mastersintime.plReviews

: 472Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
mastersintime.pl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mastersintime.pl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot PLN 10.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
mastersintime.pl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mastersintime.pl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot PLN 10.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor mastersintime.pl

119 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

472 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 dec. 2022
Szukałem konkretnego modelu zegarka ale nigdzie nie mogłem go znaleźć wszędzie był wyprzedany😒 W końcu spędzając sporo czasu natrafiłem na niego na jednej ze stron była to Mastersintime.pl, ktorzy nie dość że go mieli to jeszcze w znakomitej obniżce cenowej-nie mogłem w to uwierzyć!😲 Z początku podchodziłem sceptycznie do tej strony ponieważ nie była ona jedną z pierwszych w wyszukiwarce, ale zobaczyłem że jest potwierdzona na Trusted i zabrałem się za zamówienie. Zamówienie na stronie jest dziecinnie proste, informacje zwrotne w trakcie wypełniania formularzy jasne i czytelne. Każdy status zlecenia można śledzić pod wysłanym linkiem przez sklep. No i stało sie po godz. 13 zamówiłem, a dnia następnego o 11.40 już była w moich rękach!🤗🤭 Bezwzględnie polecam nie ma lepszych od nich!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


27 mei 2022
Opakowanie prezentowe to jakaś porażka, w ogóle takie badziewie nie powinno być sprzedawane, ewentualnie jako gratis. Ostatni raz zrobiłem w tym sklepie zakupy. Nie polecam. Ale towar zgodny z opisem, jeżeli chodzi o pasek.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor mastersintime.pl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(5)
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Some signs in the address were missing which caused unsuccessful delivery, but after that I managed to fix the address and package got delivered the next day
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
18 jan. 2023
Thank you for your message and feedback dear Joasia, as it will help us improve and avoid this situations i n the future. We'll keep working in providing you the best articles, prices and services and we hope to overcome your expectations in your next visit. Your Mastersintime.pl service team
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
17 dec. 2022
Dziękuję za fantastyczną ocenę. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i miło jest widzieć szczęśliwego klienta. Mamy nadzieję, że wkrótce się zobaczymy. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl _________________________________________________________________ Thank you for your fantastic evaluation. Customer satisfaction is our priority and it's a pleasure to see a happy customer. We hope to see you back soon. Your Service Team Mastersintime.pl
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
15 dec. 2022
Dziękuję za fantastyczną ocenę. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i miło jest widzieć szczęśliwego klienta. Będziemy się doskonalić i mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty pokonamy Twoje oczekiwania. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl __________________________________________________ Thank you for your fantastic evaluation. Customer satisfaction is our priority and it's a pleasure to see a happy customer. We'll keep improving and we hope to overcame your expectations in your next visite. Your Service Team Mastersintime.pl
 Geverifieerde beoordeling
6 mei 2022
Sklep oferuje ciekawy asortyment,bez problemu można dopasować pasek do danego modelu zegarka - tak było w moim przypadku.Gratulacje za szybką wysyłkę i staranne zapakowanie produktów.Minus za dość drogą wysyłkę.
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
7 mei 2022
Thank you for your fantastic evaluation. Customer satisfaction is our priority and it's a pleasure to see a happy customer. We'll keep improving and we hope to overcame your expectations in your next visite. Your Service Team Mastersintime.pl __________________________________________________ Dziękuję za fantastyczną ocenę. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i miło jest widzieć szczęśliwego klienta. Będziemy się doskonalić i mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty pokonamy Twoje oczekiwania. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl
 Geverifieerde beoordeling
26 apr. 2022
Dobra,szybka usługa, polecam
Beoordeling melden
Antwoord van mastersintime.pl
28 apr. 2022
Thank you for your fantastic evaluation. Customer satisfaction is our priority and it's a pleasure to see a happy customer. We'll keep improving and we hope to overcame your expectations in your next visite. Your Service Team Mastersintime.pl __________________________________________________ Dziękuję za fantastyczną ocenę. Zadowolenie klienta jest naszym priorytetem i miło jest widzieć szczęśliwego klienta. Będziemy się doskonalić i mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty pokonamy Twoje oczekiwania. Twój zespół serwisowy Mastersintime.pl