blitzhandel24.nl- Logo - Beoordelingen

blitzhandel24.nlReviews

: 1.243Goed

4,45

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
blitzhandel24.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blitzhandel24.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
blitzhandel24.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blitzhandel24.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

471 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.243 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 jun. 2022
De klantenservice is excellent! Men neemt tijd voor je en denkt mee met de situatie. Fijne is dat ik herkend ben aan de hand van mijn vraagstelling dat ik een jaar of 2 geleden exact meemaakte.. dat zegt genoeg. Daarom ben ik ook nu al een aantal jaren een trouwe terugkerende klant. Petje af!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 mrt. 2022
Bij het artikel staat dat je vrij snel de activatiecode toegestuurd krijgt, maar als je eenmaal besteld hebt, staat in de bevestigingsbrief iets anders (24 uur). Dit was nogal schrikken, aangezien we natuurlijk ook de recensies hadden gelezen en bang waren dat we niets geleverd zouden krijgen. En we hadden het product ook eigenlijk direct nodig. De volgende ochtend kregen we gelukkig een mail met code en konden we activeren. Alles werkte gelukkig perfect en zo hadden we voor een zeer goede prijs een Norton antivirus. Betere informatieverstrekking zou een hoop onrust bij toekomstige klanten wegnemen en ook de negatieve recensies voorkomen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
AVG ultimate gekocht voor een goede prijs . ben zeer tevreden met mijn aankoop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 sep. 2022
Gebruiksvriendelijke site. Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Snelle levering ,kon na 5 minuten alweer doorwerken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022
De prijs was goed en alles zeer snel afgehandeld .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 sep. 2022
Antwoorden op vragen die online worden gesteld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Alles gebeurt zoals op de site beschreven is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Goede service en vriendelijke medewerkers
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022 
Snelle en correcte levering van producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Duidelijke site en snelle afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Duidelijke site en snelle afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Duidelijke site en snelle afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022 
snel en volledig in orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022 
van rob s.
alles is heel makkelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022 
Snel en prima in orde!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
zeer duidelijk , snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
Goede begeleiding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022 
prima in orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Beoordeling melden