Certificaat voor designtuinhaarden.nl

No. XB5EFF70F410994928D4CBAEC1B4BE617
 

Geldig vanaf
12-12-2018
Geldig tot
15-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor designtuinhaarden.nl



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 99 Trusted Shops beoordelingen sinds 13-12-2018.
In totaal heeft designtuinhaarden.nl al 330 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
13-10-2019
designtuinhaarden houd zich prima aan de afspraak en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
08-10-2019
Mooi product, kwalitatief ook goed. Gebruiksaanwijzing had iets uitgebreider mogen zijn, met name over hoe de gasfles aan te sluiten. Verder hadden jullie ook mogen waarschuwen dat de meegeleverde steentjes uit elkaar kunnen knallen. Ik denk dat dit vooral komt als je de haard een tijdje niet gebruikt
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
08-10-2019
Goede vriendelijke service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
07-10-2019
Goede service. Als je vragen hebt reageren ze snel via Whatsapp.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
21-09-2019
30-09-2019
LEVERING VOND IK EEN WAZIG GEBIED. hEB UREN GEWACHT. HELAAS MEERDERE DAGEN. pRODUKT IS PRACHTIG.
SERVICE IS CORRECT, JAMMER DAT DE BELOOFDE ITEMS NIET WAREN MEEGESTUURD TERWIJL IK ER EXTRA OVER GEBELD HAD. MOEST IK NOG EEN DAG THUISZITTEN VOOR NALEVEREN. AAN DE TELEFOON NETJES EN SNEL BEHANDELD. CIJFER; 8-
4.00
Goed

designtuinhaarden.nl antwoordt: 01-10-2019
Beste Petra, Bedankt voor je beoordeling en onze excuses dat het niet helemaal goed gelopen is. Helaas geeft PostNL Cargo geen tijdvakken af voor pallet transporten en is betrouwbaarheid niet 100. Verder heel veel plezier met jullie Enjoyfires Ambiance vuurtafel. Met vr. groet, Peter

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
27-09-2019
27-09-2019
Kwalitatief hoogstaand product. Snel geleverd en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
26-09-2019
26-09-2019
Alles hat super geklappt, auch die Lieferung nach Deutschland
Der Artikel gefällt uns sehr gut.
Perfekt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
26-09-2019
26-09-2019
Levering en service dik voor elkaar, ik blijf de haard erg luidruchtig vinden
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
16-09-2019
De geleverde tuinhaard voldeed aan de verwachtingen en werd snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
14-09-2019
Perfect geholpen door Natasja, snelle en goede levering en nog een leuk verrassinkje voor de sfeerfoto’s die wij stuurden op de koop toe, complimenten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
07-09-2019
Supermooie gashaard en snel en goed verpakt geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
03-09-2019
Delivery OK
Quality OK
Perfekt suppliers
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
26-08-2019
Heel blij met onze mooie vuurtafel. Netjes geleverd, alles compleet.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
09-08-2019
Netjes afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
09-08-2019
Ondanks vraag over leverdatum geen antwoord. Ook geen bericht oid. Was mazzel dat er iemand thuis was want we werden er door overvallen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
09-08-2019
Super in levering en kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
05-08-2019
Super snelle levering, prachtig product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
04-08-2019
Over de service kan nog geen goed oordeel geven tot na de levering alles goed. Na het uit pakken blijkt de afwerking aan de boven zijde slecht afgewerkt
Het zeer goed zichtbaar dat de polyester schaal in de tafel is gemaakt. Morgen zal ik een foto er van maken.
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
02-08-2019
Levering duurde wat langer maar zou door een storing bij postNL komen. Verder supermooie vuurtafel
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
02-08-2019
bestelsite is duidelijk, snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
26-07-2019
30-07-2019
Geen
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
21-07-2019
29-07-2019
Ik had geen verzendbevestiging gekregen waardoor ik niet zeker wist of ik de levering zou ontvangen. Ook was niet bekend (misschien hebben wij dat over het hoofd gezien) dat de tafel een bouwpakket was. De dame die ik aan de telefoon sprak heeft zeer snel en goed geholpen. Wij vinden het een super tafel
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
26-07-2019
26-07-2019
Groetjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
24-07-2019
alles was netjes verpakt en heb de volste vertrouwen met het installeren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
21-07-2019
Alles netjes en goed bezorgd, zeker ook netjes ingepakt Kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
16-07-2019
Tevreden over de snelle levering maar vis kado nog niet uitgepakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
14-07-2019
Prima materiaal, precies zoals we dit graag wilden hebben. De prijs is goed .
Dus wat wil je nog meer

hartelijk dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
13-07-2019
Zeer snelle levering en zeer goed toestel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
13-07-2019
Prima levering conform afspraak
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
06-07-2019
Heel mooi en werkt perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
30-06-2019
30-06-2019
Over de designtuinhaarden.nl zijn wij positief. Het bedrijf wat de kachel leverde vonden we minder nadat we zagen hoe er omgegaan werd met de verschillende pakketjes. Ons pakket was beschadigd ondanks het feit dat op de verpakking duidelijk en niet mis te verstaan was aangegeven er voorzichtig mee om te gaan
Gelukkig wast het product niet beschadigd.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
28-06-2019
28-06-2019
Bij de levering had ok aangegeven dat ik het graag op vrijdag zou willen ontvangen, maar kreeg het toch al veel eerder. Daar ging dus niet alles goed, maar hij is binnen de cortenstalen hout bak en daar haat het om.
Zit wel beetje rare streep over de bovenkant. Hoop dat dat nog weg trekt.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
26-06-2019
26-06-2019
Snelle levering en een heel mooi afgewerkt product. Heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
23-06-2019
25-06-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
25-06-2019
Prima op tijd, goede kwaliteit product, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
24-06-2019
Mooie stijlvolle vuurschaal. Bij levering was deze heel degelijk verpakt, super De poten zijn aan de schaal gelast, geen zelfbouwpakket dus. Het deksel is een aanrader Enkel had ik graag het staal van de schaal en deksel iets dikker gezien. Tevreden :)
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
24-06-2019
24-06-2019
Kan nog niets zeggen over het produkt want ik heb het nog niet met dank aan post.nl zeer slecht
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
24-06-2019
Zeer snelle leverring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
24-06-2019
24-06-2019
Snelle levering. Goed verpakt. Mooi produkt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
22-06-2019
Eigenlijk was alles perfect geregeld. Helaas had ik in eerste instantie een verkeerd product gekocht welke ik om heb geruild voor het juiste. Je dient hiervoor een mail te sturen met gegevens. Deze mail hebben ze over het hoofd gezien. Nadat ik contact met ze heb opgenomen was het alsnog binnen 5 minuten geregeld.
4.67
Uitstekend

designtuinhaarden.nl

designtuinhaarden.nl werd op 12-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Kleine Beer 14
2952 AS Alblasserdam
Nederland
sales@green-lab.nl
designtuinhaarden.nl
Winkel-exploitant
Greenlab B.V.
Kleine Beer 14
2952 AS Alblasserdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Peter Hoek
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met designtuinhaarden.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.