vegaoo.nl- Logo - Beoordelingen

vegaoo.nlReviews

: 6.106Goed

3,90

Beoordelingen voor vegaoo.nl

452 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.106 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 sep. 2022
Er ging iets mis met PostNL maar dat is snel en klantvriendelijk opgelost. Misschien een tip: Zorg dat de volledige gegevens van de ontvanger staan vermeld op het pakje dat bij een PostNL punt wordt bezorgd. Dat was in mijn geval niet gebeurd waardoor het pakje geweigerd werd omdat men bang voor fraude is.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 feb. 2022
Ik heb twee bestellingen gedaan bij Vegaoo. De eerste direct bij de website van Vegaoo zelf en de andere als partner bij Bol.com. Bij de eerste bestelling op de website van Vegaoo zelf werden de pakken in een vrij vlot tempo bezorgd. Op zich niks mis mee. Het ging echter mis bij de factuur die ik moest betalen. Om een lang verhaal kort te maken, kwam het er op neer dat ik 14,- te veel heb moeten betalen. Hiervoor heb ik contact gezocht met Vegaoo. Telefonisch slecht bereikbaar dus heb ik gemaild. Ze streven naar een antwoord binnen 24u. We zijn inmiddels 5 dagen verder (120u) en nog steeds geen bericht! De tweede bestelling ging via Bol.com. Ik had 6x de maat M besteld, maar ik kreeg 6x de maat S. Ook hiervoor contact gezocht, maar ik kreeg verder weinig tot geen hulp. Niet eens een mailtje met "excuses". Ik moest maar nieuwe pakken bestellen en daar ook weer bezorgkosten over betalen. Geen hulp, geen service en slechte bereikbaarheid!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor vegaoo.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Vlak voor kerst nog een kerstmuts besteld, zou zaterdag geleverd worden en had niet verwacht dat dit nog zou lukken door de drukte rond de feestdagen. Muts kwam toch precies op de aangegeven dag aan! Top gedaan!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
De decoratie was mooi. Wij hadden plastieken tafellakens besteld 12st. Twee ervan werden gescheurd uit de verpakking gehaald. Gelukkig werden er voldoende besteld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Snelle levering en een echt helpend voor ontspanning van de spieren. Val er zelf op in diepe slaap.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
snelle levering jammer dat daar extra voor betaald moet worden, product was zoals omschreven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Snelle levering ondanks drukte feestdagen en goede schriftelijke communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
I ordered 20 jars and three of them were completely broken and two cracked.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Het product ziet er zeer mooi uit, snelle levering, ben er super blij mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
vlotte communicatie omtrent bestelling en levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
 
carnavalskleding was er in de maat XXL
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Snel geleverd en juiste product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Snel en betrouwbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
zeer snelle lvering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Goede communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
snelle bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
 
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Alles was goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
6 jan. 2023
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden