Beoordelingen voor adapt-r.nl



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 18 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft adapt-r.nl al 56 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Alles verliep vlekkeloos, bestellen en volgende dag geleverd. Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
19-02-2019
Het is een prima apparaat, maar de gebruiksaanwijzing kan stukken beter. Schrijf er tekstjes bij: de aluminium plaat moet bovenaan de klep komen, de witte plastic kokertjes horen uiteindelijk om de boutjes en in de sleuven.
Verder werken de papieren mallen wel heel fijn Al met al een goed product
5.00
Uitstekend

adapt-r.nl antwoordt: 20-02-2019
Bedankt voor je feedback. We zijn continu aan het kijken hoe we e.e.a. beter kunnen maken. Als gevolg van de vorige feedback hebben zijn we de handleidingen gaan verbeteren. We hebben zojuist de vernieuwde handleiding uitgebracht. Voor de Premium en de Easy versie worden deze vanaf vandaag meegestuurd. De Basic versie moet nog bij de drukker vandaan komen. Nogmaals dank en hopelijk tot horens Rob

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
30-01-2019
De handleiding kan misschien oets uitgebreider. Ik ben handig en heb ook heel wat keukens gebouwd, maar moest toch elke keer opnoeuw alles uitzoeken. Hoeft geen Ikea handleiding te zijn, maar sommige onderdelen (bv de plaatjes op de onderste scharnoeren) moest ik zelf bedenken toen ik ze ineens zag liggen. Ook het diepte verschil met dempers zou wel een oplossing voor moeten zijn.
3.67
Goed

adapt-r.nl antwoordt: 20-02-2019
Bedankt voor je feedback. Mijn excuses voor de late reactie. We hebben alle handleidingen naar aanleiding van jouw feedback aangepast. Er staan nu foto's in ter verduidelijking van elke stap en we hebben in 4 talen een tekstuele uitleg gepubliceerd. De volgende adapt-r krijg je van mij dan kun je testen of hij beter is geworden :) Met vriendelijke groet, Rob Tangenberg

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
21-01-2019
Uitstekende snelle levering en informatie over product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Snelle levering. Goed product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Werkt maar wel een dure adapter.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
07-12-2018
Een prachtige oplossing, die zo te merken nog steeds verder geperfectioneerd wordt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
07-12-2018
Snelle levering. Goed product. Geen snel klusje, kost even tijd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
snelle levering en een goed product
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
08-11-2018
Snel verzonden
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
24-10-2018
01-11-2018
goed product, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
22-10-2018
30-10-2018
Bijgeleverde instructietekeningen zijn niet duidelijk. Verschil tussen moertje en bus is niet te zien. Instructiefotoos en tekst op de site zijn wel heel goed.
Ik kom twee borgmoeren m5 tekort. Kunnen jullie die nog opsturen?
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
13-10-2018
20-10-2018
Delivered in short time and the product is as promised.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
04-09-2018
Zeer snelle en correcte behandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
12-07-2018
Onderdelen niet compleet
3.50
Goed

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
05-07-2018
De adapt-r is een goed idee en een slimme oplossing. Het frontje plaatsen voor een Bosch vaatwasser was even puzzelen maar het zit en werkt vrij soepel na enige aanpassing en creativiteit. Voor 100 euro had ik toch meer verwacht.
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
10-05-2018
Het product is goed door dacht , handt leiding is zeer duidelijk .
Met een beetje inzicht monteer je het zo
Een mooie simpele oplossing voor een verkeerde ingebouwde vaatwasser
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
21-03-2018
09-04-2018
Fast shipping and functioned as promissed on my Siemens dishwasher
5.00
Uitstekend

adapt-r.nl

Contact
Steigerwijk 45
7918 TM Nieuwlande
Nederland
info@adapt-r.nl
adapt-r.nl
Winkel-exploitant
Adapt-r - Connect-R
Korenstraat 31
7908NL Hoogeveen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met adapt-r.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.