Heb een hele mooie koala aankleedkussen kunnen scoren voor een zacht prijsje van ca. 15 euro. Er zat korting op en dat is zeker mooi meegenomen, want zijn anders best prijzig. Het kussen is groot genoeg om een kind van 1.5 jaar erop te leggen. Is groter dan gedacht, van soort plastic gemaakt of plastic uitstraling waardoor poep of plas eraf vegen, makkelijk zou moeten gaan. Is een heel mooi kussen. Een hoes is in principe niet eens nodig. Dit is een heel mooi kraamcadeau. Het enige minpuntje is dat het kussen in het midden wat dikker mocht zijn. Tot slot kwam mijn pakket netjes verpakt en op tijd aan. Tevreden klant.
Omdat MamaLoes juíst “voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis” aanbood, bestelde ik hier een paar fopspeentjes. Want: nood! Het allerlaatste speentje van onze dochter was kwijtgeraakt op de opvang en we hadden blijkbaar geen reserve meer. Helaas kwamen de speentjes 2 dagen later. Wel netjes van op de hoogte gesteld en verder was het goed, maar toch jammer bij zo’n bestelling :)
Goedemiddag,
Helaas hebben we te maken gehad met een storing waardoor enkele pakketten te laat verzonden zijn, excuus daar voor.
5 mei 2023
Het product zelf was prima! Maar op de website staat voor 22:00 besteld zelfde dag verzonden. Helaas is dit al de 2e keer dat ze dit niet waarmaken. Op maandag besteld, woensdag pas verzonden en donderdag binnen gekomen. Misschien een idee om dit niet zo te benoemen als het niet waargemaakt kan worden. Dan schep je ook geen verwachtingen.
Goedemiddag,
helaas hebben we te maken gehad met een grote storing waardoor er een aantal pakketten niet op tijd verzonden zijn, onze excuses daar voor.
Ik zie dat je pakket inmiddels is bezorgd, ik wens je veel plezier met je bestelling toe!
Team MamaLoes
2 stuks Sem Zwart Isofix Booster Stoelverhoger gekocht. Kinderen zitten veel stabieler in deze stoelverhoger als de goedkopere versies. Isofix vinden wij absoluut noodzakelijk en deze verhoger is ook geschikt voor de iets jongere kinderen, waardoor er geen verschil is met een oudere broer/zus in ons geval.
Zeer tevreden met de aankoop.
5 mei 2023
De wagen zelf is super mooi! Alleen de bezorging ging niet volgends plan ik zou een dag van te voren een track en trace krijgen van DHL jammer genoeg nooit gekregen vandaag was ik buiten kreeg ik een mail dat mijn pakketje was bezorgd maar niemand is thuis? Ik kwam thuis en zag mijn pakket voor de deur staan zo een slechte service.
Goedemiddag,
Dank je wel voor je review. helaas plaats je de review nu bij MamaLoes en niet bij DHL.
Helaas hebben wij geen enkele invloed op de bezorging van DHL, uiteraard kunnen we hier wel een melding van maken bij onze contactpersoon want zo willen we niet dat onze pakketten bezorgd worden.
Ik heb voor deze zending een melding aangemaakt bij DHL zodat de bezorger aangesproken kan worden op de manier van bezorgen.
Onze excuses namens DHL voor de manier van bezorging, ik wil je wel veel plezier wensen met je bestelling!
14 mei 2023
Jullie manier van contact hebben met de klant is echt heel fijn en persoonlijk! Ik heb wel bij meerdere bestellingen gehad dat de aangeven levertijd niet gehaald is. Dat maakt opzich niet uit maar door de doelgroep (zwangere vrouwen) is het misschien wel iets om aan te werken. Of andere levertijden… of betere communicatie daarin.
Goedemiddag,
Dank je wel voor je review en de complimenten en de tips, we gaan er mee aan de slag.
Team MamaLoes
Twee artikelen bestellen en afrekenen en op dag van verzending wordt medegedeeld dat er maar een beschikbaar is Krom
Even een aanpassing: In de email mbt de verzending werd vermeld dat een deel van de bestelling geleverd zou worden. Bij thuiskomst stond gelukkig de volledige bestelling voor de deur. Vreemd maar tevreden
Goedemiddag,
Dank je wel voor je review. Je hebt een mail gehad dat een gedeelte van je bestelling is verzonden omdat je bestelling in 2 pakketten naar je is verzonden, je hebt later nog een mail ontvangen dat de rest van je bestelling ook verzonden is.
2 mei 2023
Heel blij met de producten, alleen was de foto van de aankleedkussen hoezen van Jollein niet helemaal de daadwerkelijke kleur weer. Ik verwachten meer een oud-roze kleur te ontvangen maar het is meer een suikerspin roze kleur.
Ik ga ze proberen te kleuren met wat thee.
Dank je wel voor je review en de complimenten.
Helaas kan het zo zijn dat de kleur op een foto net wat anders overkomt dan in het echt, we doen ons uiterste best het zo goed over te laten komen.
3 mei 2023
Gerecyclede doos is prima, zorg er dan wel voor dat deze past bij de inhoud van de doos. Hij was nu 2x zo groot dan nodig. Ook de service “op werkdagen voor 22:00 uur besteld is de volgende dag geleverd” is heel fijn, alleen moet je het wel waar maken.
6 mei 2023
Leuke dingen voor een mooie prijs. Enkel staat er op de site vandaag besteld is morgen in huis en dat klopt toch al twee keer echt niet. Duurt echt wel enkele dagen vooraleer er iets is geleverd. Wel jammer dat dit dan niet correct op de site staat.
5 mei 2023
Verwachte levertijden op de site kloppen niet. Ik had alleen zaken besteld die nu op voorraad waren en andere zaken achterwegen gelaten. Nu blijkt dat niet te zijn en ontvang ik alles pas zodra t compleet is, of ik moet extra betalen
Goedemiddag,
Ik zie dat je iets besteld hebt met levertijd, dat heeft aangegeven gestaan bij het product op de webshop ten tijden van bestellen, ook hebben we je hier een mail over gestuurd met de verwachte levertijd.
1 mei 2023
Ik had extra bij jullie iets besteld zodat het de volgende dag binnen zou zijn en toen kreeg ik een mailtje dat jullie het niet halen. Dus dat is erg jammer! Met het weekend er tussen ook pas op dinsdag het pakketje binnen.
6 mei 2023
Als er staat vandaag voor 22.00 besteld morgen in huis dan verwacht je dat ook. Helaas kwam hij 2 dagen later. Erg kwalijke zaak als je iets echt nodig hebt. Zoals bijvoorbeeld een autostoel. Producten zijn wel goed.
Team MamaLoes
Toen ik bestelde zou ik het gister(zaterdag) geleverd krijgen,zo stond het erbij...had het eigenlijk nodig voor vandaag ( zondag). Je aan de afspraken houden,zou fijn zijn en krijgen jullie ook 5sterren van mij.
6 mei 2023
Dinsdag 14:15 a 14:30 dingetjes bestelt stond bij voor 22:00 volgonde dag in huis helaas heb hellemaal niks hopelijk vandaag zaterdag komt het binnen als ik dit wist had ik ergens anders bestelt ik wacht er op
Goedemiddag,
Dank je wel voor je review, ik zie dat bestelling met 6000412471 niet is goed gekeurd door Riverty waardoor de betaling niet bij ons is binnen gekomen, helaas kunnen wij daar de reden niet van zien, je kan hier contact over opnemen met Riverty.
Je hebt geen bevestiging van de bestelling ontvangen omdat deze is afgekeurd. De bestelling kan dan uiteraard niet worden verzonden.
5 mei 2023
Dat op de site staat voor 22. 00 besteld morgen in huis ! Nou dat dus niet maandag besteld , donderdag binnen ! En reageren laat op mail ! Telefonisch moeilijk te bereiken !!! Druk druk druk zeggen ze
Goedemiddag,
Excuus voor de kleine vertraging, ik zie dat het pakket inmiddels is bezorgd.
Team MamaLoes
Alles was dik in orde. Ik had eerst gebeld om te vragen of het onderstel vast zat aan de autostoel dat was zo. Helemaal goed. Heel groot maar duidelijk in de omgang. Al met al een goede aankoop
Team MamaLoes
Zorgen dat alles geleverd kan worden of of hoeveel dagen het duurt... Niet begin juni want dat kan 1 of 15 juni zijn
Maar de levering voor 22.00uur is de volgende dag geleverd is perfect
Goedemorgen,
Dank je wel voor de review.
Wij hebben er voor gekozen dat klanten ook artikelen die niet op voorraad zijn kunnen bestellen met levertijd.
Wij krijgen de verwachte levertijd vanuit de fabrikant te horen en daar kan momenteel geen korter tijdsbestek aan worden gekoppeld.
Uiteraard zal ik de tip hier neerleggen en kijken of we daar iets aan kunnen veranderen.
5 mei 2023
De bestelling zou dag erop geleverd worden stond op website maar dag erop kreeg ik melding dat bestelling was vertraagd, dus moest alsnog ander verjaardag cadeau kopen,. Verder alles ok.
10 mei 2023
De autostoel was aangegdvdn tot 36 kg
Mijn dochter is 24 kg en steekt met haar hoofd erboven uit.
Hoofdsteun is ook niet verstelbaar terwijl bij vele andere autostoelen dat wel kan.
12 mei 2023
Goedemiddag,
Dank je wel voor je review en wat vervelend dat je kindje niet meer in de stoel past.
Onze klantenservice heeft deze klacht meteen doorgezet naar de fabrikant en zodra we meer weet nemen we per mail of telefonisch contact met je op om te bekijken of we iets aan deze klacht kunnen doen.
1 mei 2023
Op vrijdag voor 22 uur een bestelling geplaatst, maar niet geleverd de volgende dag. Wel een mail gehad, maar de eerstvolgende werkdag nog niks gehoord over verzending helaas...
Goedemiddag,
Ik zie dat je inmiddels de bestelling hebt geannuleerd en dat het aankoopbedrag aan je is terug betaald.
Geïmporteerde beoordelingen: