Super service, pakket werd door postnl retour gedaan met als reden dat het adres niet klopte. Meteen werd er via de mail contact met ons gezocht om het adres te controleren. Bleek het waarschijnlijk het bezoekadres ipv het postadres te zijn van het ziekenhuis. Heel vreemd dat ondanks dat er een naam, een afdeling en kamernummer opstond het niet bezorgd werd door post.nl. Klantenservice was heel vriendelijk en heeft ervoor gezorgd dat het pakketje de volgende dag toch nog bezorgd werd.
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
29 apr. 2022
Per abuis 2x hetzelfde besteld, via mail dit snel terug kunnen draaien, goede service.
Als het cadeautje op een vaste dag aan moet komen zou ik het niet meer via deze site doen, de onzekerheid dat het niet op tijd kwam vond ik niet fijn.
super leuke site die goed is en geen verassingen achteraf. Kaartje en verzendkosten zitten in een prijs. Je kan zelf een kaartje uit zoeken en een kleine tekst neer zetten. Ze hebben verschillende dozen van chocola tot snoepjes, thee, ed Ik heb al verschillende keren gebruik gemaakt van deze site en elke keer weer een top levering! Het is brievenbus post.
12 okt. 2022
Top service!
Ik had natuurlijk niet goed gelezen en de verkeerde datum aangeklikt. Snel een mail erachteraan, die super snel werd beantwoord en het was aangepast. Heerlijk!
Geïmporteerde beoordelingen: