Certificaat voor designtuinhaarden.nl

No. XB5EFF70F410994928D4CBAEC1B4BE617
 

Geldig vanaf
12-12-2018
Geldig tot
15-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor designtuinhaarden.nl



Goed

3.75/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 4 Trusted Shops beoordelingen sinds 13-12-2018.
In totaal heeft designtuinhaarden.nl al 235 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
14-02-2019
Zie mijn berichtje die ik pas verstuurd heb via de site.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
09-02-2019
Mooie schaal Mooie prijs, snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
07-02-2019
De volgende dag keurig geleverd. Degelijk en zorgvuldig verpakt. Blij met de vuurschaal. Voldoet aan mijn verwachtingen en hij is lekker warm ingewijd......
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
09-01-2019
Snel geleverd en mooie vuurtafel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
08-01-2019
10-08-2018
Ik had een tuinhaard besteld maar had problemen met de betaling er van. Ik had hierover een mailtje gestuurd en ze hebben me perfect geholpen De haard ging 2 dagen later thuis geleverd worden, maar het was er zelfs al de volgende dag Subliem
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
08-01-2019
07-08-2018
Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling. Materiaal heel goed verpakt en zonder enkelebeschadiging binnen gekomen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2018
Besteldatum
08-01-2019
05-08-2018
Zeer vriendelijk, behulpzaam,correct en professioneel.Order 600002923
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
08-01-2019
02-08-2018
Snel geleverd , heel netjes verpakt, duidelijke beschrijving erbij. Ziet er keurig netjes uit we Ijn ee heel blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
27-07-2018
Goed, netjes verpakt en snel geleverd. Wellicht een overweging om de leverdatum te laten bepalen door de klant. Om zeker te zijn dat er iemand thuis is bij levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
25-07-2018
Zeer mooie brander snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
24-07-2018
Haard zou in onze vakantie bezorgd worden . In overleg dit verzet. Prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
24-07-2018
we hebben de sfeerhaard besteld en werd zeer snel geleverd. wij zijn uiterst te vrede over het product. Het geeft extra sfeer op ons terras s avonds waar we nu volop genieten van de haard
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
24-07-2018
Haard zou in onze vakantie bezorgd worden . In overleg dit verzet. Prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
22-07-2018
Prima site , snelle levering, jammer dat de beschrijving erg sumier was. Hopen dat we er ook op lange termijn veel plezier aan beleven.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
17-07-2018
Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van het product en de snelle levering. De site werkt prima en geeft de informatie die je nodig hebt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
13-07-2018
Supersnelle levering Mooi afgewerkte tafel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
29-06-2018
Online bestelling vlot en volgens afspraak geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
28-06-2018
Ik had al feedback gegeven maar ik was zeer tevreden en nog bedankt voor het wijntje. Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
27-06-2018
Levering zoals aangegeven, volgende dag, achteraf betalen. Zo hoort het
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
26-06-2018
Zeer goeie service en klant vriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
24-06-2018
Bedrijf prima product sensline buitenkachel 210 is waardeloos en gevaarlijk. De houtopslag ernaast vat continue vlam ... het staal trekt krom en lasnaden laten los..
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
19-06-2018
Ik had een goede ervaring , ons haardje kwam volgend afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
13-06-2018
correcte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
08-06-2018
Alles was prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
06-06-2018
Goed verpakt.Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
06-06-2018
Leveren zoals beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
04-06-2018
Keurig, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
04-06-2018
Perfecte levering alleen was het niet perdirect leverbaar , kan bedrijf ook niks aan doen
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
03-06-2018
Zeer tevreden,mooi product, makkelijke montage, snelle levering...Mvg Peter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
02-06-2018
Aanschaf Inbouwbrander
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2018
Besteldatum
08-01-2019
31-05-2018
besteld en de volgende dag al in huis super fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2018
Besteldatum
08-01-2019
30-05-2018
Prettig bedrijf, snelle en keurige levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
08-01-2019
29-05-2018
Mijn ordernummer 600002589Een super snel geleverd toppie ik raad iedereen aan om daar te kopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
08-01-2019
28-05-2018
Erg goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2018
Besteldatum
08-01-2019
27-05-2018
Goed en naar verwachting/wens
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
08-01-2019
25-05-2018
Happy Cocooning beschermprofiel gasslang Rubber besteld super snel geleverd ordenummer is. 600002608 bedankt Theo
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
08-01-2019
24-05-2018
Prettig ervaring gehad, snelle levering ben gebeld of we de juiste hadden besteld voordat ie opgestuurd werd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
08-01-2019
21-05-2018
Snelle levering en goede communicatie. Bij montage bleek een onderdeel niet goed te zijn en dit werd onmiddellijk opgelost door een vervangend onderdeel te sturen. Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
08-01-2019
21-05-2018
Zeer positief,op vrijdagavond een bestelling van een inbouwgashaard gedaan en deze zaterdagmorgen al mogen ontvangen. Alles werkt zoals is aangegeven dus wij zijn er zeer content mee,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
08-01-2019
19-05-2018
Goed bedrijf, wij hadden een product besteld die niet meer op voorraad was, contact opgenomen met de helpdesk en een soortgelijk product (zelfde prijs) werd geruild voor ons bestelde product om hem tijdig te laten leveren top servie
5.00
Uitstekend

designtuinhaarden.nl

designtuinhaarden.nl werd op 12-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Winkel-exploitant
Greenlab B.V.
Kleine Beer 14
2952 AS Alblasserdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Peter Hoek
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met designtuinhaarden.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.