Growing Concepts- Logo - Beoordelingen

Growing ConceptsReviews

: 834Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Growing Concepts is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Growing Concepts kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Growing Concepts is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Growing Concepts kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Growing Concepts

132 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

834 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 dec. 2021
I order 2 products with a cadeu gift. At first the link wasn't working, but the Growing Concepts team made sure I could use it providing me a new link. I purchased 2 terrariums. I only received one after a few days. I contacted the Support Team and they quickly shipped the second one. Quality wise, the plants were perfect and moist. Both terrariums had instructions and look so pretty! Looking forward to see how they develop! I had one last issue with one of the corks- It didnt close well, which is a must to keep the terrarium cycle! After contacting the support team, they sent me 2 extra corks to try with the jar. They solved the issue! The support received was outstanding and showed they care about their customers and their products. Couldn't be happier with the end result!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 nov. 2021
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Het is een onduidelijk proces en ik heb geen zicht op wanneer het komt, wat vervelend is voor mij, maar ook de bezorger, want grote kans dat ik niet thuis kan zijn. De claim is dat voor 16 uur besteld in de meeste gevallen morgen bezorgd is, mijn bestelling is al een week verder.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Growing Concepts

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(9)
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
produkt tot op heden nog niet ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Wordt gewoon niet op mijn mail gereageerd. Moet er dan ook nog eens telefonisch achteraan zitten. Vooralsnog in de tussentijd een statusupdate gekregen. Aangegeven dat het om een verjaardagscadeau gaat van mijn partner, zou dan ook leuk zijn om hier nog wat leuks mee te doen.
Beoordeling melden
Antwoord van Growing Concepts
17 aug. 2022
Goedendag, we vinden dit heel vervelend om te lezen en daarvoor mijn excuses. We hebben helaas wat vertraging gehad met de levering van mos uit Noorwegen. We hadden dit beter moeten communiceren naar u toe en we zullen dit in de toekomst verbeteren. Omdat u zo lang heeft moeten wachten hebben we 10% teruggestort op uw rekening ter compensatie.
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
The delivery has arrived. Unfortunately I want to return a part. I've already sent the company two emails, but haven't gotten a response yet. I need a return slip or the address to send the package to.
Beoordeling melden
Antwoord van Growing Concepts
17 aug. 2022
Goodday, im very sad to hear we didnt answer. May i ask if you received a ticket number? Could you otherwise please email to info@growingconcepts.nl? I will make sure you will receive an answer and solution today.
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Growing Concepts
17 aug. 2022
Goedendag, vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Zouden we je ergens nog mee kunnen helpen?
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2021
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Het is een onduidelijk proces en ik heb geen zicht op wanneer het komt, wat vervelend is voor mij, maar ook de bezorger, want grote kans dat ik niet thuis kan zijn. De claim is dat voor 16 uur besteld in de meeste gevallen morgen bezorgd is, mijn bestelling is al een week verder.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2022
Lang moeten wachten op de levering. Er zit een deuk in het glas. Het tafelblad sluit niet af. En er zit te weinig aarde bij.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2022
De bestelling is nog niet ontvangen, zou binnen 1 werkdag worden toegezonden, wacht nu al ruim een week.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2021
Beoordeling melden