veelliefs.nl- Logo - Beoordelingen

veelliefs.nlReviews

: 1.501Uitstekend

4,67

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
veelliefs.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij veelliefs.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
veelliefs.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij veelliefs.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor veelliefs.nl

375 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.501 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


16 feb. 2022
Super service, pakket werd door postnl retour gedaan met als reden dat het adres niet klopte. Meteen werd er via de mail contact met ons gezocht om het adres te controleren. Bleek het waarschijnlijk het bezoekadres ipv het postadres te zijn van het ziekenhuis. Heel vreemd dat ondanks dat er een naam, een afdeling en kamernummer opstond het niet bezorgd werd door post.nl. Klantenservice was heel vriendelijk en heeft ervoor gezorgd dat het pakketje de volgende dag toch nog bezorgd werd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


29 apr. 2022
Per abuis 2x hetzelfde besteld, via mail dit snel terug kunnen draaien, goede service. Als het cadeautje op een vaste dag aan moet komen zou ik het niet meer via deze site doen, de onzekerheid dat het niet op tijd kwam vond ik niet fijn.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor veelliefs.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 nov. 2022
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
 
super leuke site die goed is en geen verassingen achteraf. Kaartje en verzendkosten zitten in een prijs. Je kan zelf een kaartje uit zoeken en een kleine tekst neer zetten. Ze hebben verschillende dozen van chocola tot snoepjes, thee, ed Ik heb al verschillende keren gebruik gemaakt van deze site en elke keer weer een top levering! Het is brievenbus post.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Top service! Ik had natuurlijk niet goed gelezen en de verkeerde datum aangeklikt. Snel een mail erachteraan, die super snel werd beantwoord en het was aangepast. Heerlijk!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
 
De uitvoering van het product… zowel het product zelf als de mooie manier van verpakken ennnn dan is het ook nog eens heel erg lekker 😋
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
Zoooo leuk! Snel, klantgericht en fijn dat het zo betaalbaar is! Erg blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Prima service en blije gezichten bij de ontvangers
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
 
Prettige website, snelle verzending en veel keuze!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Snelle levering en leuke kado artikelen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Snelle verzending en leuk verpakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
snel en goed geregeld!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
 
Leuke cadeautjes,
Beoordeling melden