant
Tonik B.V.
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Sans-online.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.