mastersintime.plReviews

: 472Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
mastersintime.pl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mastersintime.pl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot PLN 10.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
mastersintime.pl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mastersintime.pl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot PLN 10.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor mastersintime.pl

119 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

472 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 dec. 2022
Szukałem konkretnego modelu zegarka ale nigdzie nie mogłem go znaleźć wszędzie był wyprzedany😒 W końcu spędzając sporo czasu natrafiłem na niego na jednej ze stron była to Mastersintime.pl, ktorzy nie dość że go mieli to jeszcze w znakomitej obniżce cenowej-nie mogłem w to uwierzyć!😲 Z początku podchodziłem sceptycznie do tej strony ponieważ nie była ona jedną z pierwszych w wyszukiwarce, ale zobaczyłem że jest potwierdzona na Trusted i zabrałem się za zamówienie. Zamówienie na stronie jest dziecinnie proste, informacje zwrotne w trakcie wypełniania formularzy jasne i czytelne. Każdy status zlecenia można śledzić pod wysłanym linkiem przez sklep. No i stało sie po godz. 13 zamówiłem, a dnia następnego o 11.40 już była w moich rękach!🤗🤭 Bezwzględnie polecam nie ma lepszych od nich!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


27 mei 2022
Opakowanie prezentowe to jakaś porażka, w ogóle takie badziewie nie powinno być sprzedawane, ewentualnie jako gratis. Ostatni raz zrobiłem w tym sklepie zakupy. Nie polecam. Ale towar zgodny z opisem, jeżeli chodzi o pasek.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor mastersintime.pl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(4)
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Brak kontaktu. Złożyłam zamówienie na pasek od zegarka przyszedł mi po 1,5 tygodnia podniszczony i widocznymi śladami użytkowania. Brak reakcji i oczywiście napewno będę musiała zapłacić za przesyłkę zwrotną. Nie polecam tego sprzedawcy. Ciężka komunikacją i zero skruchy i pomocy. Wina sprzedawcy a nie podnosi odpowiedzialności. Nigdy więcej j7z nic nie kupię od niego.
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
24 jan. 2023
Dzień dobry, Dziękujemy za opinię! Przykro mi słyszeć, że tak się stało. Skontaktujemy się z Tobą od razu :) Pozdrawiamy, Team Mastersintime.pl
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
Stanowczo odradzam zakupów!!! Otrzymałem pasek do zegarka który miał być oryginalny a otrzymałem zamiennik znacznie odbiegający od oryginału!!! Całkowicie inne zapięcie!!! Próba kontaktu nieudana!!! Wysyłałem maile bez odpowiedzi!!! Firma krzak!!!
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
15 dec. 2022
Dziękujemy za opinię i jest nam naprawdę przykro, że dowiedzieliśmy się o tej sytuacji. Nie mogliśmy znaleźć żadnej wiadomości od Ciebie, może odpowiadasz na jeden z naszych e-maili bez odpowiedzi? W każdym razie niezwłocznie skontaktujemy się z Tobą, aby lepiej zrozumieć sytuację i oczywiście zapewnić najlepsze możliwe rozwiązanie, ponieważ zadowolenie klienta jest naszym głównym priorytetem! Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl ___________________________________________________ Thank you for your feedback and we are really sorry to learn about this situation. We could not find any message from you, maybe you were replying to one of our no-reply emails? In any case, we'll contact you immediately, to better understand the situation and, of course, provide you with the best possible solution, as customer satisfaction is our main priority! Your service team Mastersintime.pl
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Po zakupie paska do zegarka za prawie 500 zł, kurier zarządał ode mnie jeszcze 83 zł za dostawę. Masakra jeśli chodzi o kontakt z firmą. Generalnie negatyw, nie polecam!!!
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
14 okt. 2022
Good afternoon, thank you for your review. As already mentioned in our email exchange, of course we can refund you for the amount that the coureir charged you, but we need more information from your side, such as a screenshot of the charge or a confirmation sent by the courier where the payment was requested. We are still waiting for your reply by email. Feel free to reply to our email so we can assist you further. Kind regards, Masters in Time team
 Geverifieerde beoordeling
1 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
2 jun. 2022
Good morning, I'm sorry to read you are not content with your purchase! We will contact you via email right away to hopefully solve this for you. Best wishes, HWG Serviceteam ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Dzień dobry, Przykro mi, że nie jesteś zadowolony z zakupu! Od razu skontaktujemy się z Tobą przez e-mail, aby miejmy nadzieję rozwiązać ten problem. Wszystkiego najlepszego, Zespół serwisowy HWG