Growing Concepts- Logo - Beoordelingen

Growing ConceptsReviews

: 834Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Growing Concepts is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Growing Concepts kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Growing Concepts is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Growing Concepts kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Growing Concepts

132 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

834 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 dec. 2021
I order 2 products with a cadeu gift. At first the link wasn't working, but the Growing Concepts team made sure I could use it providing me a new link. I purchased 2 terrariums. I only received one after a few days. I contacted the Support Team and they quickly shipped the second one. Quality wise, the plants were perfect and moist. Both terrariums had instructions and look so pretty! Looking forward to see how they develop! I had one last issue with one of the corks- It didnt close well, which is a must to keep the terrarium cycle! After contacting the support team, they sent me 2 extra corks to try with the jar. They solved the issue! The support received was outstanding and showed they care about their customers and their products. Couldn't be happier with the end result!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 nov. 2021
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Het is een onduidelijk proces en ik heb geen zicht op wanneer het komt, wat vervelend is voor mij, maar ook de bezorger, want grote kans dat ik niet thuis kan zijn. De claim is dat voor 16 uur besteld in de meeste gevallen morgen bezorgd is, mijn bestelling is al een week verder.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Growing Concepts

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(7)
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
Het pakket was goed in elkaar te zetten maar ik vind dat de afwisseling met de planten wat beter kan. We hebben alleen maar groene planten ontvangen waarvan 1 plant een wit tintje had in de bladeren. Dus de kleur variate was niet echt zoals beloofd wat toch wel hrt belangrijkste deel is van de biodome.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2022
Verzending van de cadeaubon duurde lang. Verder zou het mooi zijn als je in het bestelproces een boodschap kunt vermelden bij de bon, zodat de ontvanger weet van wie de bon komt en waarom.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2021 
De snelheid van de levering kon sneller .. zeker als je erop rekent ivm een verjaardag.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2021 
Het concept is mooi, maar ik irriteer me een beetje aan de plant-keuze
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2021
Het was leuk geweest als het pakket compleet was geweest
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 sep. 2021 
Goed bezorgd en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2021
Beoordeling melden