Onze missie is eenvoudig. We lossen problemen op die anderen lijken te negeren.
Ontdek en koop online ons assortiment stofzuigers, luchtbehandeling en ventilatoren, haardrogers.
Wij hadden gebruik gemaakt van aanbieding met ventilator, wat ons bevreemde was dat dit in twee zendingen werd afgeleverd. Slecht voor het milieu dit kan in een rit worden gedaan, twee x onnodig contact in deze coronatijd.
Wel tevreden met de bestelde items, werken beide uitstekend.
9 maanden geleden
Ongelofelijk. 6 mei besteld en 15 mei nog steeds niet in huis. Ze zijn onbereikbaar via mail en via telefoon. In en in slechte service dus.
dyson.nl- Logo - Beoordelingen
Antwoord van dyson.nl
8 maanden geleden
We hebben momenteel te maken met enkele aanzienlijke vertragingen. Dit heeft te maken met huidige algemene omstandigheden en beperkte mankracht. We doen er alles aan de vertragingen te beperken to 3 werkdagen.
Mocht u verder vragen hebben kunt u steeds terecht via help@dyson.nl
We proberen binnen dezelfde termijn bij u terug te komen.
9 maanden geleden
Het is een mooie vormgeving en groter dan we dachten maar dat is OK.
We hebben hem nog niet ten volle gebruikt maar het ziet er goed uit.
Je hoort er niet zoveel van als hij aanstaat en dat is prettig.
Als het warmer weer wordt gaan we het meemaken.
9 maanden geleden
Snelle levering. Dyson is gemakkelijk in elkaar te zetten, snel in gebruik en heeft een uitstekende zuigkracht.
9 maanden geleden
Klantenservice, site, chat: niet te bereiken!
9 maanden geleden
Prima levering en prima product. Chat voor advies welk product aan te schaffen was ook goed.
9 maanden geleden
Heb hem net pas in gebruik maar vind hem na al geweldig.
Ik moet mijn bestelling nog ontvangen!
Online kom ik niet verder, en als ik bel hang ik 3x 60 min in de wacht waarnaar de verbinding verbroken wordt!
dyson.nl- Logo - Beoordelingen
Antwoord van dyson.nl
8 maanden geleden
Mocht u verder vragen hebben kunt u steeds terecht via help@dyson.nl
We proberen binnen dezelfde termijn bij u terug te komen.
9 maanden geleden
Levering snel, product werkt uitstekend.
Goed en snel
9 maanden geleden
De levering is slecht door ups. De artikelen top en klanten service heeft nog een hoop te leren
Onze missie is eenvoudig. We lossen problemen op die anderen lijken te negeren.