robostofzuigers.nl- Logo - Beoordelingen

robostofzuigers.nlReviews

: 36Uitstekend

4,81

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
robostofzuigers.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij robostofzuigers.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
robostofzuigers.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij robostofzuigers.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor robostofzuigers.nl

36 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

36 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 jan. 2022
Ik had een problemen om de robostofzuiger met mijn netwerk te laten communiceren. Ik heb de support lijn gebeld maar kreeg een voicemail. Deze heb ik niet ingesproken omdat ik dacht “ ik probeer het later nog eens” Diezelfde avond werd ik gebeld door Robostofzuigers met de vraag wat voor probleem ik had met de stofzuiger. Ik heb het uitgelegd en kreeg keurig antwoordt. Ik kan niet anders zeggen dat ik dat zeer attent vind.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 aug. 2022
Ik heb bijna een maand geleden een mail gestuurd waarin ik aangaf dat ik geen account kan aanmaken. Ik hier graag wat support bij kan gebruiken. Ook de pfd handleiding is niet verstuurd. Er is überhaupt geen reactie op mijn mail gekomen, ook niet als spam.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor robostofzuigers.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snel geleverd uit een ruim assortiment van een dedicated shop. Ook met 2de kansjes, waardoor prijs erg interessant wordt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Netjes op tijd geleverd en tegen een zeer scherpe prijs!! Super tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Altijd adequaat antwoord en moeite
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
Snelle levering, goede communicatie. Duidelijke productomschrijving op de website, en extra tips voor gebruik van de robot bijgevoegd in de doos. Erg blij met de aankoop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022
Last minute besteld wegens noodgeval. Mega snel geleverd. Best prijs online gevonden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Ik heb bijna een maand geleden een mail gestuurd waarin ik aangaf dat ik geen account kan aanmaken. Ik hier graag wat support bij kan gebruiken. Ook de pfd handleiding is niet verstuurd. Er is überhaupt geen reactie op mijn mail gekomen, ook niet als spam.
Beoordeling melden
Antwoord van robostofzuigers.nl
24 aug. 2022
Beste Yvette. Na een check blijkt dat uw mail tot onze spijt niet bij ons is aangekomen. Om die reden heeft u niet de service ontvangen die doorgaans van ons verwacht mag worden, waarvoor onze excuses. Inmiddels hebben wij elkaar telefonisch gesproken, is het e.e.a. opgehelderd, en bent u geholpen met de robot. Bij verdere vragen staan we u graag te woord, en we wensen u verder veel plezier van de robotstofzuiger!
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2022
Ik had een problemen om de robostofzuiger met mijn netwerk te laten communiceren. Ik heb de support lijn gebeld maar kreeg een voicemail. Deze heb ik niet ingesproken omdat ik dacht “ ik probeer het later nog eens” Diezelfde avond werd ik gebeld door Robostofzuigers met de vraag wat voor probleem ik had met de stofzuiger. Ik heb het uitgelegd en kreeg keurig antwoordt. Ik kan niet anders zeggen dat ik dat zeer attent vind.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2022
Wij hebben eerst telefonisch contact gehad om ons te laten adviseren over welke stofzuiger het beste paste bij onze wensen. Hierbij werden wij heel goed geholpen. De stofzuiger ( Dreame L10 Pro) vlak na kerst besteld, bij absolute topdrukte voor bezorging en wij hadden hem desondanks binnen twee dagen in huis. De stofzuiger bevalt heel goed, wij denken erover om een tweede aan te schaffen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2022
De productbeschrijving was mooi uitgebreid zodat je voor de koop precies weet wat je in huis haalt. De levering was snel en netjes verpakt. Ook top dat ze zelf nog een blaadje bij de bestelling hadden gedaan met tips hoe je het best met de robotstofzuiger om kunt gaan en hoe je hem het best kunt onderhouden om er lang plezier van te hebben. Dus ik raad deze webshop absoluut aan!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022 
Service is uitstekend, snel, persoonlijk en vriendelijk. M8 pro werd tijdig en netjes verpakt geleverd. Bij een klacht krijg je zeer snel antwoord en wordt er een goede oplossing geboden. Kreeg zelfs een kleine attentie als verrassing toegestuurd. Ook fijn is dat ze met Post.nl laten bezorgen, want die bezorgen netjes en bezorger is altijd vriendelijk (bij mij althans).
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Wat Robostofzuigers zo goed maakt t.o.v. de grote online platformen is het goede persoonlijke advies en snelle reactie op al je vragen. Robostofzuigers gaf me zelfs een vergelijking van hun producten met producten die ze zelf niet aanbieden. Kortom uitstekende service! Daarnaast krijg je kwalitatief goede producten, razendsnel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Ik ben onder de indruk. Deze robot maakt de vloer zelfstandig schoon. De technologie is fantastisch. Zowel het stofzuigen als het dweilen wordt perfect uitgevoerd. De robot is gemakkelijk te bedienen en in te stellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022 
van Em D.
Snel geleverd maar ook goede service toen er iets niet werkte. Goede en prettige communicatie hierover. Vlot en naar tevredenheid opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022
Ik had iets fout besteld, tijdens klaar maken van de bestelling werk ik gebeld of het wel Klopte. Alles perfect ook gelost en snel in huis
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jan. 2022
Geven goed advies en denken mee. Snelle levering en heel goed verpakt. De stofzuiger doet het boven verwachting goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
Prima service nadat het bleek dat de robot niet wilde lade. het was in 3 werkdagen vervangen voor een nieuwe.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 feb. 2022
Goede voorlichting. Extra NL gebruiksaanwijzing. Demo model netjes verpakt als nieuw. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Erg prettig dat ik via whatsapp mijn vragen kon stellen m.b.t. kiezen juiste stofzuiger.
Beoordeling melden