3 dec. 2022
Szukałem konkretnego modelu zegarka ale nigdzie nie mogłem go znaleźć wszędzie był wyprzedany😒 W końcu spędzając sporo czasu natrafiłem na niego na jednej ze stron była to Mastersintime.pl, ktorzy nie dość że go mieli to jeszcze w znakomitej obniżce cenowej-nie mogłem w to uwierzyć!😲
Z początku podchodziłem sceptycznie do tej strony ponieważ nie była ona jedną z pierwszych w wyszukiwarce, ale zobaczyłem że jest potwierdzona na Trusted i zabrałem się za zamówienie.
Zamówienie na stronie jest dziecinnie proste, informacje zwrotne w trakcie wypełniania formularzy jasne i czytelne. Każdy status zlecenia można śledzić pod wysłanym linkiem przez sklep.
No i stało sie po godz. 13 zamówiłem, a dnia następnego o 11.40 już była w moich rękach!🤗🤭
Bezwzględnie polecam nie ma lepszych od nich!
Brak kontaktu. Złożyłam zamówienie na pasek od zegarka przyszedł mi po 1,5 tygodnia podniszczony i widocznymi śladami użytkowania. Brak reakcji i oczywiście napewno będę musiała zapłacić za przesyłkę zwrotną. Nie polecam tego sprzedawcy. Ciężka komunikacją i zero skruchy i pomocy. Wina sprzedawcy a nie podnosi odpowiedzialności. Nigdy więcej j7z nic nie kupię od niego.
Beoordelingen voor mastersintime.pl
7 nov. 2023
Witam w zegarku postanowiłem zmienić pasek na bransoletę. Bardzo mi przykro ale teleskopy od paska nie pasują do bransolety. Niestety puki nie zakupię odpowiednich teleskopów bransoleta leży i czeka zamiast mnie cieszyć. A można do tak drogiej bransolety dołożyć odpowiednie teleskopy. Szkoda.
8 nov. 2023
Dziękujemy za ocenę i informację zwrotną. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i będziemy nadal pracować nad udoskonaleniem i przezwyciężeniem Twoich oczekiwań podczas następnej wizyty. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl
_____________________________________________________________
Thank you for your evaluation and feedback. Customer satisfaction is our priority and we'll keep working to improve and overcome your expectations in your next visit. Your Service Team Mastersintime.pl
8 nov. 2023
Dobry sklep, szybka wysyłka, szeroki asortyment
Zamówienie zrealizowane szybko i bez problemu. Pewnym zaskoczeniem była wysyłka z Holandii, ale i tak, oceniam pozytywnie. Na rynku polskim cena paska którego szukałem była dwukrotnie wyższa, więc nawet w.w. koszta były akceptowalne.
8 nov. 2023
Dziękuję za fantastyczną ocenę. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i miło jest widzieć szczęśliwego klienta. Mamy nadzieję, że wkrótce się zobaczymy. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl
_________________________________________________________________
Thank you for your fantastic evaluation. Customer satisfaction is our priority and it's a pleasure to see a happy customer. We hope to see you back soon. Your Service Team Mastersintime.pl
11 nov. 2023
Zamówiony pasek do zegarka faktycznie dotarło . Zamówione w piątek o 17.50 dotarło w środę .
2 nov. 2023
Błyskawiczna wysyłka, zamówiony pasek, tak jak w opisie. Polecam.
12 nov. 2023
Czas doręczenia towaru,
Zabezpieczenienprzesylki,
5 nov. 2023
Sklep Godny zaufania
Szybka dostawa a towar zgodny z opisem
5 nov. 2023
Very happy
Quick delivery, product as described
6 nov. 2023
Thank you for your fantastic evaluation dear Monika. Customer satisfaction is our priority and it's a pleasure to see a happy customer. We hope to see you back soon. Your Service Team Mastersintime.pl
Profesjonalna Sklep. Polecam-:)
Zrealizowane zgodnie z olanem
Polecam ten sklep
szybko i sprawnie
Antwoord van mastersintime.pl
Dziękujemy za wspaniałą ocenę. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i to przyjemność widzieć zadowolonego klienta. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się z powrotem, abyśmy mogli sprostać Twoim oczekiwaniom. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl
_____________________________________________________________
Thank you for your great evaluation. Customer satisfaction is our priority and it's a pleasure to see a happy customer. We hope to see you back soon, so we can overcome your expectations. Your Service Team Mastersintime.pl
15 nov. 2023
15 nov. 2023