mastersintime.pl
Beoordelingen:

168 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden648 beoordelingen in totaal  

4,90
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 aug. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
mastersintime.pl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot PLN 10.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wszystko było w porządku. Zdziwiło mnie tylko, że pismo jakie Państwo przesłali było w większości po angielsku z dodatkami polskich słów. Skoro mają Państwo stronę po polsku, to pismo do polskiego klienta, powinno być również w tym samym języku. To taki szczegół. Wszystko było sprawnie i doskonale : ) Dziękuję

de meest kritische beoordeling

13 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Produkt oryginalny, dobrej jakości. Natomiast bardzo na minus oceniam kontrakt z Obsługą Klienta.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor mastersintime.pl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Witam w zegarku postanowiłem zmienić pasek na bransoletę. Bardzo mi przykro ale teleskopy od paska nie pasują do bransolety. Niestety puki nie zakupię odpowiednich teleskopów bransoleta leży i czeka zamiast mnie cieszyć. A można do tak drogiej bransolety dołożyć odpowiednie teleskopy. Szkoda.
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
8 nov. 2023
Dziękujemy za ocenę i informację zwrotną. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i będziemy nadal pracować nad udoskonaleniem i przezwyciężeniem Twoich oczekiwań podczas następnej wizyty. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl _____________________________________________________________ Thank you for your evaluation and feedback. Customer satisfaction is our priority and we'll keep working to improve and overcome your expectations in your next visit. Your Service Team Mastersintime.pl
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
23 nov. 2023
Dziękujemy za wspaniałą ocenę. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i to przyjemność widzieć zadowolonego klienta. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się z powrotem, abyśmy mogli sprostać Twoim oczekiwaniom. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl _____________________________________________________________ Thank you for your great evaluation. Customer satisfaction is our priority and it's a pleasure to see a happy customer. We hope to see you back soon, so we can overcome your expectations. Your Service Team Mastersintime.pl
24 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zły formularz adresowy. Pomimo powiadomienia sklepu mailem o niepełnym adresie dostawy (brak numeru domu na długiej ulicy) i obietnicy poprawienia, paczka była źle zaadresowana. Musiałem tą sprawę wyjaśnić firmie kurierskiej, bo bez tego paczki mógłbym nie otrzymać. Poza tym OK.
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
25 sep. 2023
Dziękujemy za ocenę i informację zwrotną. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i będziemy nadal pracować nad udoskonaleniem i przezwyciężeniem Twoich oczekiwań podczas następnej wizyty. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl _____________________________________________________________ Thank you for your evaluation and feedback. Customer satisfaction is our priority and we'll keep working to improve and overcome your expectations in your next visit. Your Service Team Mastersintime.pl
2 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pasek bardzo ładny ale nie do końca wymiarowo pasuje do zegarka a tak informowała strona... nie kupiłbym go drugi ram
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
4 sep. 2023
Dziękujemy za wiadomość i opinię, ponieważ pomoże nam to ulepszyć i uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Będziemy nadal pracować, aby zapewnić Państwu najlepsze artykuły, ceny i usługi i mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl __________________________________________________________________ Thank you for your message and feedback, as it will help us improve and avoid this situations i n the future. We'll keep working in providing you the best articles, prices and services and we hope to overcome your expectations in your next visit. Your Mastersintime.pl service team
31 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bardzo wysokie ceny. Obsługa klienta i czas dostawy na wysokim poziomie.
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
31 mrt. 2023
Dziękuję za fantastyczną ocenę. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i miło jest widzieć szczęśliwego klienta. Mamy nadzieję, że wkrótce się zobaczymy. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl _________________________________________________________________ Thank you for your fantastic evaluation. Customer satisfaction is our priority and it's a pleasure to see a happy customer. We hope to see you back soon. Your Service Team Mastersintime.pl
11 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
wszystkoOK
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
12 jul. 2023
Dziękuję za fantastyczną ocenę. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i miło jest widzieć szczęśliwego klienta. Będziemy się doskonalić i mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty pokonamy Twoje oczekiwania. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl __________________________________________________ Thank you for your fantastic evaluation. Customer satisfaction is our priority and it's a pleasure to see a happy customer. We'll keep improving and we hope to overcame your expectations in your next visite. Your Service Team Mastersintime.pl
26 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
26 jul. 2023
Dziękujemy za wspaniałą ocenę. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i to przyjemność widzieć zadowolonego klienta. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się z powrotem, abyśmy mogli sprostać Twoim oczekiwaniom. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl _____________________________________________________________ Thank you for your great evaluation. Customer satisfaction is our priority and it's a pleasure to see a happy customer. We hope to see you back soon, so we can overcome your expectations. Your Service Team Mastersintime.pl
23 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
23 jul. 2023
Dziękujemy za wspaniałą ocenę. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i to przyjemność widzieć zadowolonego klienta. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się z powrotem, abyśmy mogli sprostać Twoim oczekiwaniom. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl _____________________________________________________________ Thank you for your great evaluation. Customer satisfaction is our priority and it's a pleasure to see a happy customer. We hope to see you back soon, so we can overcome your expectations. Your Service Team Mastersintime.pl