Growing Concepts- Logo - Beoordelingen

Growing ConceptsReviews

: 834Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Growing Concepts is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Growing Concepts kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Growing Concepts is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Growing Concepts kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Growing Concepts

132 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

834 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 dec. 2021
I order 2 products with a cadeu gift. At first the link wasn't working, but the Growing Concepts team made sure I could use it providing me a new link. I purchased 2 terrariums. I only received one after a few days. I contacted the Support Team and they quickly shipped the second one. Quality wise, the plants were perfect and moist. Both terrariums had instructions and look so pretty! Looking forward to see how they develop! I had one last issue with one of the corks- It didnt close well, which is a must to keep the terrarium cycle! After contacting the support team, they sent me 2 extra corks to try with the jar. They solved the issue! The support received was outstanding and showed they care about their customers and their products. Couldn't be happier with the end result!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 nov. 2021
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Het is een onduidelijk proces en ik heb geen zicht op wanneer het komt, wat vervelend is voor mij, maar ook de bezorger, want grote kans dat ik niet thuis kan zijn. De claim is dat voor 16 uur besteld in de meeste gevallen morgen bezorgd is, mijn bestelling is al een week verder.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Growing Concepts

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2022 
Producten zijn prima .De verzending was nu minder goed .veel losse aarde , aarde los gekomen van de plantjes
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2022
Snelle bezorging, zag er verder netjes uit. We hebben dit cadeau gegeven en de ontvanger was er erg blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2021
Zeer Mooie eco systeem en leuk om zelf in mekaar te zetten. 2e keer dat ik bestel en nu wel genoeg mos erbij.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2021
Snelle en correcte levering. Ziet er goed uit, nu kijken hoe het concept er over een aantal maanden uitziet.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dec. 2021
Cadeau gedaan en zelf eigenlijk jaloers bij het weggeven :) werd geleverd in stevige doos, helemaal goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2022
Prachtig terrarium met kwalitatief goede planten. Alles erg goed verpakt. Uitstekend bezorgd door Budbee.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2021 
van ben k.
erg mooi en net zo als mos makkelijk te bevestigen heb voor de zekerheid watkit bij de vaasje gedaan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2021
Perfect verpakt. Betaalbaar. Alleen jammer dat het plantje eigenlijk al te groot is voor het glazen ei.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2021 
in mijn laatste bestelling was een foutje geslopen , maar dat is heel snel en correct opgelost !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2022
Prima levering wat problemen met de bezorger werden snel en vriendelijk opgelost. Super service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2022
Zag er prima uit. Wat meer steentjes en grond zou prettig zijn, maar dat had ik zelf wel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2021
Korte levertijden, betrouwbare website en what you see is what you get!! Heel blij mee!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2021 
De snelheid van de levering kon sneller .. zeker als je erop rekent ivm een verjaardag.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2022
Netjes verpakt. En via de qr code alles stap voor stap in de vaas gedaan. Superleuk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2021
Kwam goed ingepakt aan. Bonzai boompje was een beetje klein, had weinig blaadjes.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jan. 2022
very good products, and very nice costumer service, it's a bit expensive thou
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2021
Een mooi product, goed verpakt en vlot geleverd. Ik geef het graag als cadeau!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2021
Hele snelle levering, was een kado voor onze dochter ,was er super blij mee .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dec. 2021
Goede kwaliteit en snelle levering. Goede bereikbaarheid per mail bij vragen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2021 
Het concept is mooi, maar ik irriteer me een beetje aan de plant-keuze
Beoordeling melden