Growing Concepts- Logo - Beoordelingen

Growing ConceptsReviews

: 834Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Growing Concepts is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Growing Concepts kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Growing Concepts is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Growing Concepts kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Growing Concepts

132 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

834 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 dec. 2021
I order 2 products with a cadeu gift. At first the link wasn't working, but the Growing Concepts team made sure I could use it providing me a new link. I purchased 2 terrariums. I only received one after a few days. I contacted the Support Team and they quickly shipped the second one. Quality wise, the plants were perfect and moist. Both terrariums had instructions and look so pretty! Looking forward to see how they develop! I had one last issue with one of the corks- It didnt close well, which is a must to keep the terrarium cycle! After contacting the support team, they sent me 2 extra corks to try with the jar. They solved the issue! The support received was outstanding and showed they care about their customers and their products. Couldn't be happier with the end result!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 nov. 2021
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Het is een onduidelijk proces en ik heb geen zicht op wanneer het komt, wat vervelend is voor mij, maar ook de bezorger, want grote kans dat ik niet thuis kan zijn. De claim is dat voor 16 uur besteld in de meeste gevallen morgen bezorgd is, mijn bestelling is al een week verder.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Growing Concepts

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(23)
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
De schilderijen zaten goed verpakt. Ook werd de bestelling snel verzonden. Helaas klopte ons adres op het pakketje niet maar we hebben het pakket bij een dhl punt afgehaald. Na onze bestelling waren de schilderijen in de korting. Na een mailtje werd deze korting snel verrekend. De schilderijen zien er goed uit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Geweldig concept! Staat super, erg blij mee! Bij de laatste bestelling ontbraken helaas wel de kiezelsteentjes.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
Mooie wandtegels. Bezorging duurde wel erg lang, gelukkig kwam het nog net op tijd binnen. Na een mailtje over de bezorging kreeg ik wel snel een reactie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2022
Ik ben helemaal fan van de terrarium-bijzettafel! Enig minder puntje is dat we niet verwacht hadden dat het glas zó donker zou zijn, waardoor de plant soms moeilijk zichtbaar is. Maar het is wel een echte eye-catcher in ons interieur!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jan. 2022
Mooie plantjes en ecodometerrarium. Zeer snel geleverd en nog goed verpakt ook. Ook leuk om zelf in elkaar te zetten :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2021
Perfect verpakt. Betaalbaar. Alleen jammer dat het plantje eigenlijk al te groot is voor het glazen ei.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2021 
in mijn laatste bestelling was een foutje geslopen , maar dat is heel snel en correct opgelost !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2021
Kwam goed ingepakt aan. Bonzai boompje was een beetje klein, had weinig blaadjes.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2021
Aparte plantjes, goede, enigszins dure, kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2021
Netjes verpakt en mooi van kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2021
Beoordeling melden