vegaoo.nl- Logo - Beoordelingen

vegaoo.nlReviews

: 6.106Goed

3,90

Beoordelingen voor vegaoo.nl

452 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.106 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 sep. 2022
Er ging iets mis met PostNL maar dat is snel en klantvriendelijk opgelost. Misschien een tip: Zorg dat de volledige gegevens van de ontvanger staan vermeld op het pakje dat bij een PostNL punt wordt bezorgd. Dat was in mijn geval niet gebeurd waardoor het pakje geweigerd werd omdat men bang voor fraude is.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 feb. 2022
Ik heb twee bestellingen gedaan bij Vegaoo. De eerste direct bij de website van Vegaoo zelf en de andere als partner bij Bol.com. Bij de eerste bestelling op de website van Vegaoo zelf werden de pakken in een vrij vlot tempo bezorgd. Op zich niks mis mee. Het ging echter mis bij de factuur die ik moest betalen. Om een lang verhaal kort te maken, kwam het er op neer dat ik 14,- te veel heb moeten betalen. Hiervoor heb ik contact gezocht met Vegaoo. Telefonisch slecht bereikbaar dus heb ik gemaild. Ze streven naar een antwoord binnen 24u. We zijn inmiddels 5 dagen verder (120u) en nog steeds geen bericht! De tweede bestelling ging via Bol.com. Ik had 6x de maat M besteld, maar ik kreeg 6x de maat S. Ook hiervoor contact gezocht, maar ik kreeg verder weinig tot geen hulp. Niet eens een mailtje met "excuses". Ik moest maar nieuwe pakken bestellen en daar ook weer bezorgkosten over betalen. Geen hulp, geen service en slechte bereikbaarheid!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor vegaoo.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Heb een bestelling geplaatst die is geweigerd bij het afhaalpunt en retourafzender gegaan heb al wat emails naar jullie gestuurd maar geen antwoord? Heb het nu opnieuw besteld maar wil mijn geld retour van de eerste bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
20 dec. 2022
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet geheel tevreden bent. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Jammer dat je 2x verzendkosten moet betalen. 1x al bij bestelling en als je wat terug wilt sturen omdat product niet goed is, nog een keer, alleen zijn deze kosten meer
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
20 dec. 2022
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet geheel tevreden bent. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2022
The custom is ok, but I they did not meet the delivery date.
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
12 dec. 2022
Geachte klant, het spijt ons zeer dat het pakket niet tijdig is geleverd. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
Kwalitatief heel slecht materiaak
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
12 dec. 2022
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over de kwaliteit. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
Het pakketje is nooit aangekomen
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
12 dec. 2022
Geachte klant, het spijt ons zeer dat het pakket niet is geleverd. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
29 dec. 2022
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
We hebben 2 broeken maat L besteld. Bij maat L stond dat het gelijk stond aan maat 32. Dat is niet zo. Broeken zijn in waist size eerder mt 34 of 36. Even goed blij ermee voor feestje, maar moeten wel iets overheen dragen
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
17 nov. 2022
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
 Geverifieerde beoordeling
26 nov. 2022
Ik had een flower power pak besteld wat erg leuk is. Het pak was op de afgesproken tijd binnen en alles is zeer goed bezorgt. Betrouwbaar bedrijf dus en een leuk product. Maat was ook prima.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
 
van Jet A.
Doet wat het beloofd; product overeenstemmend hetgeen op site wordt beschreven en staat afgebeeld. Prima levertijd ook!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 nov. 2022
Na annulering bestelling snel m’n geld weer retour. Nieuwe bestelling netjes ontvangen. Tevreden over het bedrijf.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2022
Kwaliteit is zozo. Maar de prijs is ook echt laag, dus dat valt te verwachten. Leuk voor eenmalig gebruik
Beoordeling melden
Antwoord van vegaoo.nl
5 dec. 2022
Geachte klant, het spijt ons zeer dat u niet geheel tevreden bent. Wij willen u eraan herinneren dat u altijd contact met ons kunt opnemen via klantenservice@vegaoo.nl zodat wij de beste oplossing voor uw zaak kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Vegaoo.nl
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
Geleverd in de aangegeven tijd. Goed verpakt.duidelijke communicatie. Mooi artikel stevig en stabiel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
duurde iets langer als gedacht maar een leuk pak voor een goede prijs !!
Beoordeling melden