Mamaloes.nlReviews

: 43.159Goed

4,46

Beoordelingen voor Mamaloes.nl

1.787 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

43.159 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 mei 2022
Buggy besteld die helaas verroest is aangekomen. Fabricagefout, wie zal het weten. Gemeld en direct een gratis retourlabel gekregen en de mogelijkheid om ineens een nieuwe opgestuurd te krijgen. Goede afhandeling en vriendelijke dame :)
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 feb. 2022
Over het algemeen een prima webshop. Ze mogen alleen wel een duidelijkere beschrijving bij sommige producten er bij zetten. Ik had een hele grote bestelling gedaan, waarvan 1 product tegen viel… omdat het niet duidelijk in de beschrijving stond. Daarop een klacht ingediend, omdat ik een retour zelf zou moeten betalen. Daar was ik het niet mee eens, omdat het niet duidelijk genoeg in de beschrijving stond en ik dus niet goed genoeg geïnformeerd werd over het product. Maar helaas, geen medewerking van de webshop.. voor mij persoonlijk geen goede klantenservice.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Mamaloes.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(57)
 Geverifieerde beoordeling
22 apr. 2022
Minder dat je eerst de auto moet beplakken met stickers
Beoordeling melden
Antwoord van Mamaloes.nl
18 mei 2022
Goedemiddag, Dank je wel voor je review. Helaas kan ik geen klacht vinden met het mailadres elinem__@hotmail.nl. Kan je me uitleggen wat je bedoeld met stickers plakken op de auto? Graag hoor ik van je!
 Geverifieerde beoordeling
15 mei 2022
bestelling gedaan begin mei, levering eerst eind juni
Beoordeling melden
Antwoord van Mamaloes.nl
18 mei 2022
Goedemorgen Luc, Dank je wel voor je review. Ik zie dat je een artikel hebt besteld wat niet op voorraad is. Wij horen vanuit de fabrikant wat de verwachte levertijd gaat zijn, dit staat op de website bij het product aangegeven en na een bestelling krijg je hier ook een mail van. Hopende je zo voldoende te hebben geïnformeerd.
 Geverifieerde beoordeling
19 apr. 2022
 
in ieder geval wat netter schrijven op de cadeau bon
Beoordeling melden
Antwoord van Mamaloes.nl
18 mei 2022
Goedemiddag, Dank je wel voor je review en wat vervelend dat er niet netjes is geschreven op je cadeaubon. We gaan dit intern meteen oppakken, dank je wel voor de tip!
 Geverifieerde beoordeling
20 feb. 2022
De bouwtekening was soms niet helemaal duidelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2022
Vaak iets miss in assortiement
Beoordeling melden
Antwoord van Mamaloes.nl
18 mei 2022
Goedemiddag, Dank je wel voor je review. Helaas komt het wel eens voor dat producten niet op voorraad zijn. Dit staat altijd aangegeven bij het product op de webshop, op deze manier proberen we open en transparant tegen onze klanten te zijn.
 Geverifieerde beoordeling
29 mrt. 2022
Bestelling nog niet gezien
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 apr. 2022
Snelheid van leveren
Beoordeling melden
Antwoord van Mamaloes.nl
18 mei 2022
Goedemiddag, Dank je wel voor je review. Ik begrijp uit je bericht dat je een product hebt besteld met levertijd, dit wordt aangegeven via de webshop bij het product zelf. Hopende je zo voldoende te hebben geïnformeerd
 Geverifieerde beoordeling
13 apr. 2022
snele leveren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 apr. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Mamaloes.nl
20 mei 2022
Goedemiddag, Dank je wel voor je review. Graag zouden we van je vernemen wat de reden van de 3 sterren is, uiteraard streven we naar een 5 sterren review. We horen graag van je!
 Geverifieerde beoordeling
11 apr. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Mamaloes.nl
20 mei 2022
Goedemiddag, Dank je wel voor je review. Graag zouden we van je vernemen wat de reden van de 3 sterren is, uiteraard streven we naar een 5 sterren review. We horen graag van je!
 Geverifieerde beoordeling
8 apr. 2022
 
Beoordeling melden
Antwoord van Mamaloes.nl
20 mei 2022
Goedemiddag, Dank je wel voor je review. Graag zouden we van je vernemen wat de reden van de 3 sterren is, uiteraard streven we naar een 5 sterren review. We horen graag van je!
 Geverifieerde beoordeling
23 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 mrt. 2022
Beoordeling melden