Certificaat voor designtuinhaarden.nl

No. XB5EFF70F410994928D4CBAEC1B4BE617
 

Geldig vanaf
12-12-2018
Geldig tot
15-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor designtuinhaarden.nl



Uitstekend

4.67/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 17 Trusted Shops beoordelingen sinds 13-12-2018.
In totaal heeft designtuinhaarden.nl al 248 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
21-04-2019
Producten te beperkt voor de gashaarden; gasslang en toebehoren ontbreekt nu.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
Alles top gegaan. Mooi produkt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
16-04-2019
Fantastisch product
We hadden alleen wel graag geweten wanneer het ECHT geleverd zal worden. 4 dagen na de mail, die ie verzonden was stond er een koerier aan de deur...het product was supergoed verpakt en zag er helemaal uit zoals we hoopten. Vanavond al lekker bij het vuurtje gezeten, onder de overkapping
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
16-04-2019
Top service volgens afspraak geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
12-04-2019
Heldere en vriendelijke telefonische hulp. Snelle levering, hoeveelheid keramische steentjes ietwat gering. Mooi product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
12-04-2019
Prima geregeld en een mooi blad
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
10-04-2019
ikke tevreden ;)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
04-04-2019
alles perfect zoals beschreven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
01-04-2019
Ok good 10/10
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
29-03-2019
29-03-2019
Goede snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
Het was er rap en alles is inorde
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Op de levering even moeten wachten, product is prima inorde, service goed omdat ik keurig op de hoogte ben gehouden via e-mail, met vr dank
3.67
Goed

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
26-02-2019
Goede prijs-kwaliteit. Binnen één dag geleverd. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
26-02-2019
De prachtige vuurtafel was zeer snel geleverd. Hier gaan we zeker weten veel plezier aan beleven komende zomer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
09-02-2019
Mooie schaal Mooie prijs, snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
07-02-2019
De volgende dag keurig geleverd. Degelijk en zorgvuldig verpakt. Blij met de vuurschaal. Voldoet aan mijn verwachtingen en hij is lekker warm ingewijd......
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
09-01-2019
Snel geleverd en mooie vuurtafel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
08-01-2019
10-08-2018
Ik had een tuinhaard besteld maar had problemen met de betaling er van. Ik had hierover een mailtje gestuurd en ze hebben me perfect geholpen De haard ging 2 dagen later thuis geleverd worden, maar het was er zelfs al de volgende dag Subliem
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
08-01-2019
07-08-2018
Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling. Materiaal heel goed verpakt en zonder enkelebeschadiging binnen gekomen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2018
Besteldatum
08-01-2019
05-08-2018
Zeer vriendelijk, behulpzaam,correct en professioneel.Order 600002923
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
08-01-2019
02-08-2018
Snel geleverd , heel netjes verpakt, duidelijke beschrijving erbij. Ziet er keurig netjes uit we Ijn ee heel blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
27-07-2018
Goed, netjes verpakt en snel geleverd. Wellicht een overweging om de leverdatum te laten bepalen door de klant. Om zeker te zijn dat er iemand thuis is bij levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
25-07-2018
Zeer mooie brander snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
24-07-2018
Haard zou in onze vakantie bezorgd worden . In overleg dit verzet. Prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
24-07-2018
we hebben de sfeerhaard besteld en werd zeer snel geleverd. wij zijn uiterst te vrede over het product. Het geeft extra sfeer op ons terras s avonds waar we nu volop genieten van de haard
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
24-07-2018
Haard zou in onze vakantie bezorgd worden . In overleg dit verzet. Prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
22-07-2018
Prima site , snelle levering, jammer dat de beschrijving erg sumier was. Hopen dat we er ook op lange termijn veel plezier aan beleven.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
17-07-2018
Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van het product en de snelle levering. De site werkt prima en geeft de informatie die je nodig hebt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
08-01-2019
13-07-2018
Supersnelle levering Mooi afgewerkte tafel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
29-06-2018
Online bestelling vlot en volgens afspraak geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
28-06-2018
Ik had al feedback gegeven maar ik was zeer tevreden en nog bedankt voor het wijntje. Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
27-06-2018
Levering zoals aangegeven, volgende dag, achteraf betalen. Zo hoort het
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
26-06-2018
Zeer goeie service en klant vriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
24-06-2018
Bedrijf prima product sensline buitenkachel 210 is waardeloos en gevaarlijk. De houtopslag ernaast vat continue vlam ... het staal trekt krom en lasnaden laten los..
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
19-06-2018
Ik had een goede ervaring , ons haardje kwam volgend afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
13-06-2018
correcte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
08-06-2018
Alles was prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
06-06-2018
Goed verpakt.Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
06-06-2018
Leveren zoals beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
08-01-2019
04-06-2018
Keurig, snelle levering.
5.00
Uitstekend

designtuinhaarden.nl

designtuinhaarden.nl werd op 12-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Winkel-exploitant
Greenlab B.V.
Kleine Beer 14
2952 AS Alblasserdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Peter Hoek
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met designtuinhaarden.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.