Certificaat voor Sans-online.nl

No. XB46A1B8D51B6A8D7583CF19A08127B59
 

Geldig vanaf
14-03-2019
Geldig tot
12-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Sans-online.nl



Goed

4.46/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 5.949 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Sans-online.nl al 11.560 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Korte levertijd en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
21-08-2019
Correcte behandeling van de bestelling...het is plezant om elk jaar met je verjaardag een tegoedbon van 10 euro te ontvangen...bij de laatste bestelling was een item niet meer in vooraad...het geld werd onmiddelijk teruggestort...ik heb persoonlijk al veel mensen sans aanbevolen..omdat ze steeds vinden dat ik mooi gekleed ben..waarbij ik hen vermeld dat sans een eerlijke en correcte winkel is...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
21-08-2019
Overzichtelijke site, goede en snelle feedback
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
21-08-2019
Zeer tevreden. Nette levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
21-08-2019
Snel, makkelijk betalen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
21-08-2019
Baal dat bij retour nu een flinke bedrag betaald moet worden En dit is de reden dat ik dus niet meer zal bestellen bij sans. Heb met veel plezier altijd besteld. Maar ivm retour kosten gaat dit niet meer gebeuren Helaas
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
21-08-2019
Prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
21-08-2019
Super site,fijn materiaal,goed geregeld allemaal,ook wat betreft artikelen retour sturen. De moeite waard.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
21-08-2019
Het zou fijn zijn als de retoursticker gratis zou zijn.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
21-08-2019
Fijne website: mooie kleding en goede service. Verzendkosten ok (gratis vanaf een bepaald bedrag zou fijn zijn), retourkosten rekenen vind ik waardeloos
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
21-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Bla
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Levering was waardeloos dit keer. DHL gaf constant verkeerde info, waar en wanneer mijn pakket was en werd afgeleverd. DHL gebeld en ze wisten het zelf ook niet meer. U kunt het beste maar thuisblijven....tja, 6 dagen is wat lang...
Uiteindelijk tevreden met wat ik besteld had
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
20-08-2019
You should not charge to return a product.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Alles is goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
20-08-2019
Prima ontvangst en weer retourzending.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Goede keuze en prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
20-08-2019
Pasvorm van de bestelde jurk was niet goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
20-08-2019
Super snelle levering en wat je besteld wordt ook geleverd top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Snelle.service goede.keuze.top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
20-08-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Snel ontvangen en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Alles prima gegaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Merkshirt voor n superprijs en snel verzonden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
nog geen problemen met sans gehad.alles gaat steeds goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
19-08-2019
snel geleverd, goed produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Goede service en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
19-08-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Ik heb vorige week 2 artikelen terug gestuurd via de buren. Helaas heb ik nog geen beticht van julllie gekregen dat het ontvangen is. Wel dat het uit de automaat gehaald is door DHL. Ik hoop van u te horen. Vr groet. Loes de Nijs.
4.50
Uitstekend

Sans-online.nl antwoordt: 20-08-2019
In verband met de vakantiedrukte duurt het wat langer voor een retourzending is verwerkt. Onze excuses. Als je begin volgende week geen bevestiging hebt ontvangen, mag je het even laten weten via info@sans.nl

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
19-08-2019
Snelle, correcte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
19-08-2019
Prima webshop, producten keurig verpakt, snelle levering. Ik begrijp ook de retourkosten van 2,95 enigszins wel. Alleen een retourlabel er alvast bij zou wel makkelijk zijn.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
19-08-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
19-08-2019
Snelle service , mooie aanbiedingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
18-08-2019
Mijn bestelling is niet geleverd en daar moest ik zelf achteraan. Nu nog steeds (anderhalve week later) geen duidelijkheid over de bestelling. Ik ben al enkele jaren klant bij Sans tot grote tevredenheid, maar dit is wel echt jammer.
1.00
Slecht

Sans-online.nl antwoordt: 20-08-2019
Ik snap je teleurstelling, echter doen we enorm ons best je pakketje te achterhalen. Zodra wij meer weten word je hiervan direct op de hoogte gesteld. Excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
18-08-2019
Ik vind de retour verzending erg traag verlopen. Jammer dat er nu eigen kosten aan verbonden zijn.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
18-08-2019
Geen commentaar
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
18-08-2019
bij levering van de bestelde jurk bleek de ceintuur te ontbreken,na een mailtje hierover gestuurd te hebben ontving ik de ceintuur al de volgende dag super
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
18-08-2019
Snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
18-08-2019
Prettige site, mooie collectie
4.00
Goed

Sans-online.nl klantbeoordeling

Sans-online.nl

Sans-online.nl werd op 14-03-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
info@sans-online.nl
Sans-online.nl
Winkel-exploitant
Tonik B.V. / Sans
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Sans-online.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.