Growing Concepts- Logo - Beoordelingen

Growing ConceptsReviews

: 834Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Growing Concepts is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Growing Concepts kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Growing Concepts is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Growing Concepts kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Growing Concepts

132 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

834 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 dec. 2021
I order 2 products with a cadeu gift. At first the link wasn't working, but the Growing Concepts team made sure I could use it providing me a new link. I purchased 2 terrariums. I only received one after a few days. I contacted the Support Team and they quickly shipped the second one. Quality wise, the plants were perfect and moist. Both terrariums had instructions and look so pretty! Looking forward to see how they develop! I had one last issue with one of the corks- It didnt close well, which is a must to keep the terrarium cycle! After contacting the support team, they sent me 2 extra corks to try with the jar. They solved the issue! The support received was outstanding and showed they care about their customers and their products. Couldn't be happier with the end result!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 nov. 2021
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Het is een onduidelijk proces en ik heb geen zicht op wanneer het komt, wat vervelend is voor mij, maar ook de bezorger, want grote kans dat ik niet thuis kan zijn. De claim is dat voor 16 uur besteld in de meeste gevallen morgen bezorgd is, mijn bestelling is al een week verder.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Growing Concepts

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(92)
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Mooi product voor een redelijke prijs. Bovendien reageerde de klantenservice binnen 24u om een technisch probleem met een kortingscode recht te trekken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Alles helemaal goed. Heb er al vier besteld inmiddels. Leukbedrijf, goed contact en service. Complimenten!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Leuk en origineel. Snel verzonden en het product is precies zoals ik had verwacht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Erg mooie producten. Ben er super tevreden mee en snelle verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Leuke innovatieve producten voor een schappelijke prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
bestelling verliep eenvoudig - correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022 
Snelle levering, prachtige planten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Super tevreden van het resultaat, was er wel niet gerust in omdat de plantjes ondersteboven in de doos zaten en helemaal onder het zand, het vervoer kan beter…gelukkig waren de plantjes niet beschadigd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022
Zeer snel geleverd. Goed verpakt. Gewoon top ga zo door.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
👍👍👍👍👍👍🙏
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021
I order 2 products with a cadeu gift. At first the link wasn't working, but the Growing Concepts team made sure I could use it providing me a new link. I purchased 2 terrariums. I only received one after a few days. I contacted the Support Team and they quickly shipped the second one. Quality wise, the plants were perfect and moist. Both terrariums had instructions and look so pretty! Looking forward to see how they develop! I had one last issue with one of the corks- It didnt close well, which is a must to keep the terrarium cycle! After contacting the support team, they sent me 2 extra corks to try with the jar. They solved the issue! The support received was outstanding and showed they care about their customers and their products. Couldn't be happier with the end result!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2021
Kwaliteit, professioneel en vriendelijk! Eerst en vooral; petje af! Snelle levering geregeld. Op de vraag die ik stelde ivm een storing in het betalen; enorm vriendelijk en pro-actief, assertief geholpen! Super fijn. En dan het product. Verzorgd tot in de puntjes. Ik denk dat jullie concept niet meer growing is, maar een grown concept waar een voorbeeld van genomen mag worden! Thanks voor de fijne service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021
Twee erlenmeyers besteld. Deze zaten keurig verpakt. Zelf de potten vullen was makkelijk. Er zat een duidelijke beschrijving bij. Er zat een verkeerd plantje in. Maar na een mailtje is dit meteen opgelost en had ik de volgende dag het bewuste plantje in huis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2021
Goed verpakt en geleverd, leuk om zelf te maken met duidelijke beschrijving. Naderhand goede tips ontvangen van de klantenservice n.a.v. een aantal vragen omtrent verzorging en plaatsing van het terrarium.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2021
Het is precies zoals op de foto’s. Levering is snel en goed verpakt. Na ontvangst van het pakketje kreeg ik nog een mail met uitleg over de bevestiging. Fijn! Het hangt nu en ik ben echt heel tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2021
Mooie duidelijke website met super mooi aanbod, vragen werden snel en goed beantwoord via de chat en e-mail en verzending gebeurde binnen een dag volgens afspraak. Zeker aan te raden.
Beoordeling melden