Certificaat voor mamaloesbabysjop.nl

No. XB88AE50F8B8B6D0618A36D6480562C92
 

Geldig vanaf
16-04-2019
Geldig tot
15-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor mamaloesbabysjop.nl



Goed

4.48/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 6.933 Trusted Shops beoordelingen sinds 11-02-2019.
In totaal heeft mamaloesbabysjop.nl al 6.933 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
23-09-2019
was verkeerd voorgelicht over autostoel omgeruild in de winkel zit er een handleiding bij alles buitenlands zouden nederlands toesturen via niet gebeurd moesten gele di gen bij zitten zaten er ook niet bij dus ik was niet echt tevrede
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
22-09-2019
The ordering, the quality of products, service and delivery were perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
22-09-2019
Zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
22-09-2019
Ik had ń baby bedje besteld , kwam na 2 dagen aan heel erg mooi . En makkelijk in elkaar te zetten . En ziet er erg mooi uit . Natuurlijk hadt ik de rest van mijn bestelling ook graag gehad . Maar daar heb ik bericht van gekregen , dat komt pas in week 40 . Dat is wel erg lang wachten , maar ik begrijp het wel . Voor mij is alles top gegaan . Bedankt mvg Annemiek Quasters Peeters
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Het is een prachtige kinderwagenset Heeft een chique uitstraling. Erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Zeteltje oogt heel mooi en zit comfortabel. Is geleverd op de afgesproken datum. Suggestie voor onze kleine rakkers.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Leuke loopauto, alleen erg laag. Valt binnen goed mee te rijden, maar buiten echt met toezicht, auto valt helaas snel om.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Heel klantvriendelijk, ook als het een keertje fout gaat. Goed aangepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
22-09-2019
ik denk dat de sterwaardering alles zegt, toch?
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Prima webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
22-09-2019
Snelle levering, leuk product
Niks te klagen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Goede kwaliteit en goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
22-09-2019
Levering was niet, zoals beloofd, de volgende dag
Service is (nog) niet nodig
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
22-09-2019
goede ervaring met mamaloesbabysjop
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Zeer te vrede
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
22-09-2019
Slechte service, bezorging te laat
1.00
Slecht

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
22-09-2019
Precies wat ik verwachte van het gekochte product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
22-09-2019
Prima en snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
22-09-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
22-09-2019
snelle levering , prima gedaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
22-09-2019
Snelle levering & mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
22-09-2019
Levering was er inderdaad de dag nadien ook in Belgie zonder extra kosten
Alles was netjes en goed verpakt
Autostoel voldoet aan alle verwachtingen
Wij zijn zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Goed kussentje
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
22-09-2019
Eerdere ervaringen top. Deze keer bestelde ik producten die op voorraad stonden op de website. Het ene product werd opgestuurd, van het andere ontving ik een mail dat ie later werd geleverd. Ik zou vanzelf bericht krijgen. Na een week nog geen bericht en heb ik zelf gemaild. Ik kreeg te horen dat het niet meer leverbaar was. Dat verbaasde mij omdat het op voorraad zou zijn. Erg jammer
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
22-09-2019
Overzichtelijke site en een snelle levering. Waar voor je geld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Super snel geleverd en goed van kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
zeer Aangename webshop en spullen zeer snel ontvangen, wij zijn fan
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
22-09-2019
Pep grey kinderwagen. Tevreden door de goede prijs kwaliteit verhouding. Het is een mooi en handige kinderwagen. Stevig, groot en toegankelijke mand. Het enige nadeel is dat het niet schok dempend is. Dus wanneer je over hobbelig terrein loopt (bv. oneven stoeptegels), voelt je kind dat ook. Vervelender voor je zuigeling in zijn reiswieg (waardoor je trager moet lopen) dan je peuter in zijn zitje.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
22-09-2019
Ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
22-09-2019
Prima snelle levering.. zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Aardig en behulpzaam
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Makkelijk te bestellen. Snelle levering. En achteraf betalen mogelijk. Precies zoals ik het graag wil.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Alles perfect afgeleverd. Voor herhaling vatbaar.....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
21-09-2019
Levering van onze babykamer moest we bijna een maand wachten. Klantenservice is onvriendelijk
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Week onderweg
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Erg blij met de muziekdoos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
21-09-2019
Snelle service, goed product en een scherpe prijs
5.00
Uitstekend

mamaloesbabysjop.nl

mamaloesbabysjop.nl werd op 16-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Tijvoortsebaan 12
5051 HJ Goirle
Nederland
klantenservice@mamaloesbabysjop.nl
mamaloesbabysjop.nl
Winkel-exploitant
Mama Loes en Kids B.V.
Tijvoortsebaan 12
5051 HJ Goirle
Nederland
Handelsregister
KvK 55421016
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Loes de Volder
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met mamaloesbabysjop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.